2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Caprei



Ani de nastere pentru zodia Caprei
( 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2016, 2027)

Cu siguranta ca dintre toate animalele zodiacului chinez, Capra este animalul care face din defectele sale calitati, si din calitati, defecte. Este profund, inteligent, pragmatic si vizionar. Poate parea slab la prima vedere, dar de fapt este un oportunist care isi va apara propriile interese folosind un intreg arsenal de metode…
Generos pana la extrem, este elegant si rafinat, capricios si indecis. Cu un simt al supravietuirii peste medie, Capra va sti intotdeauna pe ce pietre trebuie sa calce pentru a evita murdarirea incaltarilor. Prin definitie un animal bland, Capra va exaspera de multe ori pe cei din jur cu lamentarile ei inutile. Poate ajunge in functii inalte si adesea se poate lasa prada lingusirilor pentru ca nu putini vor fi cei care vor dori sa profite de pe urma ei. Din pacate, la aceste stratageme, Capra este extrem de sensibila…
In 2017, daca Capra isi va controla impulsurile nejustificate pentru cheltuieli excesive, va reusi ca la sfarsitul acestui an sa spuna ca a avut un an implinit si linistit financiar. Multe calatorii, intalniri si relatii noi, proiecte noi. Cu exceptia Caprei de Apa, toate celelalte trebuie sa isi echilibreze ciclul karmic avand grija sa foloseasca elementul Apa sub toate aspectele ( hidratare, folosirea tuturor formelor de protectie ajutandu-se de elementul Yin Apa).
In plan sentimental, 2017 nu vine cu vesti extraordinare pentru nativii Capra singuri. In ciuda multor intalniri si reuniuni neasteptate, sau poate tocmai de aceea, este bine ca nativii acestei zodii sa nu se implice sau sa inceapa o relatie noua. Pot avea surpriza neplacuta sa descopere ca relatia nu este ceea ce asteptau si nu pentru putini efectele pot fi  extrem de neplacute.
Profesional, multe proiecte incepute in anii anteriori vor incepe  sa dea roade. Trebuie, totusi, sa avertizez Caprele, ca 2017 le va dezlega limbile nepermis de mult si nu de putine ori vor vorbi despre serviciul sau seful direct poate prea tare, prea mult… Daca va doriti un alt job, atunci ok.Daca nu, atentie! De asemenea, nu va lasati prinsi in intrigile si barfele unor colegi, angajati, indiferent cat de veche este relatia cu acestia.
Prima parte a anului nu se va ridica la asteptarile acestei zodii, dar incet , in partea a doua  a anului, situatia se va imbunatati gradual. Calatoriile ar trebui facute doar daca sunt necesare, si atunci, cu multa atentie si grija.  Amuleta Wu Lou din jad ii poate ajuta in acest sens.

Capra de Lemn ( 1957, 2015)
Vesela si generoasa, Capra de Lemn se poate numi oricum dar nu o razboinica. Va opta intotdeauna la diplomatie si compromis decat la confruntarile directe. Va ajuta intotdeauna pe cei din jur si va da totul pentru cei apropiati. 
In 2017, va trebui sa aleaga cu atentie partenerii si colaboratorii. Daca acest lucru va fi realizat, proiectele incepute acum se vor incheia fructuos.

Capra de Foc ( 1967)
Cel mai putin timid, dar si cel mai melancolic dintre confratii sai, Capra de Foc este animalul capabil de riposte extrem de dure cand se simte criticat pe nedrept. 
In 2017, Capra de Foc se va bucura de investitiile sale anterioare dar si de inceperea unor proiecte noi. Mai, iulie si august vor fi lunile in care vesti si realizari importante legate de familie vor fi la ordinea zilei si calatoriile de mult visate se pot intampla.

Capra de Pamant ( 1979)
Spre deosebire de suratele sale, Capra de Pamant traieste intr-o precauta independenta. Buna, generoasa, intotdeauna la dispozitia celor din jur, Capra de Pamant devine repede suscipicioasa pe cei care ii pun prea multe intrebari.
2017 ar putea fi un an plin de succes si reusite daca isi va pastra picioarele bine infipte in pamant. Veniturile pot creste, dar achizitii importante si/sau reparatii costisitoare nu ii vor aduce economii in plus. Atentie la termenii cu care se incheie anumite contracte, la modul de pastrare si depozitare a actelor. Pot suferi pierderi financiare din rezilieri, amenzi sau penalitati.

Capra de Metal (1991)
Mandra si preocupata de infatisarea sa, Capra de Metal este in secret o fiinta emotiva si delicata. Geloasa si posesiva, in dragoste ca si in prietenie, Capra de Metal va acorda incredere doar unui numar limitat de persoane. Va sti sa-si negocieze la sange serviciile si daca va alege o cariera artistica,va deveni cea mai bogata dintre suratele sale.
In 2017, o parte din Caprele de Metal incep sa adune primele profituri,in timp ce altele vor gasi momentul prielnic sa inceapa noi proiecte.
Martie, iulie, septembrie si decembrie, ar putea fi extrem de interesante in plan personal, iar cei singuri sau cei care au trecut printr-o despartire recenta, pot intalni absolut intamplator acea persoana speciala care le va deveni rapid perechea visata.

Capra de Apa (1943,2003)
Loiala, impresionabila si oportunista, Capra de Apa are tendinta de a alege intotdeauna ceva ce nu ii va deranja cu nimic, confortul si comoditatea. Orice dezacord cu parerile sale personale, va fi privit ca pe o ofensa personala si va fi plina de resentimente fata de cei care nu sunt de acord cu ea.
In anul 2017 Capra de Apa va avea un aliat. Elementul Apa prezent in ciclul karmic personal, ii va aduce liniste si pace, liniste care ii va permite sa forteze destinul in favoarea ei. Beneficii importante in urma unui sfat dat de un prieten vechi. Lunile martie, iulie, septembrie si decembrie, luni cu cea mai mare probabilitate de beneficii prin intermediul relatiilor sociale.





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.