Horoscop 2014




Fecioara

In 2014, Fecioarele vor trebui sa invete arta navigatiei. In ape linistite, sau nu, nativii acestei zodii se vor confrunta cu evenimente neasteptate, lectii date de astre, lectii ce trebuiesc invatate, rezolvate si arhivate in dulapul memoriei personale. Planeta Mercur va merge brat la brat cu ei, le va fi sprijin de nadejde pe tot parcursul anului si va diminua de multe ori atacurile rautacioase din partea lui Venus si Neptun…Cu tot arsenalul lui Mercur ; intuitie fabuloasa, concentrare uimitoare si, mai ales, o bogatie a vocabularului impresionanta, Fecioarele vor trebui sa se bazeze pe determinare, tarie de caracter si perseverenta pentru a depasi multe obstacole.

2014 nu va fi un an rau chiar daca Neptun si Venus v-au intors spatele. Fiti politicosi cu ele! Mercur va pune un scut intre voi si sagetile aruncate de aceste planete si veti scapa doar cu mici zgarieturi! Intr-un fel sau altul, 2014 este un active si ar putea fi impartit in cinci etape importante.
Prima si cea mai scurta ( ianuarie 2014) se va dovedi si cea mai importanta in economia intregului an. Orice problema arzatoare aparuta acum, va trebui solutionata. Puneti-va in joc toata energia si nu lasati nimic nerezolvat…Se va dovedi mai tarziu ca micile focuri din ianuarie ar fi putut sa devina incendii! Restrictiile financiare de acum nu sunt pentru voi ceva nou, dar cu organizare si economie , veti trece cu bine de aceasta perioada. Viata sentimentala este linistita, poate prea linistita… Poate undeva in adancuri se formeaza o rabufnire puternica de evenimente neasteptate?!

A doua etapa, jumatatea lui februarie pana spre sfarsitul lunii mai 2014 va pune la incercare multe Fecioare. Inceputul acestei perioade va fi in fapt mai active si mai provocator. Cei care au avut grija sa stinga micile flacari in ianuarie, vor trece mult mai usor peste evenimentele de acum. Finantele si cariera le vor supune la incercari semnificative, viata sentimentala va intra intr-un joc al schimbarilor neasteptat si nedorit si multe Fecioare nici nu vor sesiza parfumul placut al primaverii. Partea buna ? Vor avea aliati de partea lor, aliati care vor deveni in viitor cei mai buni prieteni! Si, de ce sa nu amintesc, sanatatea le va fi cel mai bun tovaras!!!

Iunie si iulie, cele doua luni de vara, vin cu recompense astrale. Am intrat in a treia etapa si poate una dintre cele mai frumoase perioade ale Fecioarelor din 2014. Un pic de atentie la sanatate, dar dupa asa o calatorie aventuroasa, pentru multi, Fecioarele sunt niste eroi! Implinirile si realizarile ii vor insoti aproape zi de zi, o sansa nemaipomenita ii va urmari pe tot parcursul acestor doua luni si multe proiecte se vor concretiza in aceasta perioada. Financiar le va fi extrem de bine si nu vor regret nicio hotarare din trecut.

Si intram in cea de-a patra etapa… Sigure cumva ca ce-a fost greu a trecut, Fecioarele vor fi surprinse de strategia perfida a astrelor care din august pana pe 23 octombrie 2014, vor incepe tirul rautacios asupra lor. Dar nu-i asa ca acum aveti experienta?  Cu toate temele facute din primavara, orice problema va fi depasita. Aveti de partea voastra o relatie minunata de cuplu, o sanatate buna, chiar conteaza daca un proiect sau altul nu v-a iesit asa cum l-ati conceput?!!
Ajungem in sfarsit la ultima parte a anului 2014. Noiembrie si decembrie par a fi luni de relaxare fata de ce au experimentat acesti native pana acum. Astrele au uitat de ei, niciuna dintre ele nu priveste spre zodia Fecioarei… Este asa o liniste….!!! Ufff… Fecioarele pot rasufla usurate! Gata ... a trecut!





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.