Interdictia la cunoastere



Cazul Wilhelm Reich

Wilhelm Reich s-a nascut in 1897 in Austria, devenind inca din anii studentiei membru al Societatii  Psihanalitice din Viena, condusa de prof. Sigmund Freud si fiind socotit in scurt timp o noua “stea” a psihanalizei mondiale. Dupa ce, in perioada 1939- 1941, a tinut un mare numar de prelegeri despre o noua forma de energie, biologica si cosmica, pe care el a numit-o energie orgonica, W.Reich decide infiintarea Orgone Institute un loc al noii stiinte – orgonomia.
Dupa ani de investigatii minutioase, Reich reuseste sa demonstreze pe mai multe cai simultan, existenta energiei orgonice, dar si sa concentreze aceasta energie cu ajutorul inventiei sale din 1940- acumulatorul de energie orgonica. Multe somitati medicale si stiintifice ale vremii au publicat rezultatul verificarilor facute asupra descoperirilor printre care si dr. Albert Einstein in scrisoarea din 4 februarie 1941.
In cartea sa, Strict Secret: Raportul UMMO, Calin Turcu sustine ca, la 12 mai 1954, prof. dr. Reich a reusit sa intre in contact cu o serie de obiecte luminoase care rataceau deasupra laboratorului sau din  Rangerly/Maine, obiecte presupuse a fi “nave spatiale”. La trei ani si jumatate de la aceste presupuse contacte cu nave spatiale, Reich moare  in inchisoare,arestat fiind pentru refuzul  de a se supune unei puneri sub acuzatie de catre FDA (Food and Drug Administration - Administratia Alimentelor si Medicamentelor) care combatea prin toate mijloacele si caile existenta  energiei cosrnice orgonice.
Hartuit, cenzurat si acuzat, s-a incercat si s-a reusit ridiculizarea si trecerea in uitare a scrierilor stiintifice si descoperirilor sale in domeniul energiei orgonice. Sute de publicatii despre orgon, cartile sale publicate, precum si notele si documentele cercetarilor sale vor fi arse in august 1956 iar Wilhelm Reich moare in urma unui infarct (convenabil pentru autoritati) chiar cu o zi inainte de eliberarea sa conditionata.
Dar ce este aceasta energie orgonica?  Este o energie naturala, care purifica, vindeca viata in toate aspectele ei, este o sursa de energie pozitiva. Relativ necunoscuta, folosirea orgonului este o modalitate naturala si ieftina pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale (radiatii electromagnetice, campuri magnetice dizarmonioase). 
W. Reich a identificat stiintific proprietatile si caracteristicile acestei energii: umple spatiul de pretutindeni, este lipsit de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu, este observabila si masurabila. Orgonul are o mare afinitate pentru apa, si se acumuleaza usor in organismul uman prin alimente, apa, respiratie si piele.
Efectele acestei energii sunt absolut spectaculoase. Atunci cand campul energetic (aura) unei persoane vine in contact cu cel al unui dispozitiv orgonic, cele doua campuri devin simultan mai intense producand un efect de multiplicare (si nu de simpla adunare) care este numit "aprindere". Reich a descoperit ca aceasta "incarcare" orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni) si ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva si armonioasa.
O definitie a acestei mult prea putin dezbatuta si mediatizata energie cosmica, data de acest minunat OM, Wilhelm Reich, suna cam asa: “Omenirea a cunoscut existenta unei energii libere,care practic umple Universul...Aceasta energie, numita in diverse moduri de-a lungul istoriei, este o energie cosmica primordiala, de culoare albastra, care este prezenta pretutindeni si care influenteaza direct procesele atmosferice de clima, culoarea cerului, gravitatia, formarea galaxiilor si a planetelor si exprimarea biologica a emotiilor si sexualitatii."


Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.”

                                      
JOHN F. KENNEDY





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.