Horoscop iulie 2016



Horoscop iulie 2016

Cele 2 teme majore din iunie, un Marte extrem de energizat si cuadratura  Saturn – Neptun vor continua si in aceasta luna. Intr-un anumit sens, luna iulie va fi facuta din acelasi aluat ca si luna iunie cu ingrediente precum ciocniri,explozii,incendii, accidente, haos. Inselaciunile  si tradarile  isi vor face loc pe toate palierele societatii la pachet cu o dezintegrare socio-politico-economica din ce in ce mai  pregnanta.

Actori principali, secundari sau simpli spectatori, asistam la desfasurarea de forte aruncata de Marte in Scorpion care isi incepe miscarea directa cu pasi mici ( abia parcurge 1 grad pana pe 11 iulie), un Marte care pare linistit si docil  dar care arunca o plasa de furie, graba, indolenta si agresivitate in care vom fi prinsi cu totii. Pe o scara a gravitatii pericolelor din aceasta perioada la care vom fi expusi intr-un fel sau altul vor fi : ghinioane accidentale , faradelegi criminale si atrocitati teroriste.   Cu siguranta, cei mai multi dintre noi vom experimenta aceste lucruri la mana a 2a , prin intermediul stirilor, dar chiar si asa  va fi un lucru foarte neplacut. Date critice : 14 – 15 iulie si 29 -30 iulie.

Vor exista si ferestre de soc geofizic ce vor da nastere unui val de furtuni puternice, cu vânturi È™i precipitaÈ›ii abundente ( 1 -7 iulie, 16 -22 iulie ), furtuni solare ( 18 – 24 iulie ) cu urmari in sistemele elecrice si electronice,  telecomunicatii ,etc., si nu in ultimul rand in reteaua neuronala umana.

PS:  Centuri de siguranta obligatorii pentru toti cei care au de-a face intr-un fel sau altul cu piata valutara. Pana in septembrie se anunta turbulente majore in acest domeniu…


                                                                        




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.