Horoscop martie 2016




Incep eclipsele….


Chiar la inceputul lunii ( 9 martie 2016) energii cosmice deosebite se vor concentra avand ca efect aparitia primei eclipse de Soare din acest an. Prima dintr-un sir de cinci, aceasta eclipsa nu va fi vizibila de pe teritoriul Romaniei dar efectele astrologice vor fi resimtite din plin.  
Luna Noua, totodata si eclipsa totala de Soare conjuncta cu Nodul Sud, va scoate la lumina teama, suferintele si multe dintre secretele ascunse de cei care vremelnic au puteri decizionale. Intregul Pamant va fi cuprins de aceste energii si luna martie va fi prima care va activa si potenta o trezire spirituala iesita din comun.

Vor fi schimbari majore in economie impuse de un Saturn hotarat sa-l bruieze pe Jupiter si care se va impotrivi din plin acestei eclipse. Intarzieri, amanari, sfarsituri, abandonari de proiecte, conflicte si tulburari vor conduce catre o depresiune economica ce va crea panica si disperare. Neptun care imprastie din energiile sale pe acelasi camp de batalie ( zodia Pestilor) va fi cheia de intelegere a dezamagirilor prezente. Prea multele eforturi de dezvaluire a adevarului , vor atrage pedepse asupra mass-mediei.  Bumerangul Soartei insa,  va lovi  companii si/sau personalitati duplicitare care au avut mare grija sa-si creeze un nume de integritate si sinceritate. Eclipsele au aceasta calitate de a lumina lucrurile intunecate si de a le expune in fata tuturor …

Se vor incerca musamalizari de pe paliere tot mai importante , cu folosirea tuturor armelor pentru a acoperi aflarea adevarului.
Poate una din cele mai manipulatoare arme a prezentului, PETROLUL, motivul multor conspiratii si comploturi va fi in centrul atentiei pe tot globul?!!
Semnificatiile astrologice ale petrolului sunt  Neptun si Saturn.  Neptun ( petrolul) si Saturn ( petrol brut sau titeiul) aspectat de Marte vor da fiori de teama economiilor multora dintre tarile globului iar aspectele astrale actuale vor impune noi directii in aceasta zona.

Sa nu uitam ca manipularea preturilor la petrol, este chiar acum o mare  problemă la nivel mondial. Doar  ca mass-media   redirecÈ›ioneaza  atenÈ›ia cu tot felul de drame politice.  Pe masura ce furia si razboiul va escalada , manipularea pretului petrolului va deveni o problema grava pentru toate guvernele din intreaga lume si evenimente explozive vor atrage  atenÈ›ia si va forta omenirea sa priveasca drept in fata problemele ignorate pana acum.

PS  Era in vara anului 2008 cand tranzitul lui Marte aspecta planetele Neptun È™i Saturn, si odata cu conjunctia Marte/Saturn pretul petrolului a crescut brusc, piaÈ›a de capital s-a prăbuÈ™it  rapid si criza economica a inceput sa se faca simtita din plin….chiar daca multi dintre noi am ras de o asemenea posibilitate.





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.