Horoscop septembrie 2015



Imaginea de ansamblu care se prefigureaza pe masura ce vara se apropie de sfarsit, incepe sa capete contur. Un indiciu pentru tendintele globale actuale s-a evidentiat spre sfarsitul lunii august.  24 august ( caci despre aceasta data este vorba), cand piata de capital a scazut la niveluri record este  trendul  urmatoarelor luni.

Numeroasele evenimente astrologice care au loc in aceasta luna vor pregati schimbarile radicale din viitorul apropiat. Cu Venus si Pluton revenind in tranzit direct din 9 septembrie ( Venus), si 25 septembrie ( Pluton),  Mercur retrograd din 18 septembrie cu Uranus in opozitie  Nodul Nord, cu doua eclipse (eclipsa  parÈ›ială de Soare - 13 septembrie si eclipsa de Luna - 28 septembrie), luna septembrie se anunta a fi una plina de evenimente . Deruta, dezamagire, schimbari importante pe toate palierele societatii, deziluzii si posibile atacuri sau evenimente tragice la nivelul transporturilor ( metrou, tren, avion sau nave).

Mai multe guverne de pe tot cuprinsul globului se vor confrunta cu momente de deruta si multi conducatori de guverne vor fi nevoiti sa cedeze in fata represaliilor populatiei, santajului extern sau tradarii din partea sustinatorilor. Cu Marte schimband semnul si Jupiter aspectand Saturn, evenimente majore incep sa apara din toate partile iar din 24 septembrie, odata ce Soarele se intalneste cu Nodul Nord, intamplari neobisnuite , incarcate de energii explozive vor trezi umanitatea.

Mercur retrograd din 18 septembrie pana pe 10 octombrie 2015, impreuna cu Nodul Nord vor perturba transportul aerian si trebuie sa fim pregatiti pentru intarzieri si probleme in acest domeniu, in plus, piata bursiera si economia mondiala se vor comporta ca un veritabil roller coaster. Sa nu uitati ca ce va fi jos, va urca intr-un timp scurt, foarte sus… Este timpul rechinilor bursieri, multi vor deveni mai bogati decat sunt si multi milionari sau miliardari se vor naste in aceasta perioada. Daca nu-i poti invinge, alatura-te lor!






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.