2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Mistretului


Ani de nastere pentru zodia Mistret
(1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Loial, prietenos si simtitor, Mistretul este un luptator care se bucura de fiecare moment al vietii. Probitatea si simplitatea cu care trateaza relatiile, il fac prietenul credincios de care nimeni nu se va plictisi. Se va stresa de multe ori din motive puerile, poate fi secretos, nu de putine ori stapanit de dorinta de a avea cat mai mult dar isi va pastra intotdeauna naturaletea si demnitatea.
2017 aduce o explozie a activitatii la locul de munca ( program de lucru marit, miscari de personal, inscrierea la un curs, calificari suplimentare, responsabilitati noi). Un an perfect pentru investitii, cu rezultate pe termen lung. Rabdarea si perseverenta at trebui sa fie cuvintele de ordine in 2017 pentru viitoare realizari impresionante.
Cum calatoriile vor fi foarte dese ( in mare parte datorate activitatii profesionale) , Mistretul are toate sansele sa cunoasca persoane noi. Cei singuri pot cunoaste o persoana deosebita si pentru multi relatia poate deveni una serioasa. Daca ar incerca sa nu se planga prea mult de fostele relatii, sa le denigreze si sa pastreze o discretie agreabila, pot ajunge sa experimenteze “acel” parteneriat dorit de mai mult timp.
Financiar, pot avea un an relativ darnic. Pentru cei cu afaceri proprii, apar oportunitati de proiecte noi si castiguri din parteneriate. Plasarea unei statuete din bronz cu dragonul imperial  in partea sudica a casei, va mari sansele de reusita si castig. Pentru toti ramane valabila tendinta anului 2017 de castiguri financiare echilibrate din cand in cand de cheltuieli excesive.
Pe tot parcursul anului, norocul le va iesi in cale in locuri si momente neasteptate. Mistretul va fi ocupat ( nu ca i-ar displace acest lucru) majoritatea timpului in 2017, va avea multe de invatat, de comunicat …
De multe ori in mijlocul celor mai neasteptate situatii, Mistretul va gasi solutii si rezolvari ( chiar si unor probleme din trecut, datorii sau neintelegeri). Pentru cei care au avut probleme de sanatate anul trecut, in urma investigatiilor din 2017, un rezultat exceptional  le va aduce o bucurie (putin spus) foarte mare. O statueta cu “Cei trei intelepti” (Fuk Luk Sau) in sectorul de est al casei, va ajuta Mistretul sa mentina o stare de sanatate infloritoare.

Mistretul de Lemn ( 1995)
Generos si optimist, Mistretul de Lemn iese intotdeauna in evidenta prin sociabilitatea si felul lui prietenos de a se purta cu cei din jur. Isi va ierta dusmanii, lucru rar apreciat de cei din jur, de multe ori chiar dispretuindu-i bunatatea.
In 2017, toate proiectele creatoare se vor materializa. Foarta multa precautie la cuvintele de lauda venite din partea celor care l-au tradat in trecut. Responsabilitati noi si /sau promovari la locul de munca. Februarie, aprilie, iulie și octombrie, luni cu vibratii pozitive in toate sectoarele de viata.

Mistretul de Foc ( 1947,2007)
Determinat, glumet si curios, Mistretul de Foc va cauta constant placerea, care nu de putine ori il va face sa piarda contactul cu realitatea. Desi tendinta de a acumula bogatii si bunuri pentru a-si asigura confortul fizic si psihic este una peste masura, va fi mereu generos si atent la bunastarea celor dragi.
In 2017, Mistretul de Foc va fi intr-o perfecta armonie cu el insusi. Daca nu vor vedea inca un progres notabil in plan professional, mici evenimente placute vor anunta succesul deosebit pe care il vor trai si savura in 2018.
Este un an in care va construi si va pune caramizile necesare unui viitor dorit. De multe ori se va bucura de experiente inedite, alte ori de momente neplacute,  dar cu siguranta va trai din plin el cu el, el cu prietenii, elcu familia.

Mistretul de Pamant ( 1959)
Profund realist, muncitor si rezistent, Mistretul de Pamant va reusi sa-si puna in aplicare planurile si proiectele datorita viziunii sale strategice si priceperii in afaceri. Vesel, oracand cu o  vorba buna pentru cei din jur, este foarte atasat de valorile familiei.
Un an destul  de bun pentru Mistretul de Pamant in 2017, unde elementul Pamant din anul sau de nastere ii va aduce stabilitate si echilibru. Noi activitati intelectuale, cursuri profesionale sau orice imbunatatire a competentelor, il vor ajuta sa se promoveze cu succes. Calatorii necesare si utile ii vor aduce ocazia perfecta sa participe la evenimente speciale.

Mistretul de Metal (1971)
Cel mai expansiv dintre confratii sai, Mistretul de Metal este lipsit de prefacatorie, deschis si sincer. Voluntar si independent, va atrage uneori dusmanii neaseptate. Va trebui sa-si tempereze emotiile si excesele de furie pentru a evita neplacerile cauzate de acest lucru.
In 2017 orice investitie cat de mica ii va aduce beneficii nesperat de mari. Oportunitati profesionale desi promovarea mult asteptata va mai intarsia pentru multi dintre ei. Va adera la o organizatie profesionala, participa la evenimente si isi va crea retele care ii vor mari sansele promovare si reusita.
Sentimental, vibratii puternic pozitive in lunile martie, iulie, august, octombrie.

Mistretul de Apa (1983)
Diplomat si talentat, uneori extrem de credul si naiv, Mistretul de Apa este cel mai narcisist dintre confratii sai. Nimic nu va fi prea scump pentru Mistretul de Apa, atat timp cat el decide ca trebuie sa poarte un anumit lucru, sa-si decoreze intr-un anumit fel caminul sau biroul, sau sa foloseasca anumite tehnici inovatoare in beneficiul sau personal.

In 2017, este de preferat sa se abtina de la excese financiare. Viata personala va fi deosebit de activa si va trebui sa acorde o atentie deosebita relatiei de cuplu. Pot aparea neplaceri, neintelegeri si presiuni in acest domeniu. Pentru orice decizie financiara la care are dubii, sa solicite ajutor profesional.



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.