2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Sarpelui



Ani de nastere pentru zodia Sarpelui
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025)

Cu un sarm peste medie, perspicace si voit misterios, Sarpele este extrem de sigur de sine. Deasemenea, frumusetea subtila si captivanta, onestitatea si inventivitatea fac din acestia, persoane placute si frecventabile de cei din jur.
In 2017, vor avea un an bun, plin de intorsaturi neasteptat de placute, fie din partea familiei , fie a prietenilor. In plus, acest an este si un an cu sanse foarte mari pentru nativii Sarpe sa inceapa sau sa consolideze o relatie. Este adevarat totusi, ca Serpii de sex masculin, sunt mult mai favorizati in acest sens.
In plan profesional, sa se astepte la recunoasterea muncii din anul precedent desi acest lucru nu-i va aduce neaparat si beneficii materiale. Foarte inteligenti si priceputi in gasirea solutiilor, totusi, nu putini nativi ar putea castiga sume importante din vanzari imobiliare, echipamente sportive, publicitate, cercetare sau scrieri pe subiecte ce privesc sanatatea.
Tot acum, vom vedea multi Serpi ce se hotaresc sa inceapa noi cursuri de pregatire profesionala si chiar sa lase totul balta si sa reinceapa o scoala. Pentru cei care vor sa renunte la locul de munca in favoarea studiilor, este necesar sa se asigure ca au suport financiar.
Cei care vor o imbunatatire substantiala a castigurilor, pot pune in sectorul sudic al casei sau biroului un crisoberil de culoare galben-verde ( ochi de pisica). 
Sanatatea Serpilor nu le va pune mari probleme daca vor sti sa respecte un regim de hidratare si alimentare corect. De altfel toate problemele de sanatate in 2017, sunt asociate cu Focul (caldura) si elementul Apa nu va trebui sa lipseasca din stilul lor de viata.

Sarpele de Lemn (1965)
Inzestrat cu intelepciune, perseverent, discret si realist, Sarpele de Lemn infloreste in medii calme, departe de lumea cea dezlantuita. Isi va asigura intotdeauna securitatea finantelor sale, care raman (finantele) prioritatea sa numarul unu.
Darul deosebit in alegerea cuvintelor si puterea de convingere, face din acest nativ un politician innascut. Daca adaugam magnetismul puternic si aspectul fizic placut, vom reusi sa intelegem de ce Sarpele de Lemn devine simpatic, placut si iubit la prima vedere. Poate nu vor avea un an extraordinar, un an pe care sa-l tina minte, de referinta…dar cu siguranta va fi unul placut, cu o energie calda si protectoare.

Sarpele de Foc (1977)
Carismatic si senzual, Sarpele de Foc poate fi de multe ori suspicios si egoist, care nu de putine ori il va face sa piarda prietenii pretioase. Autoritarismul latent combinat cu ambitia de a avea totul, il fac un prieten si un partener pe cat de complicat pe atat de fascinant. Va cauta puterea si succesul financiar in toate aspectele vietii.
2017 poate fi un an foarte bun, atat timp cat nu se va lasa tarat in jocuri periculoase si va citi semnele din jurul lui cu perspicacitatea lui obisnuita.

Sarpele de Pamant (1989)
Poate cel mai discret, tacut si rational dintre confratii sai. Extrem de elegant, organizat si politicos, este de asemenea si nativul cu cea mai mare putere de seductie. Farmecul sau nu are nimic artificial iar prietenii/ele si partenerii/ele se trezesc prizonieri fara voie in plasa intinsa de magnetismul sau puternic.
In 2017, influenta si reputatia Sarpelui de Pamant va creste considerabil. Atata timp cat isi va pastra luciditatea lui obisnuita si nu se va aventura in ape tulburi, are garantia unui an perfect.

Sarpele de Metal ( 1941, 2001)
Calculat si cu o viteza de reactie iesita din comun, Sarpele de Metal este cel mai patrunzator dintre confratii sai. Felui lui direct si sincer de a-si exprima opiniile, va deranja de multe ori. Va urca pe scara societatii cu discretie iar neincrederea lui naturala il va ajuta sa evite capcanele vietii.
In 2017 va trebui sa evite sa se lase purtat da valurile furiei si maniei de moment. Pentru a nu se simti tradat, va trebui sa isi aleaga anturajul si prietenii cu mai multa atentie si profunzime.  Urmarea logica va fi ca va avea  mai multa incredere in acestia. 2017 este pe de o parte, un an de experiente si invataminte, si, pe de alta parte un an al implinirilor…  Alegerile prezente ii vor marca viitorul.

Sarpele de Apa (1953, 2013)
Viclean si abil, Sarpele de Apa nu va actiona niciodata intamplator si isi va calcula intotdeauna miscarile cu o precizie de ceasornicar. Stilat, cultivat si cerebral va fi mereu apreciat de anturajul sau.
In 2017, Sarpele de Apa va avea un prieten de nadejde. Ciclul karmic personal, dominat de elementul Apa combinat cu fluxul energetic al celor cinci elemente ale cosmologiei chineze, specifice anului Cocosului de Foc, ii va permite sa controleze si sa se bucure pe deplin de aceasta perioada a vietii lor.

Cele mai favorabile  perioade pentru zodia Sarpelui in 2017: luna Iepurelui (martie 2017), luna Dragonului (aprilie 2017), luna Caprei (iulie 2017), luna Cocosului (septembrie 2017) si luna Sobolanului (ianuarie 2018).




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.