Horoscop noiembrie 2014




Luna cu schimbari majore si multa actiune, noiembrie vine cu revolte sociale si dispute serioase la nivel global. In ciuda acestor lucruri, economia mondiala incearca timid si  chiar reuseste in anumite domenii, progrese interesante (sau poate voit pozitive?!).
Cu Saturn in Scorpion, semn de apa, noiembrie va creea emotii puternice in ceea ce priveste vremea. Multa umezeala, furtuni puternice, inundatii si alerte numeroase de tsunami. Cutremurele vor fi deasemenea, subiect de stiri pe intreg mapamondul.

10-12 noiembrie: perioada cu risc extrem de ridicat de escaladare a unor diferende internationale. Marte conjunct cu cuadratura Pluto/Uranus poate fi punctul de cotitura care va determina ca o situatie existenta sa degenereze intr-un conflict armat.
Dealtfel, noiembrie 2014 este punctul de pornire al multor probleme ce se vor intinde pe o perioada de 2 ani. Teme cu apartenenta religioasa,etnica sau politica vor fi motiv de discutii,certuri,conflicte. Emotiile intense traite in aceasta perioada de toti actorii de pe scena mondiala vor desparte persoane, partide, natiuni.
6 si 22 nov(+/-3 zile): doua date cu risc major de crestere a volumului de precipitatii, vanturi extreme si miscari seismice importante.

In plan personal, noiembrie poate deveni o trambulina catre succes pentru multe dintre casele astrologice ale zodiacului. Tandemul Saturn/Soare va lucra pentru noi extrem de pozitiv, se vor depasi obstacole fara pierderi si, in plus, vom obtine rezultate spectaculoase si benefice.
Al doilea tandem al lunii, Marte/Uranus, ne va fi aliat de nadejde in luptele personale si motiv de izbanda in litigiile existente deja.

De retinut ca noiembrie descatuseaza planeta Neptun, si, pentru multe zodii se va dovedi agresiva si negativa. Aceste energii vor lovi in special semnele de apa, dar intr-un domeniu sau altul ne vor afecta pe toti.





2 comentarii:

Un produs Blogger.