2017 anul Cocosului de Foc si zodia Iepurelui



2017 anul Cocosului de Foc si zodia Iepurelui
Ani de nastere pentru zodia Iepurelui
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Conservator, subtil si rezervat, Iepurele, cel de-al 4lea semn al zodiacului chinez, va avea in 2017 un an de provocari si confruntari. Independent, strateg inteligent si bun diplomat , sunt calitati care il vor ajuta ca in mare parte, sa evite obstacolele si sa infrunte cu precautie pericolele acestui an.
2017 este un an de incercari, mai ales din punct de vedere financiar. 

Confruntarea continua dintre Iepure si Cocos, il va obosi fara masura pe nativul Iepure, ii aduce multa munca, nervozitate si frustrare. Este foarte important pentru Iepure (in special cei mai in varsta) sa fie atenti la sanatate si controalele medicale regulate sunt obligatorii in acest an. Pentru ameliorarea acestui sector, este bine de pus clopotei de vant in sectorul de est al casei.
  
Deasemenea, 2017 nu se va dovedi un an prietenos nici in sectorul iubirii. Perspectiva unei posibile intalniri sentimentale de durata este una foarte mica (pentru cei singuri) iar pentru ceilalti se anunta schimbari importante in relatiile sentimentale, de prietenie sau de cuplu. In schimb, 2017 este un an bun pentru imbogatirea contactelor sociale si construirea de noi prietenii. Se pare ca Iepurii vor avea parte de multe invitatii la petreceri desi petrecerile grandioase ar trebui privite circumspect deoarece exista risc de pagube materiale spre deosebire de cele mici care le vor aduce beneficii.

Sectorul carierei nu face exceptie de la tendinta generala a anului, de provocari si frustrari justificate, dar majoritatea nativilor  ar trebui sa isi pastreze calmul si mintea clara la luarea deciziilor ce vor privi acest sector. Graba,nervii si frustrarea nu vor face decat sa ii conduca foarte rapid catre pierderi financiare importante sau pur si simplu pierderi. Pentru a-si maximiza potentialul de succes, Iepurii pot apela la sfaturile unor profesionisti, multa perseverenta si luciditate. Iepurii sa se gandeasca de doua ori, sa ceara informatii detaliate si sa verifice actele si documentele tuturor proiectelor la care lucreaza. Cei care au afacerea proprie sunt cei mai vizati dar tendinta este si pentru cei care sunt angajati.

Sansa anului 2017: Folosirea elementului apa (simbolizat de culoarea albastru si negru) este un mod eficient de a se apara de atacul Metalului si Focului, foarte activ pe tot parcursul acestui an.

Iepurele de Lemn (1975)
Prietenos, tolerant, generos si intelegator, Iepurele de Lemn are un comportament inflexibil cand se simte amenintat. Aceasta inflexibilitate ar putea sa lezeze oameni de care are nevoie. Deasemenea, va trebui sa lupte cu inclinatia naturala de a lua decizii arbitrare daca va dori ca proiectele sale sa fie incununate de succes.
Cel mai bun aliat in 2017 ii va fi elementul apa, sub toate formele sale. Purtarea culorilor albastru si negru, cat si folosirea acestor culori in decorul casei si biroului, le va aduce acel suport energetic necesar luptei cu adversitatile acestui an.

Iepurele de Foc (1987)
Increzator in intuitia lui, cu un caracterul ludic și expresiv si un temperament puternic, Iepurele de Foc infloreste in pozitii in care poate sa aiba un impact puternic asupra evenimentelor. Va prefera sa rezolve conflictele in mod indirect, evitand cat mai mult posibil confruntarile fața-in-fața.
Din acest punct de vedere, 2017 va fi pentru Iepurele de Foc momentul perfect pentru o analiza amanuntita a experientelor de pana acum si un impuls pentru cele viitoare. 2018 le va implini multe din dorintele actuale si o pozitie puternica pe masura asteptarilor.

Iepurele de Pamant (1999)
Desi materialist si cu un potential de manipulare deloc de neglijat, personalitatea placuta si prietenoasa il va ajuta in realizarea proiectelor incepute.  Va prefera sa scape de situatiile neplacute cu orice pret ( exceptand doar cazul cand familia sau persoanele iubite sunt direct implicate) si de multe ori pragmatismul de care da dovada va fi fundatia pe care isi va construi succesul.
In 2017, Iepurele de Pamant va avea un an neutru si va fi indiferent si nepasator la marile evenimente ale lumii. Perseverenta si aplecarea serioasa catre studiile sale ii vor da confortul si linistea de care are nevoie pentru a prospera pe tot parcursul anului.

Iepurele de Metal (1951,2011)
Ambitios, responsabil, atent si extrem de muncitor, Iepurele de Metal este cel mai stabil si puternic dintre confratii sai. Pentru a va face o parere despre acesta este bine de stiut ca acesta va prefera inteligenta, frumusetii si isi va alege prietenii pe criterii severe. Daca si-ar tine sub control timiditatile si inhibitiile, Iepurele de Metal au un potential foarte mare de a deveni celebri in majoritatea domeniilor artistice.
In 2017, Iepurele de Metal trebuie sa lupte cu melancolia interioara si sa dea frau liber inspiratiei creatoare.

Iepurele de Apa (1963)
Emotiv, impresionabil si indecis, Iepurele de Apa va fi intotdeauna inconjurat de prieteni adevarati. Va trebui sa fie atent totusi, la incercarea de manipulare, control si influentare venita dinspre oameni fara scrupule si rau intentionati.

In 2017, elementul apa din anul sau de nastere ii permite Iepurelui de Apa sa-si intareasca fluxul energetic anual si in acelasi timp sa risipeasca influentele distructive si obositoare ale elementului Metal si Foc, caracteristice acestui an. Prin urmare, chiar daca anul Cocosului de Foc nu este un an propice zodiei Iepurelui,pentru acesta din urma ( Iepurele de Apa) va fi un an aproape stabil si linistit.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.