Horoscop august 2015


Pe cerul lunii august, semnificative miscari planetare ( Jupiter va parasi semnul zodiacal Leu si va intra in semnul Fecioarei -11 august, acelasi lucru il face si Mercur -7 august, Marte isi face intrarea cu surle si trambite in locul lui Jupiter- 8 august, iar Venus face o conjunctie stransa cu Jupiter- 5 august) vor influenta puternic planeta Pamant. Un mix de energii ne vor inconjura si in functie de astrograma personala, vom simti intr-un anumit sector de viata preocupari noi, zidiri de fapte, incheieri de capitol si inceperea altuia nou in cartea vietii, vindecari, regasiri, iubiri noi.


Prima pe lista este conjunctia dintre cele mai stralucitoare stele pe cerul astral: Venus si Jupiter. Retrogradarea unei planete ii mareste acesteia energia si cum Venus este in aceasta pozitie din 26 iulie pana pe 6 septembrie, luna august ne va pune fata in fata cu iubiri trecute, proiecte neterminate in plan artistic, lectii de invatat in plan politic si guvernamental.
 In plan social se va simti vantul schimbarii, voci firave isi vor face aparitia demascand adevaruri inconfortabile iar manipulatorii din mass-media vor strange randurile. Pentru ei orice soapta ce demasca minciuna va deveni un semnal de alarma. Fiti atenti la schimbarile politice! Totul se intampla cu un motiv si va fi fascinant de privit cum planetele se joaca pe cerul astral si trimit spre Pamant energiile schimbarii.


Rasturnari imprevizibile de guverne si conducatori vor apare de-a lungul si de-a latul intregului glob si lunile septembrie-noiembrie datorita aspectelor facute de Marte,  eclipsei partiale de Soare  si retrogradarii lui Mercur ( 17 septembrie-9 octombrie) vor reface multe evenimente din trecut. Dintre toate, cel mai  important fenomen  va fi furtuna economica ce se va napusti “dintr-odata”…. Si ca la o piesa de teatru cu priza la public, vor apare eroi ce vor fi urmariti de admiratia publicului, care aduna multimi importante in jurul lor.

In aceasta explozie in masa, nu va lasati influentati de-o parte sau alta a curentului. Nu va lasati prinsi de de val, detasati-va si pregatiti-va pentru SCHIMBARE.





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.