Horoscop august 2015



Balanta

Clipa voastra de relaxare in oceanul vietii. Cam asa as putea numi luna august pentru Balante. Mult timp liber pentru a socializa cu prietenii si evenimente variate la care va veti bucura sa participate caracterizeaza augustul lui 2015. Zi dupa zi veti aduna mai mult entuziasm decat in toate lunile trecute. Roata horoscopului se invarte iar si planetele se vor aseza intr-un alt sector de viata. Toate au complotat ca este cazul, dragi Balante, sa va distrati mai mult, sa socializati puternic si nu in ultimul timp sa va relaxati dupa o perioada prea plina in planul carierei.

Foarte multe planete si-au dat intalnire in casa 11 din astrograma Balantelor, casa dorintelor, prietenilor noi si vechi, evenimentelor importante. Prietenii vor dori sa fie in preajma voastra si ar fi bine  sa nu refuzati …Veti cunoaste oameni noi care va vor face cunostinta cu domenii interesante, prin ei alti oameni si alti oameni , si aproape fara sa bagati de seama cercul vostru de prieteni si cunostinte se va largi atat de mult incat nici chiar voua nu va va veni sa credeti.

4 august, va fi pentru voi o zi de tinut minte prin gestul neasteptat de frumos din partea unui prieten iar Luna Noua din 14 august va accentua tema prieteniei si a vestilor bune pe cerul astral al Balantelor. De notat si ziua de 7 august cand se poate ivi posibilitatea de a calatori dar si experienta fericita de a primi vesti senzationale prin telefon, email sau orice alt tip de comunicare.

Din 11 august, odata cu intrarea lui Jupiter in Fecioara va incepe cel mai bun an de pregatire al Balantelor. Tot ce programati , invatati si planuiti in acest an ( august 2015- septembrie 2016), va da roade nebanuite acum, de nici cea mai optimista Balanta nu va spera. Din septembrie 2016, o mana de persoane VIP pe domeniul profesional ales de voi se vor bucura sa va ajute in foarte multe proiecte. Gata cu lupta de unul singur pentru a va face remarcati! Veti avea in spatele vostru o armata gata sa va ajute atunci cand va trebui. Dar sa nu anticipam!

Ultimele zile ale lunii august par sa va atraga atentia asupra sanatatii. Este important ca inainte de orice decizie in acest domeniu sa repetati neaparat analize sau vizite la medic. Neptun este stiut ca arunca un val peste evenimentele create, provoaca incurcaturi si/sau erori. 


Scorpion

Chiar de la inceputul lunii, Scorpionii vor gusta din paharul prietenos al lui Saturn. Ca va fi vorba de o schimbare de decor in casa, de cumpararea unui obiect dorit, orice va aduce o schimbare in ambientul personal va fi sigur de lunga durata. Saturn va avea grija de acest lucru!!
Cu Venus, Jupiter, Mercur si Soare inghesuite in casa 10 a Scorpionilor, casa faimei si onorurilor, sa fiti siguri ca veti auzi vesti extem de placute in plan profesional. Luna Noua in acelasi sector, din 14 august, aduce in mod neasteptat , oferte pentru o pozitie noua, proiecte ce va va face sa tremurati de placere sau cooptarea intr-un cerc profesional inedit. 

Din 11 august, Scorpionilor desi le place sa ramana retrasi si sa nu socializeze prea mult, li se pregateste o schimbare. Vor socializa mai mult, li se va inmulti numarul de prieteni, vor primi sfaturi intelepte care-i vor ajuta sa avanseze in domeniul in care profeseaza ,si, nu in ultimul rand, li se vor deschide noi oportunitati de colaborare.
In anul ce vine ( 11.08.2015- 6.09.2016), Scorpionii vor face parte din colectivitati restranse ( cluburi sociale sau profesionale), vor participa la targuri, expozitii, conferinte si seminarii.

Cea mai norocoasa zi a anului pentru toata lumea (26 august), implicit si a Scorpionilor, va fi dovada faptului ca prietenii sunt binecuvantari in viata. Un gest deosebit din partea unui prieten ii va face sa-si dea seama cat inseamna ei pentru acesta.

Ultima saptamana a lunii august, cu Venus si Marte in casa 10, le va aduce o crestere a popularitatii in domeniul professional. Sefi, clienti sau subordonati deopotriva, par a va aprecia din ce in ce mai mult. Daca firma la care sunteti angajati nu permite angajatilor sa socializeze, acordati atentie marita acestui aspect!

Indiferent de lumina roz aruncata de Neptun si Luna Plina in Pesti din 29 august, unei relatii sentimentale, nu va aruncati in gol cu ochii inchisi.  Grabiti-va incet si succesul va fi de partea voastra!



Sagetator

O luna de referinta in toate domeniile importante pentru voi. Inca din prima saptamana a lunii august, Venus, Jupiter , Mercur, si Soarele se vor intalni in casa 9 din harta Sagetatorilor, casa strainatatii indiferent ca sunt oameni sau locuri. Nu va fi exclus sa planuiti calatorii in orase indepartate, calatorii ce se vor materializa dupa Luna Noua din 14 august.
Cu Uranus in casa creativitatii, distractiilor si romantismului , unii Sagetatorii vor combina afacerile cu placerea, altii vor fi ocupati cu proiecte sau examene academice si nu putini vor reusi sa isi finalizeze proiectele de integrare intr-o alta tara sau oras.

Din 8 august cheltuielile Sagetatorilor vor intra pe un fagas normal si chiar daca acestea nu vor scade in intensitate, se pare ca sume importante vor veni sa echilibreze balanta. Sagetatorii sa acorde o atentie deosebita la ce se intampla in jurul datei de 26  august. Noi oportunitati vor apare in domeniul profesiei, cu un potential enorm pentru castiguri de 5 stele si o faima pe masura.


Revenind la viata de zi cu zi, Sagetatorii sa acorde o atentie deosebita tuturor problemelor legate de apa. Asigurati-va casa impotriva inundatilor, mutati-va lucrurile de valoare intr-un loc in care nu pot fi afectate de apa si aveti grija de calitatea apei de la robinet. 




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.