2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Bivolului



2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Bivolului

Ani de nastere pentru zodia Bivolului (1949,1961,1973,1985,1997,2009,2021)

Bivolul, al doilea semn din zodiacul chinezesc este categoric si cel mai conservator, atasat de familie si valorile traditionale. Tenace si serios, pentru Bivol 2017 este sfarsitul unei lungi perioade in care parea ca nimic nu se intampla.
Bun prieten cu zodia Cocosului, 2017 ii va aduce Bivolului relaxare si o stare de bine pe care nu au mai simtit-o de ceva timp. Majoritatea proiectelor incepute se vor concretiza. Spun majoritatea deoarece exista riscul unei dezamagiri din partea unui prieten sau partener. Deasemenea, oportunitatile aparute in acest an trebuiesc valorificate inteligent deoarece urmatorii doi ani vor fi ani de repaus pana la urmatorul ciclu de prosperitate care va incepe in 2020.

Un an de Foc Yin cum este 2017,este in general favorabil uniunilor si casatoriilor aranjate dar si nasterilor neasteptate. Compatibilitatea Bivolului cu energia acestui an ii va aduce uniuni si/sau nasterea unui mostenitor, de multi dorit de ceva vreme. O sfera din cristal roz pusa in apropierea patului ii va da energii benefice pe tot parcursul acestui an.

Bivolul va castiga multi sustinatori in acest an si deloc de neglijat, cativa prieteni foarte buni.  Succesul va fi de partea lor si trebuie sa stie sa managerieze aceasta noua situatie din viata lor pentru ca vor fi incercari de denigrare cauzate de o invidie fara masura. Atentie la toti cei care fac parte din anturajul vechi…

In domeniul profesiei, Bivolii care sunt recunoscuti pentru dedicatia, onestitatea,pragmatismul si spiritul organizatoric se vor bucura de ajutorul neconditionat al unui mentor sau/si  sef, la locul de munca, in aprofundarea unor studii scolare sau in viata. Este o veste foarte buna pentru cei ce studiaza si realizari uriase se intrevad pentru aceasta perioada. Pagoda celor 9 nivele ii va ajuta enorm pe cei care sunt in etapa studiului iar pe Bivolulul care incearca sa aiba succes in cariera, Buddha vesel  asezat in sectorul sudic va face diferenta.
Cele mai favorabile perioade in 2017 vor fi: luna Sobolanului (decembrie 2017), a Iepurelui (martie 2017), luna Sarpelui (mai 2017) si luna Cocosului (septembrie 2017).

Bivolul de Lemn  (1985)
In 2017, mai comunicativ si mai deschis ca de obicei, Bivolul de Lemn invata cum sa cultive compasiunea. Motivatia lui de a incepe proiecte noi va creste inzecit iar relatiile cu cei din jur vor fi mult mai eficiente si linistite. Pentru reechilibrarea ciclului karmic personal, Bivolul de lemn ar trebui sa aduca mai mult element apa in viata sa, prin purtarea cat mai des a culorilor albastru si negru (culorile elementului Apa).

Bivolul de Foc (1997)
Focul Yin al anului 2017 va intensifica energia furnizata de focul yin specifica anului nasterii. Prin urmare vom asista cum numeroase persoane nascute in acest an de foc se vor bucura de renume si faima din ce in ce mai intens in media, cercuri sociale personale sau retelele sociale.
Bivolul de Foc trebuie insa sa se asigure ca mandria nu-l va conduce la luarea de decizii proaste impotriva oamenilor care il iubesc si il sustin. Tentatia Bivolilor de Foc pentru cariere legate de armata, justitie, politie sau  lupta impotriva incendiior va fi foarte puternica. Inainte de a decide, este bine sa analizeze in amanunt daca in afara de determinarea sufleteasca au si conditia fizica necesara pentru aceste profesii.

Bivolul de Pamant (1949,2009)
Rabdator, loial si perseverent, Bivolul de Pamant rareori isi va exterioriza sentimentele. Eficienta in actiunile intreprinse este binecunoscuta desi ritmul de lucru este unul inferior. In 2017, se prevad perioade de oboseala intense in special spre sfarsitul anotimpurilor. Trebuie sa gaseasca modalitati de relaxare prin practicarea unor indeletniciri artistice.

Bivolul de Metal (1961, 2021)

2017 este un an bun pentru Bivolul de Metal. Zgarcit cu cuvintele atunci cand o face va fi extrem de concis. Proiectele incepute in acest an ii vor aduce bunastare exceptand cele incepute pe perioada lunilor de vara. Afacerile incepute vara (element foc) in conflict cu elementul metal nu ii vor fi profitabile. In schimb perioada buna buna pentru concedii si/sau pauza in initierea de noi proiecte.

Bivolul de Apa (1973)

Ambitios si oportunist, Bivolul de apa nu isi va uita niciodata principiile morale.Cu un respect profund pentru ordine si lege, dreptatea si rabdarea sa il vor ajuta sa isi construiasca reputatie si faima. In 2017, va profita din plin de ciclul energetic anual al celor 5 elemente si reusite speciale in domeniul afacerilor si iubirii. Comportamentul linistit, metodic si logica imbatabila il vor ajuta sa surprinda si sa-si depaseasca adversarii fara eforturi mari.




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.