2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Dragonului



Ani de nastere pentru zodia Dragonului
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

 Semn al puterii si norocului, Dragonul va avea in 2017 un sustinator puternic in mandrul Cocos. Daruiti cu un noroc iesit din comun, pe care nu putini il pun pe seama divinitatii, Dragonii se vor bucura de unul din cei mai buni ani ai sai. Sanse pe tot parcursul anului, bunastare, vesti bune in domeniul profesional, ajutor puternic din partea prietenilor si oportunitati majore, sunt liniile majore in care se va inscrie acest an.

Peste toate virtutile, greselile, dorintele si pasiunile sale, Dragonul straluceste peste tot, nu este meschin si nici nu va accepta favoruri cu usurinta. Plin de energie si creativitate, poate fi putin dificil pentru cei din jur sa faca fata excentritatilor sale. Perseverenta cu care isi urmareste telul este fascinanta si va reusi atingerea obiectivelor indiferent cat de nerezonabile ar fi acestea. Un idealist prin definitie, nu de putine ori Dragonul se va lovi de obstacole sau esecuri in proiectele sale, dar asta nu il va face mai putin sigur de sine si superior celorlalti.
Energia fara limite pe care o vor avea in acest an ar trebui sa o canalizeze catre gestionarea eficienta si responsabila a activitatii sale, fara sa incerce inceperea unui proiect nou si grandios in ochii lor.

Anul 2017 le va aduce multi prieteni noi care le vor fi scut si ajutor la nevoie, motiv de bucurie si sentiment de pace si incredere. De altfel, relatiile Dragonului in 2017 se inscriu pe un fagas pozitiv, indiferent ca sunt relatii de cuplu, munca sau prietenie. Un mic amendament la cele de munca: depistati si incercati sa neutralizati planurile de sabotare facute de un coleg/a “binevoitor”. Deasemenea, incercati sa echilibrati timpul petrecut la serviciu cu cel petrecut in familie in special pe perioada aprilie -  octombrie cand se anunta o perioada foarte aglomerata pe zona carierei.

Dragonii singuri par sa aiba sanse mici sa-si intalneasca “alesul” dar pot forta tendintele acestui an, prin participarea la mai multe reuniuni si intalniri. Chiar daca vor considera ca sunt mult prea obositi dupa o zi intreaga de munca, este posibil ca si cateva minute petrecute la acestea reuniuni, sa le aduca surprize de proportii. Obligatoriu, Dragonii sa nu confunde pasiunea cu iubirea adevarata. Vor intelege de ce…

Pe de alta parte, pentru Dragon, sectorul carierei va fi vedeta anului. Promovari pentru cei angajati, o cifra de afaceri in crestere pentru cei cu afaceri proprii, obtinerea de diplome prin extinderea cunostintelor, cursuri de calificare sau rezultate foarte bune in procesul de invatamant pentru Dragonii tineri. Nu trebuie sa renunte la activitatea lor in favoarea studiilor chiar daca d.p.d.v financiar nu ar avea probleme. Este un an in care va castiga mult invatand in paralel.

Sansa anului 2017 : Castiguri neasteptate de bani, mosteniri, sponsorizari sau donatii. Pandantivul cu cifra 8 din jad ii va ajuta pe tot parcursul anului.

Dragonul de Lemn (1964)
Generos,curios, inteligent si rational, Dragonul de Lemn are tendinta de a se risipi in zbateri inutile incercand sa gaseasca intelesuri in tot ce exista. Mai putin egoist si mult mai diplomat decat confratii sai, Dragonul de lemn este singurul care isi poate ascunde aproape perfect, ambitia, planurile si dorintele personale. In 2017, Dragonul de Lemn va avea un an frumos, cu realizari in domenii neasteptate, cu cateva mici obstacole dar care vor fi usor depasite.

Dragonul de Foc (1976)
Generos, rasfatat, sociabil si impetuos, Dragonul de Foc nu va suporta nicio impotrivire si va avea intotdeauna greutati in intelegerea greselilor proprii. Pe de alta parte, razvratit si rebel, acest nativ va fi acel constructor de imperii si deschizator de drumuri care va reusi prin forta convingerilor personale.
2017, prin elementul foc specific lui, va dezechilibra ciclul energetic personal al Dragonului de Foc. Va trebui foloseasca elementul apa sub orice forma (culoare, talismane) si neaparat sa nu arunce cuvintele inainte de a calcula si pagubele facute de acestea.

Dragonul de Pamant (1988)
Curajos, mandru si perseverent, Dragonul de Pamant este mult mai deschis si amabil decat confratii sai, in relatiile cu celelalte semne zodiacale. De mentionat totusi, ca in spatele aspectului amabil si placut al Dragonilor de Pamant, exista o incapatanare si  hotarare inflexibila cu care isi urmaresc obiectivele stabilite.
Va reusi ca in acest an sa-si consolideze proiectele  profesionale, financiare È™i artistice.

Dragonul de Metal (1940, 2000)
Un temerar, vesnic in miscare, profund cinstit si curajos, Dragonul de Metal nu va ezita sa-si apere convingerile chiar cu riscul de a se pune in pericol. In 2017, se va bucura de toata energia benefica a Cocosului de Foc, insa, va trebui sa isi domine impulsivitatea de care da dovada uneori. Familia si timpul petrecut in mijlocul ei, ii vor asigura echilibrul necesar.

Dragonul de Apa (1952, 2012)
Altruist, discret si deschis oamenilor, Dragonul de apa este cel mai putin autoritar dintre confratii sai. Poate generozitatea sa nu este punctul sau forte, dar asta nu va insemna ca, in caz de nevoie, nu-si va intinde aripile pentru a-i ocroti pe cei in nevoie.
Pleaca in anul 2017 cu doua atuuri: elementul apa al anului de nastere si sustinerea recunoscuta din partea zodiei Cocosului. Ii ramane un singur lucru de facut: sa lupte cu comoditatea caracteristica si va avea de partea lui toate sansele de reusita. Obligatoriu de mentionat: sa isi aleaga singur activitatile, proiectele sau telurile.

Cele mai favorabile  perioade pentru zodia Dragonului vor fi: luna Sarpelui (mai 2017), luna Caprei (iulie 2017), luna Maimutei si a Cocosului (august si septembrie 2017), luna Mistretului (noiembrie 2017) si luna Sobolanului (decembrie 2017).



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.