2017 - Anul Cocosului de Foc




Simbolizat de doua elemente, Focul Yin stand deasupra Metalului, Anul Cocosului de Foc tinde sa fie unul tensionat, lipsit de armonie si instabil. Cu doua elemente aflate intr-o permanenta relatie de lupta, principalele caracteristici ale anului 2017 vor fi: incendiile, dezastre provocate de explozii, conflicte si ciocniri internationale, dezastre aeriene, accidente rutiere ce vor implica masini si trenuri.

Cocosul, al zecelea semn, este Yin , element de metal, simbol pentru decoratiile din metal si bijuterii, este un fermecator si un frumos la exterior… dar foarte rece si dur in interior. Asadar, atentie marita la ambalajele tentante. 2017 nu va fi un an pasnic si de multe ori conflictele vor izbucni acolo unde ne vom astepta mai putin.

Industria divertismentului cu toate subgenurile ei ( moda, beauty, muzica, servicii) va fi favorizata. In plus, descoperiri numeroase, progrese stiintifice si inovatii tehnologice care vor uimi constant lumea academica. De altfel, tot intr-un an al Cocosului de Foc - 1957, s-au dezvoltat metode  tehnologice si stiintifice inovatorii, care au dus la lansarea primilor sateliti Sputnik1 si Sputnik2 de catre rusi si Explorer1 de catre americani.

In corpul uman, Focul Yin  reprezinta inima, circulatia sangelui, ochii, sistemul nervos si creierul. De aici, usor de dedus ca un an de foc yin va provoca si accentua probleme de sanatate aferente acestor organe. Accidente vasculare, hipertensiune, infarct… vor fi subiecte din ce in ce mai des intalnite in viata de zi cu zi. Inainte de venirea Cocosului de Foc, trebuie neaparat sa ne pregatim organismul asaltului concentrat al elementului foc cu suplimente importante de vitamina C, omega 3 si coenzima Q10.

Elementul foc al anului 2017, este de asteptat sa aduca prosperitate industriilor de foc (bani,finante,energie) si apa (transport maritim,comunicatii).  Industria de pamant (lemn,hartie,textile,mediu) foarte activa si productiva dar elementul bani va fi absent.

Zodiile favorizate Dragonul, Sarpele si Bivolul. Atentie marita pentru Iepure(schimbari bruste de domiciliu sau loc de munca, oase), Tigru ( drumurile prost aspectate, in special directia vest) si Cocos (relatiile). De purtat pentru a contracara influentele negative dragonul cu moneda.
Pentru zodiile Maimuta, Soarece si Dragon se anticipeaza un an favorabil uniunilor si intalnirilor romantice. 




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.