Horoscop august 2015



Berbec

Jupiter, planeta norocului si schimbarilor pozitive, este acum ocupata cu facerea bagajelor si aproape gata ( 11 august) sa paraseasca casa dragostei in astrograma Berbecilor. Daca ati intalnit pe cineva special in ultimele 12 luni, sincronizarea a fost perfecta si sansele ca aceasta persoana sa ramana in viata voastra pentru o foarte lunga perioada de timp, sunt foarte mari.
Daca nu, mai aveti timp in aceste ultime 10 zile  cat Jupiter mai este in zodia Leului. Asta nu inseamna ca de acum inainte nu veti intalni dragostea adevarata  ci doar ca  acum exista o influenta neobisnuit de puternica in acest sector de viata. Cei nascuti in jurul datei 17-19 aprilie vor trai  cele mai frumoase momente de iubire.

Pe 4 august, stiri neasteptate ce au legatura cu finantele personale va vor face ziua de 5 stele. Deasemenea, zilele de 7 si 8 august vesti minunate se vor indrepta catre voi si aveti de partea voastra sansa de a cunoaste pe cineva nou  sau veti primi noutati minunate prin orice forma de comunicare ( sms, email, telefon,etc.).
Alte vesti bune! Luna Noua din Leu 14 august,  va aduce tema iubirii la un nivel nesperat pentru unii, dorit de altii si ignorat de o mare parte a Berbecilor… Dealtfel, weekend-ul 14-16 august va fi primul dintr-o serie de semne ca viata voastra se schimba. Si se schimba in bine!!
19 august- surprize, surprize. Dar placute si  revigorante! Un singur minus - fara zane… J

Din 11 august cand Jupiter va schimba semnul zodiacal, accentul se va pune mult pe sanatate si cariera. Berbecii cu probleme de sanatate vor cunoaste imbunatatiri majore in acest domeniu, prin tratamente noi si/sau cunoasterea de medici deosebiti. Acelasi lucru va fi valabil si in sectorul carierei, dar sa nu anticipez..
Incet, incet am ajuns si la momentul cand Jupiter intalneste Soarele. 26 august, o data ce cu siguranta va intra in memoria Berbecilor , o data de o importanta deosebita prin implicatiile pozitive  in sectorul sanatatii si/sau al carierei.


Taur

Atat de multe vibratii bune si oportunitati de crestere , Taurii nu au mai avut de ceva vreme. Vestile bune din sectorul carierei abia incep si multi Tauri vor primi laude, promovari , mariri de salariu sau alte mijloace prin care li se va recunoaste munca facuta.
Surprizelor placute din sectorul carierei  le vor urma altele din sectorul casei. Pare ca noua functie/promovare ii va determina pe multi sa faca  mutari sau cumparari  de proprietati, renovari, decorari sau reparatii extinse. Luna noua din 14 August  va pune toate aceste planuri in miscare. Cu ajutorul lui Uranus, veti gasi lucrul  potrivit , la momentul si locul potrivit. In plus, veti avea de partea voastra profesionisti care va vor ajuta sa gasiti ceea ce va trebuie la preturi  incredibile.
Ziua de 4-5 august se va dovedi una perfecta pentru orice decizii si actiuni  in tot ceea ce priveste  hotarari legate de casa, mobilier sau decoratiuni.

Din 11 august, Jupiter va va lumina sectorul dragostei si copiilor. Daca sunteti singur sansele ca peste 13 luni sa formati o familie sunt extrem de mari iar pentru cei care sunt déjà intr-o relatie  , sperantele ca un copil sa apara in viata lor sunt deasemenea foarte, foarte mari. Cu Jupiter in semn de pamant, Taurii au sanse foarte mari sa calatoreasca in orase indepartate si problemele de sanatate sa cunoasca imbunatatiri majore. Lunile urmatoare vor fi extrem de speciale.

Si am ajuns la 26 august 2015! Una din cele mai norocoase zile ale anului. O zi fabuloasa pentru toti nativii zodiacului si fiecare semn va simti norocul si bucuria intr-un alt sector al astrogramei personale. Pentru Tauri, este casa 5, casa dragostei adevarate. Constienti sau nu de influxurile astrale, Taurii vor simti pe pielea lor fiorii dragostei. Bucurati-va de darurile cerului si nu va lasati prinsi de energiile vechi si veti adauga amintiri de neuitat pentru intreaga viata!


Gemeni

Da , Gemenilor le place sa calatoreasca si luna august le da starea de spirit necesara pentru a face acest lucru. Multi poate au programat deja o excursie, altii este posibil sa o fi facut-o in ultimul moment. Indiferent de data programarii, calatoria va fi una plina de surprize placute si distractii neasteptate. Jupiter inca in Leu, va va convinge sa alegeti destinatii, cazari si cumparaturi de lux. Cu cel putin o calatorie intr-un oras strain , Gemenii se vor intoarce odihniti si intr-o stare de spirit fericita. Oportunitati de calatorii vor fi toata luna august chiar daca celelalte vor fi mai aproape de casa.

Daca v-ati dorit un lucru si nu l-ati putut achizitiona dintr-un motiv sau altul, ziua de 7 august este perfecta pentru cumparaturi. Gemenii cu o cariera intr-un domeniu creativ vor primi oferte pentru scrierea unui scenariu, auditii pentru un rol nou, filmarea unei emisiuni TV, interviu de presa sau scrierea unui articol de presa.

Din 11 august, odata cu mutarea lui Jupiter in sectorul  casei si familiei, toti Gemenii vor primi unda verde pentru  inceperea unui proiect major ce implica casa sau alte proprietati. Se pot muta, cumpara/inchiria prima casa pentru cei foarte tineri, pot vinde proprietati la un pret ce ii va multumi pe deplin. In fapt, Gemenii au la dispozitie un an intreg sa profite de oportunitatile legate de tot ceea ce tine de casa si ar fi pacat sa nu le foloseasca in avantajul lor.

Ajungem iar la ziua de 26 august 2015 , aceasta zi atat de norocoasa si toti Gemenii vor fi extrem de favorizati in toate planurile legate de casa si/sau familie. Sprijin familial puternic in achizitii imobiliare.

Pana pe 29 august ( cand are loc Luna Plina), asigurati-va ca va intoarceti acasa pentru a primi o propunere, premiu sau orice mod de recunoastere a calitatilor voastre din domeniul profesional. Neptun  va tine de mana Luna, si veti avea o surpriza extrem de placuta: interviu in presa, propria emisiune, castiguri foarte mari prin intermediul jocurilor televizate sau vesti fabuloase din partea familiei…
Nu toate la un loc dar este sigur ca oricine si-ar dori sa fie in pielea Gemenilor pentru macar una din aceste posibilitati. Felicitari Gemenilor pentru efortul de a ajunge aici!!







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.