Horoscop august 2015



Capricorn

In august, banii par sa cada din cer pentru Capricorni si pentru ca proiectele facute deja pe termen lung cer finantare sustinuta, ati inceput un plan de economii ( Saturn va va sprijini cu energia sa pe de-a intregul) si conceput un buget care sa va ajute sa nu mai aveti sincope financiare.
Din 2 august, Saturn, guvernatorul zodiei voastre intra in miscare directa si toate amanarile de pana acum vor fi istorie. Pregatiti-va ca viata voastra sa capete un ritm mai alert si bucurati-va deja pentru succesul ce va veni in zona carierei.

Dupa 14 august , Capricornii care au dorit sa acceseze o linie de credit, sa obtina un imprumut personal, o bursa sau plata unei asigurari vor avea sprijin astral puternic. Valabil si pentru cei care au cerut in instanta, marirea sau recuperarea unei sume datorate.
Vesti financiare extrem de placute vor avea si  spre sfarsitul lunii ( 31 aug.- 2sep.) cand Uranus va invalui cu razele sale generoase, planetele Venus si Marte aflate in sectorul vostru financiar.

Jupiter,care v-a aparat interesele financiare pana acum, se va muta in casa a9a din astrograma Capricornilor. De acum inainte veti fi mai interesat de calatorii, relatii si proiecte internationale, preocupari academice ( student/profesor), preocupari si/sau propuneri de plecare intr-un oras/tara straina, actiuni legale ( inclusiv depunerea de brevete/inventii) si nu in ultimul rand va veti bucura de o sanatate din ce in ce mai robusta.

26 august vine pentru Capricorni cu o veste interesanta si de neuitat  intr-unul din domeniile acoperite de casa 9 ( vezi mai sus exemple). Capricornii cu ziua de nastere in jurul datei de 29 decembrie sau toti nativii cu o planeta natala pe gradul 7 Capricorn, Taur , Fecioara, Pesti, Rac sau Scorpion vor experimenta un episod unic, cu beneficii ce nu-si pot imagina.

Calatorie neasteptata spre sfarsitul lunii ( 29 august +/- 2 zile), posibil la mare, ocean. Neptun , planeta oceanelor face conjunctie cu Luna in Pesti si majoritatea nativilor vor tanji dupa soare, plaja si mare. Daca aveti posibilitatea sa faceti acest drum, nu ezitati. Va veti incarca cu energie buna pentru mult timp de acum inainte…



Varsator

Luna Plina care a avut loc doar cu o zi inainte de inceperea lunii august, a adus multor Varsatori dorinta de a aprofunda relatia de cuplu existenta. Saturn activ a accentuat aceasta Luna Plina si a dus relatiile Varsatorilor pe un alt nivel. Si chiar daca  nu ati hotarat inca data nuntii , mutarea impreuna cu perechea este in carti.
Cei singuri ar putea avea o intalnire definitorie in jurul datei de 7 august. Cand veti privi in urma peste cateva luni , veti intelege!! Acest trend se va accentua dupa 14 august ( Luna Noua) iar cei care sunt deja implicati intr-o relatie, vor stabili noi contacte si relatii de afaceri. Surprize frumoase va ofera Venus si Uranus. Actionati, nu stati retrasi si profitati la maximum de aceasta perioada pana cand Mercur nu va intra in retrogradare ( 17 sep.- 9 oct.).

Din 11 august, Jupiter se va muta in cea de-a 8a casa din astrograma Varsatorilor, casa finantelor comune , aducand pe tot parcursul anului ( 11.08 – 6.09.2016) surse de castig financiar ce nu vor veni din salariu, ci din bonusuri,  drepturi de autor, burse, mosteniri, compensatii, etc.. Un indiciu important despre viitoarele castiguri financiare va veni in 26 august . Fiti atenti cu banii, nu umblati cu prea mult cash asupra voastra pentru ca exista tentatia de a cheltui fara masura.



Pesti

Pe masura ce luna august se intinde in fata Pestilor, repausul si odihna trebuie sa faca parte din rutina lor. Cu patru planete aflate in sectorul muncii de zi cu zi ( Venus, profit si bucurii, Jupiter – noroc, Mercur – vesti, socializare, Soare – autoritate) si o a cincea ( Marte) din 7 august, asteptati-va la noi sarcini care va vor limita timpul liber dar care va vor aduce multa satisfactie si multumire.
14 august va amplifica aceasta tendinta si sfatul meu este sa nu va luati inca vacanta. Cei care lucreaza intr-o institutie/ firma vor fi foarte apreciati iar cei pe cont propriu vor castiga mai multi client, contracte si renume. Veste noua in sectorul sanatatii, posibile noi proceduri pentru cei care urmeaza un tratament medical, cu urmari extrem de favorabile.

26 august uneste Soarele cu Jupiter in casa 7 din astrograma Pestilor si noi colaborari, logodne, casatorii, relatii sau proiecte se deschid in fata voastra. Daca este vorba de un angajament sentimental, rezultatele concrete se vor materializa din 6 septembrie, cele legate de afaceri se vor concretiza abia spre sfarsitul anului.

4, 13 si 19 august sunt zile cu vesti interesante in sectorul financiar si este foarte probabil sa primiti un bonus sau o marire de salariu care va va face fericiti.

In plan sentimental pregatiti-va pentru ultimele zile ale lui august, cand cei singuri isi pot gasi perechea in compania la care lucreaza,  printr-un colaborator al acesteia sau angajatul unei firme partenere.





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.