Horoscop mai 2014




Daca aprilie a fost luna cu cele mai incrancenate  configuratii astrale, cu doua eclipse care au imprastiat pe astrograma tuturor semintele  neintelegerilor si rafuielilor prezente sau viitoare, cu maladii aparute acum sau in viitorul apropiat, turnuri neasteptate in evolutia multor evenimente considerate gata pecetluite, luna mai vine cu toate acestea si in plus cu o instabilitate financiara  greu de tinut in frau.

Pe hartile astrale gradul 9 Taur unde a avut loc eclipsa solara din 29 aprilie 2014 aduce la nivel personal dar si global, evenimente predestinate, karmice… Sunt evenimente ce vor schimba traiectoria destinului multor oameni, multor tari… Noi toti va trebui sa ne consultam harta personala si cei nascuti ( in special) in jurul gradului 8,9 Taur (dar si celelalte semne fixe Leu ,Scorpion si Varsator)  sa priveasca cu atentie zona in care regasesc influentele eclipsei pentru ca in aceasta zona de viata se vor produce schimbari fundamentale. Sa nu uitam ca o eclipsa de soare are un impact deosebit daca face un aspect de conjunctie cu o planeta din harta natala a unei persoane sau unei tari iar destinele acestora vor  cunoaste intorsaturi neasteptate.   

In plan general va fi in continuare risc de furtuni, tornade , precipitatii abundente si vant foarte puternic. Activitatea seismica va fi in continuare una peste medie iar zonele cu risc ridicat din intreaga lume vor inregistra miscari telurice importante. Combinatia Marii Cruci cu eclipsa de soare din 29 aprilie nu este una obisnuita si efectele astrale se vor mai resimti si in luna mai , in special de-a lungul zonei vestice a Oceanului Pacific, America de Sud, vestul Chinei, estul Australiei si Rusia centrala ( atentie in jurul datei de 28 mai 2014).

Instabilitatea economica care va incepe sa-si arate coltii ar putea da apa la moara celor care au prezis ( de ceva vreme!) o cadere economica mondiala de anvergura … Sincer, eu cred ca deocamdata trigonul Jupiter-Saturn ne apara inca de aceasta amenintare desi lucrurile se vor schimba din 26 iulie 2014, cand Jupiter va intra in zodia Leului.

Relatia amiabila  dintre cele doua planete se va tranforma intr-una plina incrancenare si adversitate si toate acestea vor fi condimentate din plin cu rasturnari de situatie imposibil de imaginat in aceasta perioada. Energia astrala colosala trimisa de aceste doua mari planete se va resimti din toamna acestui an in planul relatiilor de orice tip (financiar,profesional,sentimental,afaceri,etc), si atat la nivel global cat si personal, schimbarile vor fi unele de… breaking news !




2 comentarii:

  1. Pentru fiecare zodie in parte, nu avem horoscop mai?

    RăspundețiȘtergere
  2. este un pic cam tarziu acum dar cer scuze tuturor celor care au asteptat previziunile pt luna mai. Am avut tot felul de probleme si am ajuns cumva la concluzia ca poate asa ar trebui sa fie. Imi cer scuze inca o data si voi incerca ca de luna viitoare sa postez si horoscopul pentru fiecare zodie in parte.

    multumesc tuturor pentru intelegere si multa intelepciune in trecerea peste tot ce ne asteapta

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.