2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Cainelui




2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Cainelui
Ani de nastere pentru zodia Cainelui
(1934,1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Al 11-lea semn al zodiacului chinezesc, Cainele, este inteligent si placut de cei din jur. Nefiind un pasionat de calatorii, va cauta mereu siguranta si va pune mai presus de toate caminul si confortul personal. Cinstit, credincios si de o comoditate proverbiala este, de asemenea, irascibil din fire si, nu de putine ori, va cadea prada pesimismului. Pesimism care, in 2017, este accentuat de energia Cocosului de Foc. Recomandabil acum, este ca ei sa faca un pas inapoi si sa evite abordarile aventuroase.
2017 este un an la limita placutului, un an in care trebuie sa faca o lista a prioritatilor si sa aleaga fara presiune calea pe care vrea sa o urmeze. Cainii vocali sa ia nota de energiile acestui an, energii nu foarte prietenoase cu cei care incearca sa rupa si sa incalce reguli.
Cainele va experimenta o crestere a activitatilor sociale, cu multe invitatii neasteptat de placute. Profesional, obligatiile le vor creste (nu si finantele), libertatea de alegere (din pacate)deseori restrictionata, in schimb vor culege cuvinte de lauda si pretuire. Mare parte din an va fi solicitant, sarcinile in plus si schimbarile cu care trebuie sa tine pasul pot deveni frustrante dar constiinciozitatea ii va ajuta sa mentina acest ritm. Martie, iunie, septembrie si noiembrie le vor aduce vesti interesante in acest sector de viata.
O mare dezamagire in urma ruperii unei relatii de prietenie. Vor castiga in schimb aprecierea si prietenia altora. Cunostinte noi cu perspective serioase de transformare a relatiilor in prietenii durabile. 
De asemenea, in 2017 viata sentimentala nu va fi punctul lor forte. Multi nativi vor experimenta schimbari de statut. Gelozia, invidia si conflicte cauzate de iesiri necontrolate, pot aduce Cainilor un an mai zbuciumat din punct de vedere sentimental. De fapt, se pare ca pentru nativii acestei zodii, marul discordiei in toate tipurile de relatii pe care le experimenteaza va fi aparitia unei a treia persoane. Doamnele singure sa ramana realiste si sa nu se arunce cu capul inainte. Atentie deosebita in plan sentimental in lunile aprilie, iulie și octombrie 2017.
Una peste alta, un an destul de solicitant! Un an in care trebuie sa-si gestioneze faptele, vorbele, miscarile si, nu in ultimul rand, finantele.

Cainele de Lemn ( 1994)
De o noblete speciala, puternic, generos si echilibrat, Cainele de Lemn este devotat familiei sale, cinstit si dezinteresat cu cei din jurul sau. Va trebui sa invete sa se bazeze pe el insusi daca va dori sa obtina reusite profesionale si materiale si, mai ales, sa asculte doar de sfaturi avizate.
In 2017, Cainele de Lemn va avea un an obositor, cu multe evenimente neasteptate care il vor forta sa iasa din rutina zilnica. In schimb, va avea parte de o energie creatoare puternica de care ar trebui sa profite la maxim. 
Planificare, analiza, urmarire pas cu pas a obiectivelor si oportunitati sociale- cuvinte cheie in 2017.

Cainele de Foc ( 1946, 2006)
Cel mai optimist dintre confratii sai, Cainele de Foc este si cel mai teatral, seducator si petrecaret. Deosebit de insolent cand se simte atacat, Cainele de Foc este independent si dovedeste o tarie de caracter extraordinara. Este eroul care se va ridica intotdeauna impotriva nedreptatilor lumii. Incoruptibil, nu va ezita sa-si foloseasca coltii, chiar sa muste, daca va considera ca situatia se impune.
Va prefera compania persoanelor mature,a caror experienta si cunoastere va fi model de viata pentru ei.
Un an plin si satisfacator pentru Cainele de Foc si in ciuda unor provocari, multe progrese si realizari in aproape toate domeniile de viata. Flexibilitate, deschidere, originalitate si informare corecta – cuvinte cheie in 2017.

Cainele de Pamant ( 1958)
Responsabil, pragmatic, calm si linistit, Cainele de Pamant are un fler si o intuitie iesita din comun. Intotdeauna prudent, nehotarat de multe ori, vesnic in alerta, Cainele de Pamant nu-si pierde niciodata abilitatile incisive. Ramane pe viata dusmanul celor care l-au tradat, amenintat sau care au folosit orice alta forma de restrictionare pentru el sau apropiatii lui.  
In 2017, realismul si usurinta de a gasi solutii vor ajuta Cainele de Pamant sa impiedice inrautatirea unor situatii urmare a multor evenimente neasteptate. 

Cainele de Metal ( 1970)
Duritatea si sangele rece cu care relationeaza cu cei din jur, face din Cainele de Metal un adversar de temut. Adversar care nu va da drumul prazii nici macar cand vanatoarea a luat sfarsit. Spiritul de competie usor exacerbat la acest nativ, il face dificil si imprevizibil.
Pe de alta parte, conservator si patriot, va face totul pentru binele semenilor lui. Este un luptator pentru dreptate, un justitiar, aparator de drept al celor nedreptatiti.
2017 este un an plin, un an in care el va trebui sa se tempereze, sa asculte atent pe cei din jur si va castiga pas cu pas, obiectivul propus. De  fapt, Cainele de Metal acum va turna fundatia unui succes rasunator. Un succes ce va uimi pe multi in 2018...

Cainele de Apa ( 1982)
Are cel mai ascutit simt intuitiv iar perspicacitatea exceptionala ii permite sa gaseasca mereu drumul catre succes.  Rareori va da gres... 
Talentat si iubit, intotdeauna atent la sugestiile prietenilor sai, Cainele de Apa este cel mai putin autoritar si cel mai tolerant.
O scadere de forma este de asteptat in 2017 si pentru asta, Cainele de Apa trebuie sa isi monitorizeze atent sanatatea. Sa se odihneasca suficient si sa gaseasca metode de relaxare pe tot parcursul anului. Probleme minore se pot agrava  daca nu vor da atentie semnalelor date de organism.


Perioade favorabile pentru zodia Caine in 2017: luna Tigrului (februarie 2017), luna Iepurelui (martie 2017) si luna Calului (iunie 2017).




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.