Dupa sute de ani, un secret strict pazit a fost dezvaluit



 “ Dupa aceste saizeci si doua de saptamani, Unsul va fi starpit si nu va avea nimic. Poporul unui domn care va veni va nimici cetatea si Sfantul Locas, si sfarsitul lui va fi ca printr-un potop; este hotarat ca razboiul va tine pana la sfarsit si impreuna cu el si pustiirile.”
                                                              ( Daniel 9:26)



Un secret bine pazit de sute de ani in ceea ce priveste procesul Mesianic ( credinta intr-un Mesia), a fost dezvaluit. Facut cunoscut in luna mai a acestui an,  acesta explică modul în care evenimentele geopolitice recente se incadreaza in procesul mesianic. 
Rabinul Moshe Shturnbuch, rabin extrem de  respectat în comunitatea evreiască ortodoxă, este cel care a adus la cunostinta aceste informatii. Descendent dintr-o lunga linie de invatati evrei ,  Rabbi Shturnbuch este stranepotul rabinului Elijah de Vilnius (cunoscut È™i ca Vilna Gaon), un savant evreu din secolul 18, care este bine cunoscut pentru contributiile sale in intelegerea procesului mesianic. Cu putin timp inainte de a muri Vilna Gaon transmite intr-un cerc restrans:  "atunci cand rusii vor cuceri orasele Crimeei, vor veni vremurile lui Mesia, iar pasii sai se vor face simtiti. Si cand veti afla ca rusii au ajuns la Constantinopol ( astazi Instanbul), pune-ti hainele de Shabbat si nu le mai scoate, deoarece asta inseamna ca Mesia  este pe cale sa vina in orice clipa".




In martie 2014 , prima parte a profetiei lui Vilna Gaon s-a adeverit cand Rusia a anexat Crimeea, teritoriul international recunoscut ca apartinand Ucrainei. A doua parte ar putea deveni realitate in urma acordului nuclear al Iranului.  Desi relatiile dintre Turcia si Iran sunt considerate in general prietenoase si productive, extinderea extremismului Islamic din regiune si intelegerea nucleara recenta intre puterile P5+1 si Iran mareste sansele unui conflict in regiune. Nu este un secret pentru nimeni ca Rusia este un aliat al Iranului si atunci …partea doua a profetiei este la un pas distanta.






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.