Horoscop octombrie 2016





Horoscop octombrie 2016


Luna octombrie ne va obliga sa fim extrem de atenti la foarte multe lucruri de pe paliere diferite (geofizice, personale, colective, politice, financiare ). Daca incepem cu nivelul geofizic , Luna Plina din 16 octombrie ( si prima Super Luna din acest an), incadrata de Luna Noua din 1 octombrie si 30 octombrie , va ridica nivelul energetic solaro-lunar pe o treapta nemaintalnita in ultimele luni. Un val de vibratie intensa va imbratisa intreg Pamantul cu efecte fizice imediate. Prin urmare, ne putem aștepta la o creștere remarcabilă a mareelor si furtunilor extreme , o activitate seismică notabila (cutremure M5 +) si, nu in ultimul rand, la erupții vulcanice puternice.
Culoare energetice impresionante si de o forta extraordinara se vor deschide cu predilectie in perioadele: 28 septembrie-4 octombrie, 13 – 19 noiembrie, 27 octombrie – 2 noiembrie 2016.

Un alt mare spectacol pe cer: Super Luna (16 octombrie) prinsa intr-o cuadratura extinsa Uranus-Pluton, conjuncta cu Uranus. Si pentru ca  show-ul sa fie exploziv, se alatura si Marte aproape umar la umar cu Pluton. De urmarit in aceasta perioada: relaÈ›iile internationale,.confruntările ideologice, demagogiile grosolane si violente si nu in ultimul rand,  oferte care nu pot fi refuzate. Si asta in societati care isi mai pastreaza o urma de bun simt…
Pe de alta parte, vom fi martori, spectatori sau personaje principale in stiri de senzatie precum  ciocniri È™i atacuri militare. Deasemenea, amenintarile si /sau deversarile de materiale radioactive,  biologice sau chimice nu vor fi  excluse. In plan personal, persoanele atinse de aceasta configuratie tensionata vor fi cele care in horoscopul personal au planete la gradul 23 in semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta Capricorn).

Nivelul de conflict în interacÈ›iunile umane, datorat in mare parte  conjunctiei Marte-Pluton (inainte si dupa data de 19 octombrie), va creste considerabil, astfel incat cea de-a 2a jumatate a lunii octombrie va fi una plina de nelinisti, violente, tensiuni, incordare si precipitare. Se va relua modelul care a dominat prima pagina a ziarelor in atat de multe feluri in perioada februarie-septembrie ( un vartej de accidente, incendii, ciocniri, explozii si haos).
La nivel individual, cei care au elemente semnificative la 23 ° in semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn) sau 8 ° a semnelor fixe (Taur, Leu, Scorpion si Varsator), vor fi mai mult decat de obicei expusi unei confruntari cu ei insisi sau cu oamenii din jurul lor. Ca mic sfat ar fi foarte bine daca s-ar aduna, ar strange din dinti si s-ar indeparta de zona sau motivul conflictului. Obligatoriu : Ganditi-va la siguranta voastra!!!
La nivel colectiv este chiar mai descurajator: o creștere a criminalității violente, inclusiv impuscaturi in masa si atacuri teroriste; agravarea conflictelor militare si o eruptie de accidente spectaculoase. Un val de teama si lacomie pe toate palierele societatii va fi numitorul comun al tuturor acestor actiuni.

Din punct de vedere financiar, va exista multa instabilitate economica iar piata de capital va deveni extrem de sensibila la miscarile suspecte din aceasta zona. Scandalurile asociate cu frauda (financiara sau morala) dar si  tradarea vor fi subiecte ce se vor regasi din ce in ce mai mult  in paginile buletinelor de profil.
InstituÈ›ii puternice isi vor pierde din ce in ce mai mult loialitatea si increderea oamenilor, care simt că au fost trădaÈ›i deja mult prea mult.  Aceasta disonanÈ›a globala in creÈ™tere È™i-a pus deja amprenta asupra intregii lumi inca de la sfarÈ™itul anului 2015, È™i ea va creÈ™te tot mai mult pe parcursul lui 2016. Cuadratura Saturn – Neptun care este responsabila de acest lucru ( se intampla o data la +/-  18 ani), este o configuraÈ›ie care aduce  un val de deziluzie in tot ce are legatura cu credinÈ›a, fie ea religioasa, politica, sociala, culturala, etc.
Dealtfel, in  Astrologia Cosmica, Nicholas Champion scria despre aceasta cuadratura ca este un factor important pentru schimbare si reforma politica. Dar poate lucrul care sta la baza tuturor schimbarilor a fost spus atat de simplu de un om exceptional.

„Fii tu însuÈ›i schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” — Mahatma Gandhi







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.