Horoscop decembrie 2016 (2)



Balanta

Noutati care au de-a face cu trecutul dar si cu viitorul. Ce trecut, vor spune Balantele? Am terminat cu trecutul!
De fapt, nu. Balantele mai au inca fire ce le leaga de trecut. Si multe lucruri interesante vor incepe sa apara in aceasta luna. Ceva sau cineva le va perturba modul de a gandi si ii vor face sa descopere noi cai pentru a-si atinge telurile. Vor descoperi perspective noi intr-un domeniu drag lor. Vor construi relatii noi si numeroase. Vor socializa mai mult.. Interesant, nu-i asa? Parca nu am mai recunoaste Balantele!!!
Deasemenea, bine vazuti de cei din jur, Balantelor li se vor recunoaste meritele si talentul…  Si ce placut este sa privesti cum vor evolua si se vor transforma in cea mai frumoasa varianta a lor!!!


Scorpion

"Omul nu se simte bine in pielea lui, da-i o masca si iti va spune adevarul" Oscar Wilde.

Influentati de Pluton, atins bine de opozitia Jupiter/Uranus, Scorpionii vor descoperi rezolvarea unei probleme care ii framanta in ultima vreme. Vreti sa aflati secretul unei reusite, a schimbarilor semificativ benefice pentru voi? Ascultati cu atentie pe cei din jurul vostru si descoperiti adevarul din spatele cuvintelor… 
Ajutati de Marte, in partea a 2a a lunii, Scorpionii vor descoperi masca perfecta pentru a-si atinge obiectivele. Ce interesant va fi pentru voi sa descoperiti cum numeroase persoane va vor vedea intr-o lumina noua… Si ce surpriza pentru ei sa descopere ce oameni deosebiti si speciali sunt Scorpionii!!!
Sfarsitul lunii va va gasi inconjurati de prieteni, ca vreti sau nu vreti. Bucurati-va de companie, ascultati-le oful (unora), bucuriile (altora) si, in general traiti acest sentiment special de prietenie adevarata.


Sagetator

Universul va imbratisa Sagetatorul cu maini de catifea iar stelele construiesc cetati de aparare pentru ei. Un arc intins la maximum si o sageata ce sta gata sa tasneasca… Simtiti aceasta energie vibranta cum va umple trupul, mintea si gandurile?
Bucurati-va! Sunteti premiati pentru buna voastra purtare si darurile nu vor intarzia sa apara. Si nu doar metaforic…
Castiguri semnificative vor ridica Sagetatorii pe o treapta superioara a confortului si traiului zilnic. Nu le vor cadea “pica para malaiata in gura lui natafleata” dar oare cand le-a fost teama Sagetatorilor sa ia ceea ce isi doresc? Atentie totusi, la banii care vi se datoreaza. O persoana absolut speciala pentru ei le va darui un moment plin de emotie ( in jurul datei de 14).
A sta aproape de casa si a nu depasi bugetul, cerinte minime pentru a avea niste sarbatori de poveste.


Capricorn

Vrajitorul din Oz ii promite lui Dorothy ca o ajuta sa se intoarca acasa, dar in final, pleaca singur cu balonul. Dorinta de a se intoarce acasa,o face pe Dorothy sa treaca prin tot felul de aventuri pana cand afla de la Glinda, vrajitoarea, ca pantofii de argint cu care este incaltata aveau sa o ajute. Tot ce trebuia sa faca era sa-i loveasca de trei ori la calcai si sa le spuna unde sa o duca.
Ce am incercat sa transmit Capricornilor? S-ar putea sa astepte o putere si o libertate pe care deja o au. Luna aceasta imediat ce Soarele se va alatura lui Pluton in Capricorn, nu mai au nevoie de mine sau oricine altcineva sa le spuna cat de puternici pot fi. Sa se astepte la zile de poveste spre sfarsitul lunii, cand vor fi inconjurati de dragoste, grija si tandrete din partea prietenilor si familiei. Iubiti si pretuiti mai mult decat isi dau seama, vor trece in noul an plini de optimism. Cata liniste se va pogori in sufletul lor !!!



Varsator

Cand privim un film vechi, toti ne putem da seama ca in timp ce personajul  principal conduce masina si vorbeste cu personajul de langa, secventele video cu strazile orasului ce se deruleaza in oglinzile retrovizoare sunt filmate doar din fata. Intr-un fel , acest lucru ii ajuta pe protagonisti. Cum s-ar mai putea concentra asupra dialogului daca filmarea ar fi fost mai realista?!
Asa si cu Varsatorii. Cumva in aceasta luna vor realiza ca ceva nu merge cum trebuie desi ii ajuta in economia traiului de zi cu zi. Isi vor dori o scena de film realista dar si o interpretare magistrala a scenei.
Ce ziceti de o simpla schimbare de directie?! Poate filmul vietii voastre ar fi candidatul perfect in cursa pentru Oscar!!!
Framantarile interioare ale Varsatorilor sunt suprimate partial de o viata sociala solicitanta si de pregatirile pentru sarbatori. Isi vor dori sa faca un million de lucruri dar angajamentele ii vor tine departe de acestea. Vestea buna este ca din 29 decembrie pot in sfarsit, sa ia o pauza si sa se bucure de ceea ce vor si au nevoie. O carte buna, un film exceptional, sa iasa cu o persoana draga…


Pesti

Este posibil sa faci ceva din nimic? Multi oameni creativi vor raspunde aproape instant ca nimic nu este imposibil. Cu inteligenta si inventivitate poti construi imperii…
Dar daca tu consideri ca nu ai de partea ta, nici macar acel nimic?! Ca nu poti construi nici macar o coliba, daramite un imperiu… Si vin si intreb Pestii: Sigur, sigur nu exista nimic, nimic cu care sa incepeti a construi ceva? V-ati gandit bine? Opozitia Uranus/Jupiter vine sa va spuna ca este timpul sa va reevaluati posibilitatile iar Marte in Pesti va va convinge ca puteti crea ceva spectaculos cu foarte putine resurse.
Conjunctia Neptun/Luna din 7 decembrie aduce in dar Pestilor vise, premonitii si experiente memorabile. Stati linistiti! Nu va pierdeti mintile. Doar este bine stiut ca dumneavoastra Pestii aveti capacitati intuitive remarcabile dar indelung si frecvent neluate in seama.

Sfarsitul lunii, mai exact din 29 decembrie, viata sociala devine din ce in ce mai activa. Iesiti,distrati-va, profitati de fiecare iesire. Stiti cumva ce bucurie formidabila va asteapta?!






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.