2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Calului



Ani de nastere pentru zodia Calului
(1942,1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026)

Al saptelea semn al zodiacului chinezesc, Calul este un sportiv, mereu in miscare si pasionat de aventuri. Foarte sociabil, este si un talentat vorbitor si bun comunicator. Entuziasmul sau si dorinta insatiabila de libertatea il face greu de imblanzit fara a avea acordul sau. Extrem de intuitiv, are o capacitate unica de a adulmeca pericolul, lucru care il va ajuta in constructia proiectelor sale.
In 2017, Calul se va simti in siguranta pe tot parcursul acestuia. Cateodata un pic prea monoton pentru el dar condimentat din loc in loc cu vesti bune. Calul se va bucura de roadele muncii ultimilor ani si va profita din plin de aceasta stabilitate. Romantismul si dragostea vor fi insa puse in lumina reflectoarelor si nu de putine ori, rezultatele vor fi imprevizibile. Caii casatoriti sa acorde atentie mai mare partenerilor/elor deoarece se vor afla sub tirul barfelor si invidiei multor persoane.
Profesional se pot ivi mici turbulente din cand in cand dar nimic care sa-i schimbe pozitia. A doua jumatate a anului ii va aduce mai mult noroc si va simti efectiv cum i se vor umple buzunarele. Poate uneori vor utiliza mijloace neconventionale, poate alteori isi vor asuma anumite riscuri dar rezultatul final ii va conduce catre oportunitati financiare remarcabile.
Sansa unor calatorii neasteptate este una importanta si ar fi rezonabil ca din cand in cand sa puneti ceva bani departe pentru a va bucura de acea calatorie dorita de mai mult timp.
Sansa anului 2017: Rudele si sustinatorii sunt atu-ul Caiilor iar perseverenta si indeplinirea obligatiilor, trambulina catre succesul dorit.

Calul de Lemn ( 1954,2014)
Calul de Lemn este cel mai cordial si binevoitor dintre toti confratii sai. Cu un puternic simt al umorului si optimist, compania sa este intotdeauna placuta si va sti intotdeauna cum sa detensioneze o situatie neplacuta. 
In 2017, Calului de Lemn ii va place sa petreaca mult mai mult timp acasa. Se va simti confortabil si protejat in mediul de acasa si  multe din iesirile de altadata se vor reduce pe masura ce se deruleaza anul 2017.  Bunastarea ii va fi data de si prin activitati si locuri legate de elementul Yin Apa: piscine, spa, cure termale. Nu intra aici marea deoarece este legat de elementul Yang Apa.

Calul de Foc ( 1966)
Inteligent si carismatic, Calul de Foc considera ca este dificil sa se concentreze atunci cand isi indeplineste sarcini care sunt prea simple și repetitive pentru gustul sau. Inzestrat cu doua fluxuri energetice ale elementului Foc, acest nativ este un entuziast, plin de pasiune, mereu fermecator, surprinzandu-si anturajul cu acuitatea lui intelectuala. Cert este ca nimeni nu ramane indiferent Calului de Foc , mandru si distins.
In 2017, mai ales in lunile mai, iunie și iulie, Calul de Foc trebuie sa isi tina in frau nervozitatea crescuta pentru a evita evenimente neplacute cu repercursiuni pe termen lung. Foarte independent, Calul de Foc trebuie sa arate o mare rabdare cu sefii, clientii sau colaboratorii sai. Pot aparea situatii incomode in care va fi obligat sa justifice calitatea muncii sale.

Calul de Pamant ( 1978)   
Un ganditor prin definitie si iubitor de natura, Calul de Pamant este cel mai docil dintre confratii sai. Inzestrat cu un fler natural prin care localizeaza si descopera investitii de succes,  Calul de Pamant este un strateg innascut.
In 2017, Calul de Pamant trebuie sa reziste tentatiei de a-si extinde activitatea mai mult decat isi permite. Energia acumulată de elementul Foc al anului Cocosului, il va ajuta doar daca se va concentra pe un singur lucru sau o singura activitate odata. In general, 2017 este un an bun in care Calul de Pamant  se va bucura de momente placute impreuna cu familia si prietenii.

Calul de Metal ( 1990)
Eficient si serios cu munca sa, Calul de Metal poate sa infloreasca in multe activitati profesionale precum: avocatura, medicina, economie, chimie sau psihologie. Popular si impetuos, dotat cu un sex-appeal peste medie, Calul de Metal isi va surprinde mereu anturajul cu energia lui aparent inepuizabila.
In 2017, Calul de Metal va culege roadele muncii ultimilor ani. Creativitatea lui debordanta va fi in sfarsit recompensata in acest an. Nu trebuie sa se opreasca a munci din greu si oportunitatile nu vor inceta sa apara. La nivel sentimental, Calul de Metal va tinde sa fuga in galop daca va simti si cea mai mica restrictie sau invadare a spatiului intim.

Calul de Apa (1942, 2002)
Intotdeauna fermecator si elegant, Calul de Apa este renumit pentru umorul sau legendar. In ciuda creativitatii peste masura, sau poate tocmai de aceea, acestia tind sa-si piarda interesul destul de repede, iar in 2017, va trebui ca proiectele in derulare sa fie urmarite pas cu pas si beneficiile nu vor intarzia sa apara.

Energia puternica si atmosfera agitata a anului Cocosului de Foc nu-i vor ingradi de nici un fel puterea de a trece peste micile impedimente si Caii de Apa se vor bucura de un an bun, cu rezultate neasteptate.

Perioade favorabile zodiei Calului in 2017: luna Tigrului (februarie 2017), luna Calului ( iunie 2017), luna Caprei (iulie 2017), si luna Cainelui (octombrie 2017).




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.