2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Tigrului



Ani de nastere pentru zodia Tigru
( 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Inzestrat cu un magnetism irezistibil, Tigrul este un semn dominator si puternic, curajos, de multe ori nechibzuit si care nu va fugi niciodata din calea provocarilor. Predispus la depresie, se simte limitat de un job care nu este pe masura lui pentru ca Tigrului i se potriveste cel mai bine pozitia de lider.
Cu o inima mare, sociabil si prietenos, Tigrul este caracterizat de franchete si onestitate, capabil de o bunatate imensa si generozitate fara limite. Foarte important de stiut este si faptul ca, Tigrul are o rezerva inepuizabila de iubire fata de cei pe care i-a ales sa faca parte din cercul lui intim, in timp ce, pentru dusmani ramane cosmarul vietii lor.

In 2017, Tigrul se va simti asaltat de griji, de foarte multe ori inutile si temporare. Ajutorul pretios al unui prieten/e va fi considerabil pe perioada unei dezamagiri sentimentale si este prudent ca nativul acestei zodii sa nu ia o hotarare majora in ceea ce priveste o mutare sau o casatorie.
Pentru Tigrii inca singuri, poate ar fi mai bine sa guste vindecarea si eliberarea de trecut fara sa viseze prematur la marea dragoste. Nu trebuie sa se angajeze in batalii pentru ca nu au sansele de partea lor, sa ramana calmi si sa astepte noul ciclu de noroc care va incepe pentru ei in 2018, anul Cainelui. Vor avea de partea lor pe tot parcursul lui 2017, familia, colegii si prietenii.

In schimb se intrevede o imbunatatire semnificativa pe zona carierei, apar noi responsabilitati manageriale iar mijlocul anului le va fi favorabil in acest sens. Tendinta de a cheltui nesabuit si generozitatea de care vor da dovada imprumutand sume mari le pot aduce pierderi financiare destul de importante.  Sfatul meu: abtineti-va de la cheltuielile inutile si la imprumutul unor sume importante deoarece in 2017 exista un risc foarte mare sa nu mai recuperati acesti bani.

In prima parte a anului, pot exista anumite probleme de sanatate si pentru a contracara aceste energii ar fi bine ca in sectorul de Est al casei sa amplasati un Wu Lou din metal. Deasemenea, traditia chineza spune ca asezarea unei fotografii cu imaginea unui tigru, va reduce la minimum riscul de a avea de a face cu hoti, certuri si, in general, de a combate energiile negative.
Sansa anului 2017 : o intalnire neasteptata sau revenirea in viata Tigrilor a unui prieten vechi va fi ajutorul divin pentru a depasi toate obstacolele aparute in viata lor.

Tigrul de Lemn (1974)
Cel mai tolerant, generos si corect dintre confratii sai, in 2017 Tigrul de Lemn trebuie sa-si asume ceea ce spune si ce face. Pot descoperi beneficii uimitoare si recompense de unde nu se asteapta.

Tigrul de Foc (1986)
Imprevizibil, cu o energie inepuizabila, libertatea ii este de nepretuit. Carismatic, teatral si generos, va sti sa ii convinga pe ceilalti ca interesele sale sunt si ale lor. In 2017, Tigrul de Foc trebuie sa-si  antreneze temeinic calmul pentru a depasi situatiile tulburi.

Tigrul de Pamant ( 1998)
Integritatea, curiozitatea si intuitia Tigrului de Pamant il vor ajuta ca in 2017 sa pregateasca proiecte personale si profesionale cu succes garantat. Cu cat vor incepe mai devreme cu atat reusitele nu se vor lasate asteptate. Inceputul anului ( 28 ianuarie) este un start bun pentru inceperea acestor proiecte.

Tigrul de Metal (1950,2010)
Exact ca un copil rasfatat, Tigrul de Metal rareori va spune un nu hotarat dorintelor sale imediate. Va sti sa profite de farmecul si carisma sa de necontestat pentru a-si atinge obiectivele. Un an agitat ( ca si pentru ceilalti confrati ai sai) armele de protectie pentru acest nativ trebuie sa fie calmul si prudenta.

Tigrul de Apa (1962)
Linistit, sociabil si realist, Tigrul de Apa trebuie sa evite ca in 2017 sa rezolve conflicte ce nu pot fi castigate. Inzestrat cu putere mare de concentrare, bun psiholog, acest nativ va detecta rapid originea si solutiile la problemele ce vor apare pe parcursul acestui an.


Perioadele cele mai favorabile in 2017 pentru nativii Tigru: luna Calului (iunie 2017), luna Cainelui (octombrie 2017) si luna Mistretului (noiembrie 2017).




Un comentariu:

Un produs Blogger.