Horoscop august 2015



RAC

Dragii de Raci!! In  august isi vor pune tot felul de intrebari  despre modul de administrare a resurselor financiare actuale si planuri cu bataie lunga despre cum sa faca mai multi bani in viitor. Economii, cheltuieli si investitii. Acestea vor fi cuvintele de baza in vocabularul Racilor toata luna august. Si cum astrele vegheaza, Racii primesc in jurul datei de 4 august o veste minunata . Pot incheia o afacere atractiva in domeniul imobiliar si surprize financiare placute vor veni iar in jurul datei de 7 august.

Luna Noua din 14 august dar si imprevizibilul Uranus isi vor uni fortele si vor da Racilor cele mai bune vesti in domeniul profesional. Marirea de salariu pe care v-o doriti  este la un colt distanta. Implinirea profesionala si recompensele financiare vor multumi Racii care isi vad acum recunoscute meritele. Cu siguranta profesionalismului recunoscut, Racii pornesc pe un drum nou.
Jupiter isi muta influenta in casa 3, casa comunicarii si Racii vor trebui sa invete sa comunice intr-un mod nou. Scrisul, actoria, orice implicare in industria de divertisment ( exemplele pot fi nenumarate si toate au legatura cu cea de-a 3 casa), vor aduce Racilor beneficii financiare neobisnuite.

Oportunitati mari de calatorii pentru urmatoarele 13 luni se deschid Racilor si realizari importante in vanzari, marketing, relatii publice, publicitate, creatie artistica ( articole, carti, scenarii, etc.), munca de documentare, curierat, transport logistic si maritim, turism.

Luna Plina din Pesti (  29 august) va aduce vesti de calatorie si de ce nu, intr-o zona aproape de apa ( Pesti). Racii familisti ar putea avea nevoie de sprijinul parintilor pentru a-i ajuta cu copiii in aceasta calatorie iar cei singuri… Cei singuri vor opta   sa calatoreasca singuri si nu vor regreta aceasta decizie.


LEU

O luna remarcabila pentru Lei! Saturn va stabilizeaza relatia si va face mai increzatori si siguri, iar Marte (care va intra in semnul vostru din 8 august) aduce Leilor dorinta de legalizare a legaturii existente si/sau semnarea unui contract de asociere intr-un domeniu economic.
Cu Venus retrograd, este ok daca planurile din sectorul relational sunt discutate pe toate partile atat timp cat nu se bate ceva in cuie. Planeta Venus  nu este cel mai bun aliat in acest moment si ar fi ideal daca ati putea astepta pana luna viitoare pentru orice fel de asociere economica.

Din 11 august, Jupiter  va lua coroana de favorit astral de pe capul Leilor , dar sa nu se planga… Majoritatea proiectelor si relatiilor incepute din iulie 2014 pana pe 11 august 2015, vor incepe sa  dea roade. Abia de acum veti gusta succesul financiar si cunoaste pe de-a intregul cuvantul prosperitate. Prima mica dovada o veti primi pe 26 august cand va veti trezi pe cap cu o suma generoasa de bani.. Ce convenabil, nu-i asa?
Luna se va incheia cu o alta veste financiara notabila ( Luna Plina din 29 august foarte aproape de orbita lui Neptun) si eforturile creative ale Leilor vor fi rasplatite din belsug! Succes pe mai departe si atentie la administrarea finantelor!


FECIOARA

Ati dus o viata linistita pana acum, nu-i asa? Gata! De acum inainte viata voastra, a Fecioarelor se va schimba surprinzator. Intrarea lui Jupiter in zodia voastra unde va sta pana pe 6 septembrie 2016, va insemna o perioada de abundenta pe toate planurile si poate cea mai buna veste ( pentru cei singuri, inca) va fi aspectul extrem de favorabil de a va intalni sufletul pereche. Jupiter va aduce deasemenea, o stare buna de sanatate, cresterea spectaculoasa a numarului de prieteni si cunostinte, majoritatea puternici si influenti care vor deschide acele usi inchise pana acum.  
O calatorie in strainatate este mai mult decat realizabila, si nu oriunde ci intr-un oras pe care nu l-ati mai vazut dar ati dorit intotdeauna sa-l vizitati. Aceasta perioada va fi una remarcabila iar experientele traite vor fi de neuitat.

Veti incepe luna cu un proiect digital, umanitar sau politic. Oricare ar fi domeniul proiectului veti cunoaste faima intr-o forma sau alta. 4 august aduce in buzunarul Fecioarelor o suma importanta. 7, 11 si 14 august vor influenta puternic Fecioarele si daca este posibil odihniti-va si pregatiti-va pentru un nou inceput. Cortina vietii se va ridica curand in fata voastra si veti fi favoritii astrali.

Ajungem si la 26 august ( poate am plictisit deja cu aceasta data J) si daca ziua ta de nastere este 26 august,  +/- 5 zile, fiti recunoscatori. Anul acesta va face diferenta …Mai vorbim!!

August se va incheia cu vibratia inalta si plina de iubire adusa de Luna Plina in Pesti din 29 august, in sectorul parteneriatelor, angajamentelor, casatoriei si colaborarilor.  Saturn face totusi un unghi greu la acest aspect si este bine sa fiti precauti in luarea deciziilor decisive din acest sector de viata.




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.