Horoscop 2014




Leu

Toti cei nascuti sub semnul Leului au sansa ca in acest an sa faca niste schimbari necesare in viata lor. Chiar si sceptimismul emblematic pentru nativii acestei zodii se va zdruncina serios cand semne de fericire isi vor face simtita prezenta. Cerul astral, care le-a trimis prea multe sageti in ultima perioada, le va zambi, ii va rasfata si nu in ultimul rand ii va ocroti. Soarele, aliatul lor numarul 1 in acest an, va diminua puternic energiile negative efect al dansului celest dintre Mercur si Uranus. Pluton, deasemenea, va incepe sa arunce ocheade placate, ocupandu-se ca in 2014, 30% din reusita tuturor proiectelor noi incepute, derulate deja sau reinitiate sa fie asigurat.
Ca rezultat, 2014 incepe sa para chiar promitator fara ca Leii sa faca deocamdata nimic. Prioritatile li se vor schimba la pachet cu noi obiective aparute de-a lungul anului, si, daca Lei isi vor uni fortele cu energia favorabila data de  astre, va rezulta un amestec de curaj, determinare si incredere in sansa lor cum nu au mai avut de ceva timp…Vor trebui sa parcurga trei etape importante in acest an, etape care vin cu experiente amestecate de bucurii, resemnari, sperante, dorinte implinite, esecuri sau impliniri.

Prima parte a anului ( ianuarie-inceputul lunii mai 2014), aduce Leilor o atingere partiala a scopurilor propuse (ianuarie –februarie), un fel de incalzire pe marginea terenului, in fapt pregatirea succesului ce va veni spre sfarsitul lunii mai 2014. Leii sa-si faca planurile pas cu pas, sa-l respecte intocmai si … sa nu sara etape!!! Nu incercati sa fentati destinul, stelele va vor ghida pas cu pas dar tot ele va pot arunca de pe piscurile cele mai inalte. Urmarea pas cu pas a etapelor stabilite ii va scuti pe Lei de costuri inutile, stress si esec!
Apoi, inceputul lunii martie aduce primul rand de surprize: o slabire a sistemului imunitar cu posibilitatea ca Leii sa se confrunte cu anumite boli care nu le sunt caracteristice. Un ochi atent si o vizita la doctor de la primele simptome ii va scuti pe Lei de multe probleme in viitor. Cu riscul sa para ipohondri, Leii ar trebui sa faca in mod repetat vizite la medic pentru orice li se pare anormal, nefiresc sau neobisnuit. Acest episod s-ar putea repeta si la inceputul lunii mai dar cu grija si , repet, cu cererea unor sfaturi competente , se va minimaliza orice influenta negativa.
O a doua runda de surprize va sa vina spre sfarsitul lunii aprilie! Dar de data aceasta, va fi de ordin tehnic. Si nu profesional, cum multi ar putea crede, ci in plan sentimental!!! Ca exemplu: Leilor sa li se strice computerul cand ar fi trebuit sa intre in legatura cu partenerul/a, masina sa li strice in drum spre o vacanta multvisata cu iubita/ul.. Indiferent ce  ar rezerva astrele pentru Lei in aceasta perioada, nu pare a putea fi evitat. De evitat insa este tensiunea cauzata de aceste incidente, Leii sa-si pastreze calmul… sunt doar incercari ale astrelor pentru a le testa rabdarea si anduranta.

A doua etapa care trebuie traversata de Lei se va intinde pe toata durata verii. Pare ca planetele vor sa va puna nervii la incercare in domeniul profesional. Pe de o parte va arunca in pantofi pietricele care va pot rani la drum lung, pe de alta parte va trimit oameni dragi care sa va poarte in brate . O calatorie cel putin interesanta, nu-i asa? Afacerile si/sau cariera nu sunt prea bine aspectate in aceasta perioada dar viata sentimentala va pansa multe rani, oamenii apropiati se vor dovedi oameni de nadejde si… bineinteles, o a treia runda de surprize va tine mortis sa-si faca prezenta in viata Leilor.

Atipici ca de obicei, Leii pornesc acum in a treia etapa a anului 2014 ( 20 septembrie -31 decembrie 2014) cu surprize din cele mai placute! Spun atipic pentru ca la nivel general, sfarsitul anului 2014 nu este neaparat unul prea dragastos, placut sau generos cu nativii intregului zodiac. Se pare insa, ca pentru Lei, stelele si-au cumparat bilete la tribuna zero, au adus cu ele artificii si confetii care mai de care mai originale, neobisnuite si extravagante pentru a sarbatori succesul mult dorit si …de ce nu?, asteptat de ceva vreme.
Gata cu sefii irationali, gata cu colegii care abia asteapta sa va infiga un cutit in spate, gata cu devansarile de terminare a proiectelor, cu contracte anulate sau parteneri care nu se tin de cuvant. Este vremea voastra! Orice ati face, norocul va surade! Oriunde v-ati duce, sansa este de partea voastra! Este momentul vostru…Orice v-ati propus acum = SUCCES. Nimic si nimeni nu poate sa va stea  in drum si tot ce poate fi mai bun apartine Leilor!!!!  






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.