2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Cocosului



Ani de nastere pentru zodia Cocosului
(1933,1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Efervescent si plin de viata, de multe ori excentric, iubitor de dreptate si adevar, Cocosul este unul dintre cei mai buni purtatori de cuvant. Determinat si meticulos, va sti sa duca la bun sfarsit chiar si mai multe proiecte deodata. Motivati puternic de dorinta de a-si depasi adversarii, Cocosii se simt perfect in centrul atentiei. Tin foarte mult la aparente iar  gustul exagerat pentru cele mai noi tendinte ale modei si obiecte de lux, ii va distanta de multe ori de realitatile profunde ale existentei.
 2017 este anul renasterii Cocosului, al  transformarii si bunastarii. Este cu adevarat anul lor! Invaluiti in fluxul de energie al acestui an, Cocosii sigur ca vor munci din greu in continuare, dar recompensele vor fi peste masura, afacerile le vor inflori si nu putini vor cunoaste faima. Vor fi foarte motivati pe tot parcursul anului si orice planuri sau obiective au avut sau au in minte, acum este momentul sa le puna in aplicare.  Norocul va fi de partea celor indrazneti si intreprinzatori.
Pentru toti Cocosii care au fost dezamagiti toti anii trecuti, acest an este “acel” an ce va fi trecut in cartea vietii lor drept inceputul unui nou capitol.
In plan profesional acesta este timpul deciziilor. Toti cei nemultumiti de rolul lor prezent au ocazia acum sa-si revizuiasca optiunile, sa aleaga cai noi si sa faca modificarile pe care le doresc. Pentru unii, acest lucru ar putea implica o schimbare a locației, si se pare ca vor opta pentru asta incurajati de un mediu modern si superior de lucru dar si de avantajele unei avansari profesionale.
De asemenea, Cocosii care cauta un loc de munca si care au un trecut frustrant in acest sector de viata, au acum ocazia sa se bucure de multe oportunitati. Pare ca ofertele vor fi total diferite de ceea ce faceau ei inainte dar se vor plia usor si foarte curand isi vor vedea dorintele realizandu-se. Februarie, aprilie, iulie și noiembrie sunt lunile in care vor simti progrese semnificative in acest domeniu.
O alta caracteristica a anului va fi imbunatatirea si trecerea la un nivel superior de cunostinte si calificare. Acest lucru le va fi impus de munca lor si  va deschide posibilitati noi de promovare in cariera. Veniturile le vor creste semnificativ dar vor trebui sa-si chiverniseasca cu atentie finantele. Atentie la tentatia de a achizitiona aparatura sau echipamente foarte scumpe!
2017 va da posibilitatea multor Cocosi sa se bucure de sanse exceptionale vis-à-vis de viata sociala, largindu-si cercul de cunostinte si prieteni. Rezultatul va fi unul impresionant iar lunile martie, mai, august și octombrie vor fi poate cele mai semnificative in acest sens.
Anul Cocosului aduce posibilitati nelimitate. In plan sentimental, Cocosii sa nu grabeasca lucrurile. Sa acorde timp, lor si relatiei, sa lase lucrurile sa creasca firesc si vor cunoaste fericirea. Cu determinare si perseverenta, Cocosii se pot realiza si bucura de cel mai bun an al lor. Ghidati si sprijiniti de cei din jurul sau, Cocosii vor putea spune la finalul acestui an, ca 2017 a insemnat acel punct de cotitura din viata lor!
Cocosul de Lemn ( 1945, 2005)
Cel mai pasnic si creativ dintre confratii sai, Cocosul de Lemn este si cel mai onest si demn de incredere. Extrem de credincios in relatia parteneriala, atrage prietenii de durata si colaborari loiale. Despre Cocosul de Lemn se poate spune si ca norocul este a doua sa natura, si ca, de asemenea, calitatile sale cele mai pretioase sunt simtul de responsabilitate si setea de dreptate. Intotdeauna deosebit de intelept sa nu se risipeasca in mai multe proiecte, Cocosul de Lemn va sti sa-si construiasca viitorul pas cu pas. 
Pentru Cocosul de Lemn nascut in 1945, reusitele vor fi la scara mare atat timp cat vor pastra discretia asupra planurile personale, le vor planifica departe de ochii curiosilor si le vor pune in aplicare cu persoane apropiate. 2017 este anul realizarii dorintelor nespuse.
Pentru toti Cocosii fie nascuti in 1945 sau 2005, lunile martie, mai, august și octombrie vor fi luni de oportunitati sociale, cu numeroase beneficii personale.

Cocosul de Foc ( 1957)
Intreprinzator si independent, extrem de competent si ambitios, Cocosul de Foc poate fi de asemenea, si insolentul autoritar care ii va pune la punct pe cei care indraznesc sa se opuna catusi de putin ideilor sale. Tinde sa aiba incredere doar in persoana sa, si va fi reticent sa delege responsabilitatile sale altor persoane. Suspicios si pesimist prin natura lui, acorda mai usor increderea celor care, in conformitate cu principiile sale,sunt gata sa-l urmeze orbeste.
2017 promite sa fie unul special pentru acesti nativi, si acum este momentul sa obtina rezultatele dorite in ultimii ani. Deosebit de bine aspectate, calatoriile vor fi speciale si de neuitat. Vesti bune din partea celor dragi, nasterea unui nepot sau succesul profesional al unui membru al familiei sunt doar doua exemple in acest sens.
La ordinea zilei vor fi si schimbari importante sau imbunatatiri ale locuintei, mana in mana cu achizitionarea de echipamente si/sau tehnologie avansata.

Cocosul de Pamant ( 1969)
Colectionar innascut, avid de cunoastere si cu un simt critic ascutit, Cocosul de Pamant se deosebeste de semenii sai prin dezinteresul total pentru moda si lux. Foarte studios si meticulos, se va pune adesea in slujba educatiei si cauzelor nobile. Iubit si temut in acelasi timp, Cocosul de Pamant are o inteligenta si un fler iesit din comun.
In 2017 trebuie sa hotareasca ce obiective trebuiesc urmate. In plan profesional, Cocosii de Pamant vor fi recompensati pentru loialitatea lor cu oferte de promovare. Marea majoritate par a fi multumiti de actualul loc de munca dar gasim si cativa pentru care jobul este un loc deprimant si lipsit de oportunitati. Pentru acestia din urma se vor ivi oportunitati de schimbari intr-un domeniu nou. Luna mai si sfarsitul lunii iulie pana spre sfarsitul lunii septembrie, pot deveni in 2017, perioadele cele mai placute si interesante.
In plan social, Cocosii de Pamant se vor bucura de numeroase invitatii la petreceri si adunari, alaturi de familie si prieteni. Pentru cei singuri, participarea la aceste adunari vor fi motivul intalnirii cu oameni ce le vor deveni prieteni de cursa lunga dar si intalnirea cu persoana ce le va deveni partener de viata.
Atentie deosebita la cheltuieli si acte ce tin de profesie…

Cocosul de Metal ( 1981)
Perfectionist, incapatanat, preocupat de aspectul sau dar si de al altora, foarte bun analist al evenimentelor si ambitios peste masura… Doar cateva aspecte ale personalitatii lor, care de multe ori va indeparta persoanele dragi de langa ei.
In 2017, Cocosul de Metal care deja intuieste la nivel subtil schimbarile acestui an, va prospecta si demara toate demersurile pentru a-si imbunatati pozitia sociala, profesionala si/sau sentimentala. Cautand consiliere si extinzandu-si cautarile in mai multe domenii, Cocosul de Metal isi va potenta si energiza cariera profesionala. Februarie, aprilie, iulie si noiembrie vor aduce evolutii semnificative in acest sens si pot avea loc schimbari in aproape orice moment. Reorganizari interne, locuri ramase vacante, cursuri de perfectionare, viata sociala activa, cunostinte noi, sunt doar cateva scenarii ce pot da o imagine despre aceste schimbari.

Cocosul de Apa ( 1993)
Cu un simt al umorului mult peste medie, inteligent, carismatic, elocvent si extrem de prietenos, Cocosul de Apa este cel mai deschis si mai putin conservator dintre confratii sai. Animat de o vointa de neoprit si cu o putere de convingere de temut, va fi mereu dorit ca prieten de cei din jur. Slabiciunea lui? Naivitatea de care da dovada, nu de putine ori, in fata unora care pot profita de buna lui credinta.
2017 este un an bun, punctat de multe ori cu intalniri deosebite. Sa se astepte la succes profesional, realizari importante pentru cei care urmeaza o cariera universitara, provocari noi ce vor deschide calea unor oportunitati cu rezultate magistrale.
Viata sentimentala foarte bine aspectata, cu energii benefice, va aduce liniste si fericire, sentimente cautate de mai mult timp. Multi Cocosi de Apa isi vor anunta logodna sau casatoria, vor trai momente emotionante, bucuria de a se sti iubiti si protejati si, nu in ultimul rand, norocul de a primi sfaturile cele mai bune, de la persoane ce le doresc doar bine.






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.