2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Maimutei


Ani de nastere pentru zodia Maimutei
( 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 20042016)

Talentata si inventiva in tot ceea ce intreprinde, Maimuta nu va ezita sa se foloseasca de farmecul sau personal combinat cu siretenia proverbiala pentru a-si vedea realizate dorintele. Imprevizibila si jucausa, Maimuta este destul de greu de descris si de prins in esenta ei. Ea poate intr-o fractiune de secunda sa isi schimbe comportamentul fata de anturaj, sa renunte la prietenii vechi sau sa plece dintr-un loc vazut ca sigur de ceilalti. Maestra in arta scuzelor, speculatiilor si disimularii,  Maimuta este actrita desavarsita care va sti intotdeauna sa gaseasca drumul potrivit idealurilor sale. Optimista si senina, Maimuta va privi intotdeauna partea plina a paharului iar 2017, din cand in cand, le va testa aceste calitati.
Dupa un an favorabil lor, cu oportunitati deosebite si asezonat cu un deosebit noroc, 2017 vine sa aseze temeinic si muncitor, planurile si proiectele Maimutei. Munca multa si atentia la detalii par a fi parametrii in care se va inscrie acest an.
Pe de alta parte, latura sentimentala pare a fi usor tumultoasa, desi pentru multi nativi, furtunile se vor stinge usor. Prima parte a anului va ajuta insa Maimutele singure si vor apare numeroase oportunitati de a gasi perechea potrivita. Toate Maimutele care se indragostesc anul acesta, cumva orbite de stralucirea emotiei traite, sa ramana vigilente. Reciprocitatea sentimentelor este pusa sub semnul intrebarii si se intrevad perspectivele unor dezamagiri importante daca nu se va pastra echilibrul si respectul reciproc.
La locul de munca exista influente incurajatoare pentru Maimute. Daca va tine cont ca anul Cocosului de Foc favorizeaza planificarea si respectarea regulilor, Maimuta va obtine rezultate bune prin disciplinarea actiunilor sale. De evitat tertipurile de orice fel si incalcarea normelor morale. 2018 aduce penalitati pentru toate greselile facute in acest an.
De fapt, aceasta vibratie puternica de plata a greselilor din 2017, ii va privi pe toti nativii zodiacului. 2018 este un an al platilor karmice si rapiditatea cu care Universul va amenda multe nedreptati va uimi o lume intreaga. Inchei aceasta paranteza si sper si doresc tuturor Maimutelor care se bazeaza pe abilitatea lor innascuta sa se bazeze in schimb pe pregatirea profesionala si disciplina derularii etapelor.
Nativii acestei zodii care in acest an sunt tentati de schimbarea locului de munca sau de obtinerea unor avantaje material superioare celor prezente, nu au un aliat in 2017. Pare ca 2017 ii va asigura vizibilitate fara (inca) recunoastere imediata. Evolutii interesante in acest sens ar putea apare in aprilie, iunie, octombrie și noiembrie 2017.
Oportunitati neasteptate de calatorie in ultima parte a verii si sfarsitul anului si deosebita atentie la propietatile sale ( fizice sau intelectuale) care pot fi in atentia unor persoane de sex masculin…

Maimuta de Lemn ( 1944, 2004)
Influenta elementului Lemn din anul de nastere al Maimutei de Lemn, face acest nativ mai altruist si flexibil. Vesel, plin de umor si iubitor de compania prietenilor, este totusi cel mai chibzuit dintre Maimute. Stie sa fie discret si sa nu se amestece in treburi care nu il privesc direct. Neutralitatea pastrata in fata conflictelor intalnite de-a lungul vietii, intarita de spiritual practic ii va inspira intotdeauna solutia perfecta pentru rezolvarea problemelor.
2017 se va dovedi un an bun pentru Maimuta de Lemn in care sportul, calatoriile si relatiile cu strainatatea vor fi oportunitati de dezvoltare a mai multor proiecte interesante si fructuoase.

Maimuta de Foc ( 1956)
Cea mai energica si sigura dintre Maimute, Maimuta de Foc are un farmec natural puternic care o va ajuta intotdeauna sa obtina favorurile celorlalti. Inteligenta, pragmatica si talentata, Maimuta de Foc isi hraneste motivatiile cu ajutorul imaginatiei exceptionale. Inconfortul varstei mature le va face sa folosesca toate mijloacele pentru a arata mai tinere.
In 2017 vor avea un an mai degraba, mediocru. Vor trebui sa se bazeze doar pe rezultatele lor personale daca vor dori recunoastere in domeniul in care profeseaza. Anul Cocosului militeaza pentru onestitate si sinceritate si daca Maimuta de Foc va dori sa isi asigure un an placut si deosebit, va trebui sa respecte aceste valori.

Maimuta de Pamant (1968)
Cea mai discreta dintre suratele sale, Maimuta de Pamant are o minte analitica si, cel putin in aparenta, cea mai onesta dintre ele. Seducatoare innascuta si buna vorbitoare, va avea mereu grija de infatisarea sa. De multe ori aparenta nonsalanta si dezinteresata, va masca interesul personal puternic pentru un anumit lucru.
In 2017, Maimuta de Pamant va avea un an decent. Pentru cele care au datorii neplatite exista riscul executarii silite in mod neasteptat.

Maimuta de Metal ( 1980)
Inteligenta, ambitioasa si hotarata. Mandra si constienta de atuurile sale, Maimuta de Metal isi iese usor din fire, si atunci cand are ocazia va abuza de puterea ei. Riguroasa si pasionata de munca sa, nu va ezita sa manipuleze oamenii sau faptele in favoarea sa. Determinata sa-si atinga scopurile, Maimuta de Metal, este o cautatoare de aur, la propriu si la figurat.
In 2017, ii este recomandat sa se concentreze pe investitiile pe termen lung si sa se indeparteze de cheltuielile inutile si frivole. Un an mediu in care va dori sa aduca imbunatatiri mediului in care locuieste, sa-si schimbe locul de munca, posibil si resedinta. Se va bucura de sustinerea anturajului si familiei.

Maimuta de Apa ( 1992)
Excentrica si creativa, Maimuta de Apa va confunda de multe ori visele cu realitatea. Rafinamentul si eleganta infatisarii o va face intotdeauna o companie placuta si cautata. Mai putin vorbareata decat suratele sale, Maimuta de Apa isi va promova intotdeauna interesele personale, nu va face nimic gratis si, mai ales, nu va ezita sa ceara recompense pentru orice ajutor acordat.
In 2017, proberbul care spune ca “harnicia e mama succesului” se va dovedi extrem de adevarat in cazul Maimutei de Apa.
Un an cu un potential enorm pentru Maimutele de Apa care le va ajuta sa-si atinga obiectivele personale. La locul de munca vor experimenta intarzieri si amanari, schimbari de angajatori sau ale obligatiilor de servici. Progresele inregistrate la locul de munca le poate aduce o crestere binevenita a veniturilor dar vor trebui sa acorde o atentie deosebita administrarii acestora. Martie, mai, august si decembrie sunt luni cu energie benefica.




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.