Horoscop august 2014





Aspectele planetare din intreaga luna august sunt extrem de intense si periculoase. Pe masura ce Marte, planeta razboiului si violentelor de orice tip  isi continua drumul prin zodia Scorpionului, vom asista la escaladari a conflictelor in intrega lume.  Teama si neliniste in toate mediile iar in randul celor care au tras sforile intr-un sens sau altul: haos si confuzie .  Toate acestea vor creste direct proportional cu pasii facuti de Marte pana la intalnirea cu Saturn din 25 august.
Secrete bine pazite vor iesi la suprafata si metode, persoane sau institutii vor fi taxate si “rasplatite” pe masura arogantei si suficientei de care au dat dovada.
August nu este o luna in care sa ne facem planuri sau sa incepem noi proiecte. Riscul ca acestea sa devina simpla pierdere de vreme este covarsitor. Este bine sa asteptam luna septembrie, sa nu facem cheltuieli majore si pe cat posibil sa ne limitam a cheltui doar pentru lucrurile absolut necesare.

Luna Plina din 10 august deschide deasemenea o fereastra geofizica intensa si sunt posibile evenimente meteo puternice care vor tine pagina intai in multe locuri din lume. Avand in vedere aceste tendinte, este bine ca cei care calatoresc sau pleaca in vacanta in perioada 6 – 14 august, sa aiba in vedere alternative de drum si cazare. Vestul Africii, India, vestul Chinei, estul Rusiei, Canada, Islanda , Marea Britanie si nu in ultimul rand peninsula Iberica sunt cele mai vizate.
La nivel personal cele mai influentate zodii vor fi semnele fixe Taur, Leu, Scorpion si Varsator dar in mod special Varsatorii si Leii.

Luna Noua din 25 august,  care se alatura intalnirii intense dintre Marte/Saturn si in combinatie cu efectele adverse de dupa conjunctia Mercur/Soare aduce rasturnari de situatie in plan general dar si personal, stari de intensa nervozitate, violente individuale si colective, atacuri militare, acte de terorism, explozii, incendii, etc.

Toate aceste evenimente astrale enumerate de mine foarte sumar, ne vor duce pe toti cu gandul ca august nu este nici pe departe o luna echilibrata. Daca privim strict la influentele fizice putem spune ca asa este. Insa sa nu uitam ca experientele dificile unesc oamenii si forta compasiunii si a iubirii schimba destine. Destine personale dar si destinele multor popoare. Exista un vant al schimbarii interioare ce cuprinde din ce in ce mai mult omenirea. Si nu in ultimul rand pentru noi toti o fraza draga mie citita candva demult : “ Nu te teme de necunoscut, pentru ca acolo se afla maretia ta”.






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.