Codul Omega

sâmbătă, ianuarie 28, 2017

2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Mistretului


Ani de nastere pentru zodia Mistret
(1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Loial, prietenos si simtitor, Mistretul este un luptator care se bucura de fiecare moment al vietii. Probitatea si simplitatea cu care trateaza relatiile, il fac prietenul credincios de care nimeni nu se va plictisi. Se va stresa de multe ori din motive puerile, poate fi secretos, nu de putine ori stapanit de dorinta de a avea cat mai mult dar isi va pastra intotdeauna naturaletea si demnitatea.
2017 aduce o explozie a activitatii la locul de munca ( program de lucru marit, miscari de personal, inscrierea la un curs, calificari suplimentare, responsabilitati noi). Un an perfect pentru investitii, cu rezultate pe termen lung. Rabdarea si perseverenta at trebui sa fie cuvintele de ordine in 2017 pentru viitoare realizari impresionante.
Cum calatoriile vor fi foarte dese ( in mare parte datorate activitatii profesionale) , Mistretul are toate sansele sa cunoasca persoane noi. Cei singuri pot cunoaste o persoana deosebita si pentru multi relatia poate deveni una serioasa. Daca ar incerca sa nu se planga prea mult de fostele relatii, sa le denigreze si sa pastreze o discretie agreabila, pot ajunge sa experimenteze “acel” parteneriat dorit de mai mult timp.
Financiar, pot avea un an relativ darnic. Pentru cei cu afaceri proprii, apar oportunitati de proiecte noi si castiguri din parteneriate. Plasarea unei statuete din bronz cu dragonul imperial  in partea sudica a casei, va mari sansele de reusita si castig. Pentru toti ramane valabila tendinta anului 2017 de castiguri financiare echilibrate din cand in cand de cheltuieli excesive.
Pe tot parcursul anului, norocul le va iesi in cale in locuri si momente neasteptate. Mistretul va fi ocupat ( nu ca i-ar displace acest lucru) majoritatea timpului in 2017, va avea multe de invatat, de comunicat …
De multe ori in mijlocul celor mai neasteptate situatii, Mistretul va gasi solutii si rezolvari ( chiar si unor probleme din trecut, datorii sau neintelegeri). Pentru cei care au avut probleme de sanatate anul trecut, in urma investigatiilor din 2017, un rezultat exceptional  le va aduce o bucurie (putin spus) foarte mare. O statueta cu “Cei trei intelepti” (Fuk Luk Sau) in sectorul de est al casei, va ajuta Mistretul sa mentina o stare de sanatate infloritoare.

Mistretul de Lemn ( 1995)
Generos si optimist, Mistretul de Lemn iese intotdeauna in evidenta prin sociabilitatea si felul lui prietenos de a se purta cu cei din jur. Isi va ierta dusmanii, lucru rar apreciat de cei din jur, de multe ori chiar dispretuindu-i bunatatea.
In 2017, toate proiectele creatoare se vor materializa. Foarta multa precautie la cuvintele de lauda venite din partea celor care l-au tradat in trecut. Responsabilitati noi si /sau promovari la locul de munca. Februarie, aprilie, iulie și octombrie, luni cu vibratii pozitive in toate sectoarele de viata.

Mistretul de Foc ( 1947,2007)
Determinat, glumet si curios, Mistretul de Foc va cauta constant placerea, care nu de putine ori il va face sa piarda contactul cu realitatea. Desi tendinta de a acumula bogatii si bunuri pentru a-si asigura confortul fizic si psihic este una peste masura, va fi mereu generos si atent la bunastarea celor dragi.
In 2017, Mistretul de Foc va fi intr-o perfecta armonie cu el insusi. Daca nu vor vedea inca un progres notabil in plan professional, mici evenimente placute vor anunta succesul deosebit pe care il vor trai si savura in 2018.
Este un an in care va construi si va pune caramizile necesare unui viitor dorit. De multe ori se va bucura de experiente inedite, alte ori de momente neplacute,  dar cu siguranta va trai din plin el cu el, el cu prietenii, elcu familia.

Mistretul de Pamant ( 1959)
Profund realist, muncitor si rezistent, Mistretul de Pamant va reusi sa-si puna in aplicare planurile si proiectele datorita viziunii sale strategice si priceperii in afaceri. Vesel, oracand cu o  vorba buna pentru cei din jur, este foarte atasat de valorile familiei.
Un an destul  de bun pentru Mistretul de Pamant in 2017, unde elementul Pamant din anul sau de nastere ii va aduce stabilitate si echilibru. Noi activitati intelectuale, cursuri profesionale sau orice imbunatatire a competentelor, il vor ajuta sa se promoveze cu succes. Calatorii necesare si utile ii vor aduce ocazia perfecta sa participe la evenimente speciale.

Mistretul de Metal (1971)
Cel mai expansiv dintre confratii sai, Mistretul de Metal este lipsit de prefacatorie, deschis si sincer. Voluntar si independent, va atrage uneori dusmanii neaseptate. Va trebui sa-si tempereze emotiile si excesele de furie pentru a evita neplacerile cauzate de acest lucru.
In 2017 orice investitie cat de mica ii va aduce beneficii nesperat de mari. Oportunitati profesionale desi promovarea mult asteptata va mai intarsia pentru multi dintre ei. Va adera la o organizatie profesionala, participa la evenimente si isi va crea retele care ii vor mari sansele promovare si reusita.
Sentimental, vibratii puternic pozitive in lunile martie, iulie, august, octombrie.

Mistretul de Apa (1983)
Diplomat si talentat, uneori extrem de credul si naiv, Mistretul de Apa este cel mai narcisist dintre confratii sai. Nimic nu va fi prea scump pentru Mistretul de Apa, atat timp cat el decide ca trebuie sa poarte un anumit lucru, sa-si decoreze intr-un anumit fel caminul sau biroul, sau sa foloseasca anumite tehnici inovatoare in beneficiul sau personal.

In 2017, este de preferat sa se abtina de la excese financiare. Viata personala va fi deosebit de activa si va trebui sa acorde o atentie deosebita relatiei de cuplu. Pot aparea neplaceri, neintelegeri si presiuni in acest domeniu. Pentru orice decizie financiara la care are dubii, sa solicite ajutor profesional.joi, ianuarie 26, 2017

2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Cainelui
2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Cainelui
Ani de nastere pentru zodia Cainelui
(1934,1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Al 11-lea semn al zodiacului chinezesc, Cainele, este inteligent si placut de cei din jur. Nefiind un pasionat de calatorii, va cauta mereu siguranta si va pune mai presus de toate caminul si confortul personal. Cinstit, credincios si de o comoditate proverbiala este, de asemenea, irascibil din fire si, nu de putine ori, va cadea prada pesimismului. Pesimism care, in 2017, este accentuat de energia Cocosului de Foc. Recomandabil acum, este ca ei sa faca un pas inapoi si sa evite abordarile aventuroase.
2017 este un an la limita placutului, un an in care trebuie sa faca o lista a prioritatilor si sa aleaga fara presiune calea pe care vrea sa o urmeze. Cainii vocali sa ia nota de energiile acestui an, energii nu foarte prietenoase cu cei care incearca sa rupa si sa incalce reguli.
Cainele va experimenta o crestere a activitatilor sociale, cu multe invitatii neasteptat de placute. Profesional, obligatiile le vor creste (nu si finantele), libertatea de alegere (din pacate)deseori restrictionata, in schimb vor culege cuvinte de lauda si pretuire. Mare parte din an va fi solicitant, sarcinile in plus si schimbarile cu care trebuie sa tine pasul pot deveni frustrante dar constiinciozitatea ii va ajuta sa mentina acest ritm. Martie, iunie, septembrie si noiembrie le vor aduce vesti interesante in acest sector de viata.
O mare dezamagire in urma ruperii unei relatii de prietenie. Vor castiga in schimb aprecierea si prietenia altora. Cunostinte noi cu perspective serioase de transformare a relatiilor in prietenii durabile. 
De asemenea, in 2017 viata sentimentala nu va fi punctul lor forte. Multi nativi vor experimenta schimbari de statut. Gelozia, invidia si conflicte cauzate de iesiri necontrolate, pot aduce Cainilor un an mai zbuciumat din punct de vedere sentimental. De fapt, se pare ca pentru nativii acestei zodii, marul discordiei in toate tipurile de relatii pe care le experimenteaza va fi aparitia unei a treia persoane. Doamnele singure sa ramana realiste si sa nu se arunce cu capul inainte. Atentie deosebita in plan sentimental in lunile aprilie, iulie și octombrie 2017.
Una peste alta, un an destul de solicitant! Un an in care trebuie sa-si gestioneze faptele, vorbele, miscarile si, nu in ultimul rand, finantele.

Cainele de Lemn ( 1994)
De o noblete speciala, puternic, generos si echilibrat, Cainele de Lemn este devotat familiei sale, cinstit si dezinteresat cu cei din jurul sau. Va trebui sa invete sa se bazeze pe el insusi daca va dori sa obtina reusite profesionale si materiale si, mai ales, sa asculte doar de sfaturi avizate.
In 2017, Cainele de Lemn va avea un an obositor, cu multe evenimente neasteptate care il vor forta sa iasa din rutina zilnica. In schimb, va avea parte de o energie creatoare puternica de care ar trebui sa profite la maxim. 
Planificare, analiza, urmarire pas cu pas a obiectivelor si oportunitati sociale- cuvinte cheie in 2017.

Cainele de Foc ( 1946, 2006)
Cel mai optimist dintre confratii sai, Cainele de Foc este si cel mai teatral, seducator si petrecaret. Deosebit de insolent cand se simte atacat, Cainele de Foc este independent si dovedeste o tarie de caracter extraordinara. Este eroul care se va ridica intotdeauna impotriva nedreptatilor lumii. Incoruptibil, nu va ezita sa-si foloseasca coltii, chiar sa muste, daca va considera ca situatia se impune.
Va prefera compania persoanelor mature,a caror experienta si cunoastere va fi model de viata pentru ei.
Un an plin si satisfacator pentru Cainele de Foc si in ciuda unor provocari, multe progrese si realizari in aproape toate domeniile de viata. Flexibilitate, deschidere, originalitate si informare corecta – cuvinte cheie in 2017.

Cainele de Pamant ( 1958)
Responsabil, pragmatic, calm si linistit, Cainele de Pamant are un fler si o intuitie iesita din comun. Intotdeauna prudent, nehotarat de multe ori, vesnic in alerta, Cainele de Pamant nu-si pierde niciodata abilitatile incisive. Ramane pe viata dusmanul celor care l-au tradat, amenintat sau care au folosit orice alta forma de restrictionare pentru el sau apropiatii lui.  
In 2017, realismul si usurinta de a gasi solutii vor ajuta Cainele de Pamant sa impiedice inrautatirea unor situatii urmare a multor evenimente neasteptate. 

Cainele de Metal ( 1970)
Duritatea si sangele rece cu care relationeaza cu cei din jur, face din Cainele de Metal un adversar de temut. Adversar care nu va da drumul prazii nici macar cand vanatoarea a luat sfarsit. Spiritul de competie usor exacerbat la acest nativ, il face dificil si imprevizibil.
Pe de alta parte, conservator si patriot, va face totul pentru binele semenilor lui. Este un luptator pentru dreptate, un justitiar, aparator de drept al celor nedreptatiti.
2017 este un an plin, un an in care el va trebui sa se tempereze, sa asculte atent pe cei din jur si va castiga pas cu pas, obiectivul propus. De  fapt, Cainele de Metal acum va turna fundatia unui succes rasunator. Un succes ce va uimi pe multi in 2018...

Cainele de Apa ( 1982)
Are cel mai ascutit simt intuitiv iar perspicacitatea exceptionala ii permite sa gaseasca mereu drumul catre succes.  Rareori va da gres... 
Talentat si iubit, intotdeauna atent la sugestiile prietenilor sai, Cainele de Apa este cel mai putin autoritar si cel mai tolerant.
O scadere de forma este de asteptat in 2017 si pentru asta, Cainele de Apa trebuie sa isi monitorizeze atent sanatatea. Sa se odihneasca suficient si sa gaseasca metode de relaxare pe tot parcursul anului. Probleme minore se pot agrava  daca nu vor da atentie semnalelor date de organism.


Perioade favorabile pentru zodia Caine in 2017: luna Tigrului (februarie 2017), luna Iepurelui (martie 2017) si luna Calului (iunie 2017).
luni, ianuarie 23, 2017

2017 Anul Cocosului de Foc si zodia CocosuluiAni de nastere pentru zodia Cocosului
(1933,1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Efervescent si plin de viata, de multe ori excentric, iubitor de dreptate si adevar, Cocosul este unul dintre cei mai buni purtatori de cuvant. Determinat si meticulos, va sti sa duca la bun sfarsit chiar si mai multe proiecte deodata. Motivati puternic de dorinta de a-si depasi adversarii, Cocosii se simt perfect in centrul atentiei. Tin foarte mult la aparente iar  gustul exagerat pentru cele mai noi tendinte ale modei si obiecte de lux, ii va distanta de multe ori de realitatile profunde ale existentei.
 2017 este anul renasterii Cocosului, al  transformarii si bunastarii. Este cu adevarat anul lor! Invaluiti in fluxul de energie al acestui an, Cocosii sigur ca vor munci din greu in continuare, dar recompensele vor fi peste masura, afacerile le vor inflori si nu putini vor cunoaste faima. Vor fi foarte motivati pe tot parcursul anului si orice planuri sau obiective au avut sau au in minte, acum este momentul sa le puna in aplicare.  Norocul va fi de partea celor indrazneti si intreprinzatori.
Pentru toti Cocosii care au fost dezamagiti toti anii trecuti, acest an este “acel” an ce va fi trecut in cartea vietii lor drept inceputul unui nou capitol.
In plan profesional acesta este timpul deciziilor. Toti cei nemultumiti de rolul lor prezent au ocazia acum sa-si revizuiasca optiunile, sa aleaga cai noi si sa faca modificarile pe care le doresc. Pentru unii, acest lucru ar putea implica o schimbare a locației, si se pare ca vor opta pentru asta incurajati de un mediu modern si superior de lucru dar si de avantajele unei avansari profesionale.
De asemenea, Cocosii care cauta un loc de munca si care au un trecut frustrant in acest sector de viata, au acum ocazia sa se bucure de multe oportunitati. Pare ca ofertele vor fi total diferite de ceea ce faceau ei inainte dar se vor plia usor si foarte curand isi vor vedea dorintele realizandu-se. Februarie, aprilie, iulie și noiembrie sunt lunile in care vor simti progrese semnificative in acest domeniu.
O alta caracteristica a anului va fi imbunatatirea si trecerea la un nivel superior de cunostinte si calificare. Acest lucru le va fi impus de munca lor si  va deschide posibilitati noi de promovare in cariera. Veniturile le vor creste semnificativ dar vor trebui sa-si chiverniseasca cu atentie finantele. Atentie la tentatia de a achizitiona aparatura sau echipamente foarte scumpe!
2017 va da posibilitatea multor Cocosi sa se bucure de sanse exceptionale vis-à-vis de viata sociala, largindu-si cercul de cunostinte si prieteni. Rezultatul va fi unul impresionant iar lunile martie, mai, august și octombrie vor fi poate cele mai semnificative in acest sens.
Anul Cocosului aduce posibilitati nelimitate. In plan sentimental, Cocosii sa nu grabeasca lucrurile. Sa acorde timp, lor si relatiei, sa lase lucrurile sa creasca firesc si vor cunoaste fericirea. Cu determinare si perseverenta, Cocosii se pot realiza si bucura de cel mai bun an al lor. Ghidati si sprijiniti de cei din jurul sau, Cocosii vor putea spune la finalul acestui an, ca 2017 a insemnat acel punct de cotitura din viata lor!
Cocosul de Lemn ( 1945, 2005)
Cel mai pasnic si creativ dintre confratii sai, Cocosul de Lemn este si cel mai onest si demn de incredere. Extrem de credincios in relatia parteneriala, atrage prietenii de durata si colaborari loiale. Despre Cocosul de Lemn se poate spune si ca norocul este a doua sa natura, si ca, de asemenea, calitatile sale cele mai pretioase sunt simtul de responsabilitate si setea de dreptate. Intotdeauna deosebit de intelept sa nu se risipeasca in mai multe proiecte, Cocosul de Lemn va sti sa-si construiasca viitorul pas cu pas. 
Pentru Cocosul de Lemn nascut in 1945, reusitele vor fi la scara mare atat timp cat vor pastra discretia asupra planurile personale, le vor planifica departe de ochii curiosilor si le vor pune in aplicare cu persoane apropiate. 2017 este anul realizarii dorintelor nespuse.
Pentru toti Cocosii fie nascuti in 1945 sau 2005, lunile martie, mai, august și octombrie vor fi luni de oportunitati sociale, cu numeroase beneficii personale.

Cocosul de Foc ( 1957)
Intreprinzator si independent, extrem de competent si ambitios, Cocosul de Foc poate fi de asemenea, si insolentul autoritar care ii va pune la punct pe cei care indraznesc sa se opuna catusi de putin ideilor sale. Tinde sa aiba incredere doar in persoana sa, si va fi reticent sa delege responsabilitatile sale altor persoane. Suspicios si pesimist prin natura lui, acorda mai usor increderea celor care, in conformitate cu principiile sale,sunt gata sa-l urmeze orbeste.
2017 promite sa fie unul special pentru acesti nativi, si acum este momentul sa obtina rezultatele dorite in ultimii ani. Deosebit de bine aspectate, calatoriile vor fi speciale si de neuitat. Vesti bune din partea celor dragi, nasterea unui nepot sau succesul profesional al unui membru al familiei sunt doar doua exemple in acest sens.
La ordinea zilei vor fi si schimbari importante sau imbunatatiri ale locuintei, mana in mana cu achizitionarea de echipamente si/sau tehnologie avansata.

Cocosul de Pamant ( 1969)
Colectionar innascut, avid de cunoastere si cu un simt critic ascutit, Cocosul de Pamant se deosebeste de semenii sai prin dezinteresul total pentru moda si lux. Foarte studios si meticulos, se va pune adesea in slujba educatiei si cauzelor nobile. Iubit si temut in acelasi timp, Cocosul de Pamant are o inteligenta si un fler iesit din comun.
In 2017 trebuie sa hotareasca ce obiective trebuiesc urmate. In plan profesional, Cocosii de Pamant vor fi recompensati pentru loialitatea lor cu oferte de promovare. Marea majoritate par a fi multumiti de actualul loc de munca dar gasim si cativa pentru care jobul este un loc deprimant si lipsit de oportunitati. Pentru acestia din urma se vor ivi oportunitati de schimbari intr-un domeniu nou. Luna mai si sfarsitul lunii iulie pana spre sfarsitul lunii septembrie, pot deveni in 2017, perioadele cele mai placute si interesante.
In plan social, Cocosii de Pamant se vor bucura de numeroase invitatii la petreceri si adunari, alaturi de familie si prieteni. Pentru cei singuri, participarea la aceste adunari vor fi motivul intalnirii cu oameni ce le vor deveni prieteni de cursa lunga dar si intalnirea cu persoana ce le va deveni partener de viata.
Atentie deosebita la cheltuieli si acte ce tin de profesie…

Cocosul de Metal ( 1981)
Perfectionist, incapatanat, preocupat de aspectul sau dar si de al altora, foarte bun analist al evenimentelor si ambitios peste masura… Doar cateva aspecte ale personalitatii lor, care de multe ori va indeparta persoanele dragi de langa ei.
In 2017, Cocosul de Metal care deja intuieste la nivel subtil schimbarile acestui an, va prospecta si demara toate demersurile pentru a-si imbunatati pozitia sociala, profesionala si/sau sentimentala. Cautand consiliere si extinzandu-si cautarile in mai multe domenii, Cocosul de Metal isi va potenta si energiza cariera profesionala. Februarie, aprilie, iulie si noiembrie vor aduce evolutii semnificative in acest sens si pot avea loc schimbari in aproape orice moment. Reorganizari interne, locuri ramase vacante, cursuri de perfectionare, viata sociala activa, cunostinte noi, sunt doar cateva scenarii ce pot da o imagine despre aceste schimbari.

Cocosul de Apa ( 1993)
Cu un simt al umorului mult peste medie, inteligent, carismatic, elocvent si extrem de prietenos, Cocosul de Apa este cel mai deschis si mai putin conservator dintre confratii sai. Animat de o vointa de neoprit si cu o putere de convingere de temut, va fi mereu dorit ca prieten de cei din jur. Slabiciunea lui? Naivitatea de care da dovada, nu de putine ori, in fata unora care pot profita de buna lui credinta.
2017 este un an bun, punctat de multe ori cu intalniri deosebite. Sa se astepte la succes profesional, realizari importante pentru cei care urmeaza o cariera universitara, provocari noi ce vor deschide calea unor oportunitati cu rezultate magistrale.
Viata sentimentala foarte bine aspectata, cu energii benefice, va aduce liniste si fericire, sentimente cautate de mai mult timp. Multi Cocosi de Apa isi vor anunta logodna sau casatoria, vor trai momente emotionante, bucuria de a se sti iubiti si protejati si, nu in ultimul rand, norocul de a primi sfaturile cele mai bune, de la persoane ce le doresc doar bine.


sâmbătă, ianuarie 21, 2017

2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Maimutei


Ani de nastere pentru zodia Maimutei
( 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 20042016)

Talentata si inventiva in tot ceea ce intreprinde, Maimuta nu va ezita sa se foloseasca de farmecul sau personal combinat cu siretenia proverbiala pentru a-si vedea realizate dorintele. Imprevizibila si jucausa, Maimuta este destul de greu de descris si de prins in esenta ei. Ea poate intr-o fractiune de secunda sa isi schimbe comportamentul fata de anturaj, sa renunte la prietenii vechi sau sa plece dintr-un loc vazut ca sigur de ceilalti. Maestra in arta scuzelor, speculatiilor si disimularii,  Maimuta este actrita desavarsita care va sti intotdeauna sa gaseasca drumul potrivit idealurilor sale. Optimista si senina, Maimuta va privi intotdeauna partea plina a paharului iar 2017, din cand in cand, le va testa aceste calitati.
Dupa un an favorabil lor, cu oportunitati deosebite si asezonat cu un deosebit noroc, 2017 vine sa aseze temeinic si muncitor, planurile si proiectele Maimutei. Munca multa si atentia la detalii par a fi parametrii in care se va inscrie acest an.
Pe de alta parte, latura sentimentala pare a fi usor tumultoasa, desi pentru multi nativi, furtunile se vor stinge usor. Prima parte a anului va ajuta insa Maimutele singure si vor apare numeroase oportunitati de a gasi perechea potrivita. Toate Maimutele care se indragostesc anul acesta, cumva orbite de stralucirea emotiei traite, sa ramana vigilente. Reciprocitatea sentimentelor este pusa sub semnul intrebarii si se intrevad perspectivele unor dezamagiri importante daca nu se va pastra echilibrul si respectul reciproc.
La locul de munca exista influente incurajatoare pentru Maimute. Daca va tine cont ca anul Cocosului de Foc favorizeaza planificarea si respectarea regulilor, Maimuta va obtine rezultate bune prin disciplinarea actiunilor sale. De evitat tertipurile de orice fel si incalcarea normelor morale. 2018 aduce penalitati pentru toate greselile facute in acest an.
De fapt, aceasta vibratie puternica de plata a greselilor din 2017, ii va privi pe toti nativii zodiacului. 2018 este un an al platilor karmice si rapiditatea cu care Universul va amenda multe nedreptati va uimi o lume intreaga. Inchei aceasta paranteza si sper si doresc tuturor Maimutelor care se bazeaza pe abilitatea lor innascuta sa se bazeze in schimb pe pregatirea profesionala si disciplina derularii etapelor.
Nativii acestei zodii care in acest an sunt tentati de schimbarea locului de munca sau de obtinerea unor avantaje material superioare celor prezente, nu au un aliat in 2017. Pare ca 2017 ii va asigura vizibilitate fara (inca) recunoastere imediata. Evolutii interesante in acest sens ar putea apare in aprilie, iunie, octombrie și noiembrie 2017.
Oportunitati neasteptate de calatorie in ultima parte a verii si sfarsitul anului si deosebita atentie la propietatile sale ( fizice sau intelectuale) care pot fi in atentia unor persoane de sex masculin…

Maimuta de Lemn ( 1944, 2004)
Influenta elementului Lemn din anul de nastere al Maimutei de Lemn, face acest nativ mai altruist si flexibil. Vesel, plin de umor si iubitor de compania prietenilor, este totusi cel mai chibzuit dintre Maimute. Stie sa fie discret si sa nu se amestece in treburi care nu il privesc direct. Neutralitatea pastrata in fata conflictelor intalnite de-a lungul vietii, intarita de spiritual practic ii va inspira intotdeauna solutia perfecta pentru rezolvarea problemelor.
2017 se va dovedi un an bun pentru Maimuta de Lemn in care sportul, calatoriile si relatiile cu strainatatea vor fi oportunitati de dezvoltare a mai multor proiecte interesante si fructuoase.

Maimuta de Foc ( 1956)
Cea mai energica si sigura dintre Maimute, Maimuta de Foc are un farmec natural puternic care o va ajuta intotdeauna sa obtina favorurile celorlalti. Inteligenta, pragmatica si talentata, Maimuta de Foc isi hraneste motivatiile cu ajutorul imaginatiei exceptionale. Inconfortul varstei mature le va face sa folosesca toate mijloacele pentru a arata mai tinere.
In 2017 vor avea un an mai degraba, mediocru. Vor trebui sa se bazeze doar pe rezultatele lor personale daca vor dori recunoastere in domeniul in care profeseaza. Anul Cocosului militeaza pentru onestitate si sinceritate si daca Maimuta de Foc va dori sa isi asigure un an placut si deosebit, va trebui sa respecte aceste valori.

Maimuta de Pamant (1968)
Cea mai discreta dintre suratele sale, Maimuta de Pamant are o minte analitica si, cel putin in aparenta, cea mai onesta dintre ele. Seducatoare innascuta si buna vorbitoare, va avea mereu grija de infatisarea sa. De multe ori aparenta nonsalanta si dezinteresata, va masca interesul personal puternic pentru un anumit lucru.
In 2017, Maimuta de Pamant va avea un an decent. Pentru cele care au datorii neplatite exista riscul executarii silite in mod neasteptat.

Maimuta de Metal ( 1980)
Inteligenta, ambitioasa si hotarata. Mandra si constienta de atuurile sale, Maimuta de Metal isi iese usor din fire, si atunci cand are ocazia va abuza de puterea ei. Riguroasa si pasionata de munca sa, nu va ezita sa manipuleze oamenii sau faptele in favoarea sa. Determinata sa-si atinga scopurile, Maimuta de Metal, este o cautatoare de aur, la propriu si la figurat.
In 2017, ii este recomandat sa se concentreze pe investitiile pe termen lung si sa se indeparteze de cheltuielile inutile si frivole. Un an mediu in care va dori sa aduca imbunatatiri mediului in care locuieste, sa-si schimbe locul de munca, posibil si resedinta. Se va bucura de sustinerea anturajului si familiei.

Maimuta de Apa ( 1992)
Excentrica si creativa, Maimuta de Apa va confunda de multe ori visele cu realitatea. Rafinamentul si eleganta infatisarii o va face intotdeauna o companie placuta si cautata. Mai putin vorbareata decat suratele sale, Maimuta de Apa isi va promova intotdeauna interesele personale, nu va face nimic gratis si, mai ales, nu va ezita sa ceara recompense pentru orice ajutor acordat.
In 2017, proberbul care spune ca “harnicia e mama succesului” se va dovedi extrem de adevarat in cazul Maimutei de Apa.
Un an cu un potential enorm pentru Maimutele de Apa care le va ajuta sa-si atinga obiectivele personale. La locul de munca vor experimenta intarzieri si amanari, schimbari de angajatori sau ale obligatiilor de servici. Progresele inregistrate la locul de munca le poate aduce o crestere binevenita a veniturilor dar vor trebui sa acorde o atentie deosebita administrarii acestora. Martie, mai, august si decembrie sunt luni cu energie benefica.
marți, ianuarie 17, 2017

2017 Anul Cocosului de Foc si zodia CapreiAni de nastere pentru zodia Caprei
( 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2016, 2027)

Cu siguranta ca dintre toate animalele zodiacului chinez, Capra este animalul care face din defectele sale calitati, si din calitati, defecte. Este profund, inteligent, pragmatic si vizionar. Poate parea slab la prima vedere, dar de fapt este un oportunist care isi va apara propriile interese folosind un intreg arsenal de metode…
Generos pana la extrem, este elegant si rafinat, capricios si indecis. Cu un simt al supravietuirii peste medie, Capra va sti intotdeauna pe ce pietre trebuie sa calce pentru a evita murdarirea incaltarilor. Prin definitie un animal bland, Capra va exaspera de multe ori pe cei din jur cu lamentarile ei inutile. Poate ajunge in functii inalte si adesea se poate lasa prada lingusirilor pentru ca nu putini vor fi cei care vor dori sa profite de pe urma ei. Din pacate, la aceste stratageme, Capra este extrem de sensibila…
In 2017, daca Capra isi va controla impulsurile nejustificate pentru cheltuieli excesive, va reusi ca la sfarsitul acestui an sa spuna ca a avut un an implinit si linistit financiar. Multe calatorii, intalniri si relatii noi, proiecte noi. Cu exceptia Caprei de Apa, toate celelalte trebuie sa isi echilibreze ciclul karmic avand grija sa foloseasca elementul Apa sub toate aspectele ( hidratare, folosirea tuturor formelor de protectie ajutandu-se de elementul Yin Apa).
In plan sentimental, 2017 nu vine cu vesti extraordinare pentru nativii Capra singuri. In ciuda multor intalniri si reuniuni neasteptate, sau poate tocmai de aceea, este bine ca nativii acestei zodii sa nu se implice sau sa inceapa o relatie noua. Pot avea surpriza neplacuta sa descopere ca relatia nu este ceea ce asteptau si nu pentru putini efectele pot fi  extrem de neplacute.
Profesional, multe proiecte incepute in anii anteriori vor incepe  sa dea roade. Trebuie, totusi, sa avertizez Caprele, ca 2017 le va dezlega limbile nepermis de mult si nu de putine ori vor vorbi despre serviciul sau seful direct poate prea tare, prea mult… Daca va doriti un alt job, atunci ok.Daca nu, atentie! De asemenea, nu va lasati prinsi in intrigile si barfele unor colegi, angajati, indiferent cat de veche este relatia cu acestia.
Prima parte a anului nu se va ridica la asteptarile acestei zodii, dar incet , in partea a doua  a anului, situatia se va imbunatati gradual. Calatoriile ar trebui facute doar daca sunt necesare, si atunci, cu multa atentie si grija.  Amuleta Wu Lou din jad ii poate ajuta in acest sens.

Capra de Lemn ( 1957, 2015)
Vesela si generoasa, Capra de Lemn se poate numi oricum dar nu o razboinica. Va opta intotdeauna la diplomatie si compromis decat la confruntarile directe. Va ajuta intotdeauna pe cei din jur si va da totul pentru cei apropiati. 
In 2017, va trebui sa aleaga cu atentie partenerii si colaboratorii. Daca acest lucru va fi realizat, proiectele incepute acum se vor incheia fructuos.

Capra de Foc ( 1967)
Cel mai putin timid, dar si cel mai melancolic dintre confratii sai, Capra de Foc este animalul capabil de riposte extrem de dure cand se simte criticat pe nedrept. 
In 2017, Capra de Foc se va bucura de investitiile sale anterioare dar si de inceperea unor proiecte noi. Mai, iulie si august vor fi lunile in care vesti si realizari importante legate de familie vor fi la ordinea zilei si calatoriile de mult visate se pot intampla.

Capra de Pamant ( 1979)
Spre deosebire de suratele sale, Capra de Pamant traieste intr-o precauta independenta. Buna, generoasa, intotdeauna la dispozitia celor din jur, Capra de Pamant devine repede suscipicioasa pe cei care ii pun prea multe intrebari.
2017 ar putea fi un an plin de succes si reusite daca isi va pastra picioarele bine infipte in pamant. Veniturile pot creste, dar achizitii importante si/sau reparatii costisitoare nu ii vor aduce economii in plus. Atentie la termenii cu care se incheie anumite contracte, la modul de pastrare si depozitare a actelor. Pot suferi pierderi financiare din rezilieri, amenzi sau penalitati.

Capra de Metal (1991)
Mandra si preocupata de infatisarea sa, Capra de Metal este in secret o fiinta emotiva si delicata. Geloasa si posesiva, in dragoste ca si in prietenie, Capra de Metal va acorda incredere doar unui numar limitat de persoane. Va sti sa-si negocieze la sange serviciile si daca va alege o cariera artistica,va deveni cea mai bogata dintre suratele sale.
In 2017, o parte din Caprele de Metal incep sa adune primele profituri,in timp ce altele vor gasi momentul prielnic sa inceapa noi proiecte.
Martie, iulie, septembrie si decembrie, ar putea fi extrem de interesante in plan personal, iar cei singuri sau cei care au trecut printr-o despartire recenta, pot intalni absolut intamplator acea persoana speciala care le va deveni rapid perechea visata.

Capra de Apa (1943,2003)
Loiala, impresionabila si oportunista, Capra de Apa are tendinta de a alege intotdeauna ceva ce nu ii va deranja cu nimic, confortul si comoditatea. Orice dezacord cu parerile sale personale, va fi privit ca pe o ofensa personala si va fi plina de resentimente fata de cei care nu sunt de acord cu ea.
In anul 2017 Capra de Apa va avea un aliat. Elementul Apa prezent in ciclul karmic personal, ii va aduce liniste si pace, liniste care ii va permite sa forteze destinul in favoarea ei. Beneficii importante in urma unui sfat dat de un prieten vechi. Lunile martie, iulie, septembrie si decembrie, luni cu cea mai mare probabilitate de beneficii prin intermediul relatiilor sociale.

duminică, ianuarie 15, 2017

2017 Anul Cocosului de Foc si zodia CaluluiAni de nastere pentru zodia Calului
(1942,1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026)

Al saptelea semn al zodiacului chinezesc, Calul este un sportiv, mereu in miscare si pasionat de aventuri. Foarte sociabil, este si un talentat vorbitor si bun comunicator. Entuziasmul sau si dorinta insatiabila de libertatea il face greu de imblanzit fara a avea acordul sau. Extrem de intuitiv, are o capacitate unica de a adulmeca pericolul, lucru care il va ajuta in constructia proiectelor sale.
In 2017, Calul se va simti in siguranta pe tot parcursul acestuia. Cateodata un pic prea monoton pentru el dar condimentat din loc in loc cu vesti bune. Calul se va bucura de roadele muncii ultimilor ani si va profita din plin de aceasta stabilitate. Romantismul si dragostea vor fi insa puse in lumina reflectoarelor si nu de putine ori, rezultatele vor fi imprevizibile. Caii casatoriti sa acorde atentie mai mare partenerilor/elor deoarece se vor afla sub tirul barfelor si invidiei multor persoane.
Profesional se pot ivi mici turbulente din cand in cand dar nimic care sa-i schimbe pozitia. A doua jumatate a anului ii va aduce mai mult noroc si va simti efectiv cum i se vor umple buzunarele. Poate uneori vor utiliza mijloace neconventionale, poate alteori isi vor asuma anumite riscuri dar rezultatul final ii va conduce catre oportunitati financiare remarcabile.
Sansa unor calatorii neasteptate este una importanta si ar fi rezonabil ca din cand in cand sa puneti ceva bani departe pentru a va bucura de acea calatorie dorita de mai mult timp.
Sansa anului 2017: Rudele si sustinatorii sunt atu-ul Caiilor iar perseverenta si indeplinirea obligatiilor, trambulina catre succesul dorit.

Calul de Lemn ( 1954,2014)
Calul de Lemn este cel mai cordial si binevoitor dintre toti confratii sai. Cu un puternic simt al umorului si optimist, compania sa este intotdeauna placuta si va sti intotdeauna cum sa detensioneze o situatie neplacuta. 
In 2017, Calului de Lemn ii va place sa petreaca mult mai mult timp acasa. Se va simti confortabil si protejat in mediul de acasa si  multe din iesirile de altadata se vor reduce pe masura ce se deruleaza anul 2017.  Bunastarea ii va fi data de si prin activitati si locuri legate de elementul Yin Apa: piscine, spa, cure termale. Nu intra aici marea deoarece este legat de elementul Yang Apa.

Calul de Foc ( 1966)
Inteligent si carismatic, Calul de Foc considera ca este dificil sa se concentreze atunci cand isi indeplineste sarcini care sunt prea simple și repetitive pentru gustul sau. Inzestrat cu doua fluxuri energetice ale elementului Foc, acest nativ este un entuziast, plin de pasiune, mereu fermecator, surprinzandu-si anturajul cu acuitatea lui intelectuala. Cert este ca nimeni nu ramane indiferent Calului de Foc , mandru si distins.
In 2017, mai ales in lunile mai, iunie și iulie, Calul de Foc trebuie sa isi tina in frau nervozitatea crescuta pentru a evita evenimente neplacute cu repercursiuni pe termen lung. Foarte independent, Calul de Foc trebuie sa arate o mare rabdare cu sefii, clientii sau colaboratorii sai. Pot aparea situatii incomode in care va fi obligat sa justifice calitatea muncii sale.

Calul de Pamant ( 1978)   
Un ganditor prin definitie si iubitor de natura, Calul de Pamant este cel mai docil dintre confratii sai. Inzestrat cu un fler natural prin care localizeaza si descopera investitii de succes,  Calul de Pamant este un strateg innascut.
In 2017, Calul de Pamant trebuie sa reziste tentatiei de a-si extinde activitatea mai mult decat isi permite. Energia acumulată de elementul Foc al anului Cocosului, il va ajuta doar daca se va concentra pe un singur lucru sau o singura activitate odata. In general, 2017 este un an bun in care Calul de Pamant  se va bucura de momente placute impreuna cu familia si prietenii.

Calul de Metal ( 1990)
Eficient si serios cu munca sa, Calul de Metal poate sa infloreasca in multe activitati profesionale precum: avocatura, medicina, economie, chimie sau psihologie. Popular si impetuos, dotat cu un sex-appeal peste medie, Calul de Metal isi va surprinde mereu anturajul cu energia lui aparent inepuizabila.
In 2017, Calul de Metal va culege roadele muncii ultimilor ani. Creativitatea lui debordanta va fi in sfarsit recompensata in acest an. Nu trebuie sa se opreasca a munci din greu si oportunitatile nu vor inceta sa apara. La nivel sentimental, Calul de Metal va tinde sa fuga in galop daca va simti si cea mai mica restrictie sau invadare a spatiului intim.

Calul de Apa (1942, 2002)
Intotdeauna fermecator si elegant, Calul de Apa este renumit pentru umorul sau legendar. In ciuda creativitatii peste masura, sau poate tocmai de aceea, acestia tind sa-si piarda interesul destul de repede, iar in 2017, va trebui ca proiectele in derulare sa fie urmarite pas cu pas si beneficiile nu vor intarzia sa apara.

Energia puternica si atmosfera agitata a anului Cocosului de Foc nu-i vor ingradi de nici un fel puterea de a trece peste micile impedimente si Caii de Apa se vor bucura de un an bun, cu rezultate neasteptate.

Perioade favorabile zodiei Calului in 2017: luna Tigrului (februarie 2017), luna Calului ( iunie 2017), luna Caprei (iulie 2017), si luna Cainelui (octombrie 2017).
vineri, ianuarie 13, 2017

2017 Anul Cocosului de Foc si zodia SarpeluiAni de nastere pentru zodia Sarpelui
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025)

Cu un sarm peste medie, perspicace si voit misterios, Sarpele este extrem de sigur de sine. Deasemenea, frumusetea subtila si captivanta, onestitatea si inventivitatea fac din acestia, persoane placute si frecventabile de cei din jur.
In 2017, vor avea un an bun, plin de intorsaturi neasteptat de placute, fie din partea familiei , fie a prietenilor. In plus, acest an este si un an cu sanse foarte mari pentru nativii Sarpe sa inceapa sau sa consolideze o relatie. Este adevarat totusi, ca Serpii de sex masculin, sunt mult mai favorizati in acest sens.
In plan profesional, sa se astepte la recunoasterea muncii din anul precedent desi acest lucru nu-i va aduce neaparat si beneficii materiale. Foarte inteligenti si priceputi in gasirea solutiilor, totusi, nu putini nativi ar putea castiga sume importante din vanzari imobiliare, echipamente sportive, publicitate, cercetare sau scrieri pe subiecte ce privesc sanatatea.
Tot acum, vom vedea multi Serpi ce se hotaresc sa inceapa noi cursuri de pregatire profesionala si chiar sa lase totul balta si sa reinceapa o scoala. Pentru cei care vor sa renunte la locul de munca in favoarea studiilor, este necesar sa se asigure ca au suport financiar.
Cei care vor o imbunatatire substantiala a castigurilor, pot pune in sectorul sudic al casei sau biroului un crisoberil de culoare galben-verde ( ochi de pisica). 
Sanatatea Serpilor nu le va pune mari probleme daca vor sti sa respecte un regim de hidratare si alimentare corect. De altfel toate problemele de sanatate in 2017, sunt asociate cu Focul (caldura) si elementul Apa nu va trebui sa lipseasca din stilul lor de viata.

Sarpele de Lemn (1965)
Inzestrat cu intelepciune, perseverent, discret si realist, Sarpele de Lemn infloreste in medii calme, departe de lumea cea dezlantuita. Isi va asigura intotdeauna securitatea finantelor sale, care raman (finantele) prioritatea sa numarul unu.
Darul deosebit in alegerea cuvintelor si puterea de convingere, face din acest nativ un politician innascut. Daca adaugam magnetismul puternic si aspectul fizic placut, vom reusi sa intelegem de ce Sarpele de Lemn devine simpatic, placut si iubit la prima vedere. Poate nu vor avea un an extraordinar, un an pe care sa-l tina minte, de referinta…dar cu siguranta va fi unul placut, cu o energie calda si protectoare.

Sarpele de Foc (1977)
Carismatic si senzual, Sarpele de Foc poate fi de multe ori suspicios si egoist, care nu de putine ori il va face sa piarda prietenii pretioase. Autoritarismul latent combinat cu ambitia de a avea totul, il fac un prieten si un partener pe cat de complicat pe atat de fascinant. Va cauta puterea si succesul financiar in toate aspectele vietii.
2017 poate fi un an foarte bun, atat timp cat nu se va lasa tarat in jocuri periculoase si va citi semnele din jurul lui cu perspicacitatea lui obisnuita.

Sarpele de Pamant (1989)
Poate cel mai discret, tacut si rational dintre confratii sai. Extrem de elegant, organizat si politicos, este de asemenea si nativul cu cea mai mare putere de seductie. Farmecul sau nu are nimic artificial iar prietenii/ele si partenerii/ele se trezesc prizonieri fara voie in plasa intinsa de magnetismul sau puternic.
In 2017, influenta si reputatia Sarpelui de Pamant va creste considerabil. Atata timp cat isi va pastra luciditatea lui obisnuita si nu se va aventura in ape tulburi, are garantia unui an perfect.

Sarpele de Metal ( 1941, 2001)
Calculat si cu o viteza de reactie iesita din comun, Sarpele de Metal este cel mai patrunzator dintre confratii sai. Felui lui direct si sincer de a-si exprima opiniile, va deranja de multe ori. Va urca pe scara societatii cu discretie iar neincrederea lui naturala il va ajuta sa evite capcanele vietii.
In 2017 va trebui sa evite sa se lase purtat da valurile furiei si maniei de moment. Pentru a nu se simti tradat, va trebui sa isi aleaga anturajul si prietenii cu mai multa atentie si profunzime.  Urmarea logica va fi ca va avea  mai multa incredere in acestia. 2017 este pe de o parte, un an de experiente si invataminte, si, pe de alta parte un an al implinirilor…  Alegerile prezente ii vor marca viitorul.

Sarpele de Apa (1953, 2013)
Viclean si abil, Sarpele de Apa nu va actiona niciodata intamplator si isi va calcula intotdeauna miscarile cu o precizie de ceasornicar. Stilat, cultivat si cerebral va fi mereu apreciat de anturajul sau.
In 2017, Sarpele de Apa va avea un prieten de nadejde. Ciclul karmic personal, dominat de elementul Apa combinat cu fluxul energetic al celor cinci elemente ale cosmologiei chineze, specifice anului Cocosului de Foc, ii va permite sa controleze si sa se bucure pe deplin de aceasta perioada a vietii lor.

Cele mai favorabile  perioade pentru zodia Sarpelui in 2017: luna Iepurelui (martie 2017), luna Dragonului (aprilie 2017), luna Caprei (iulie 2017), luna Cocosului (septembrie 2017) si luna Sobolanului (ianuarie 2018).
duminică, ianuarie 08, 2017

2017 Anul Cocosului de Foc si zodia DragonuluiAni de nastere pentru zodia Dragonului
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

 Semn al puterii si norocului, Dragonul va avea in 2017 un sustinator puternic in mandrul Cocos. Daruiti cu un noroc iesit din comun, pe care nu putini il pun pe seama divinitatii, Dragonii se vor bucura de unul din cei mai buni ani ai sai. Sanse pe tot parcursul anului, bunastare, vesti bune in domeniul profesional, ajutor puternic din partea prietenilor si oportunitati majore, sunt liniile majore in care se va inscrie acest an.

Peste toate virtutile, greselile, dorintele si pasiunile sale, Dragonul straluceste peste tot, nu este meschin si nici nu va accepta favoruri cu usurinta. Plin de energie si creativitate, poate fi putin dificil pentru cei din jur sa faca fata excentritatilor sale. Perseverenta cu care isi urmareste telul este fascinanta si va reusi atingerea obiectivelor indiferent cat de nerezonabile ar fi acestea. Un idealist prin definitie, nu de putine ori Dragonul se va lovi de obstacole sau esecuri in proiectele sale, dar asta nu il va face mai putin sigur de sine si superior celorlalti.
Energia fara limite pe care o vor avea in acest an ar trebui sa o canalizeze catre gestionarea eficienta si responsabila a activitatii sale, fara sa incerce inceperea unui proiect nou si grandios in ochii lor.

Anul 2017 le va aduce multi prieteni noi care le vor fi scut si ajutor la nevoie, motiv de bucurie si sentiment de pace si incredere. De altfel, relatiile Dragonului in 2017 se inscriu pe un fagas pozitiv, indiferent ca sunt relatii de cuplu, munca sau prietenie. Un mic amendament la cele de munca: depistati si incercati sa neutralizati planurile de sabotare facute de un coleg/a “binevoitor”. Deasemenea, incercati sa echilibrati timpul petrecut la serviciu cu cel petrecut in familie in special pe perioada aprilie -  octombrie cand se anunta o perioada foarte aglomerata pe zona carierei.

Dragonii singuri par sa aiba sanse mici sa-si intalneasca “alesul” dar pot forta tendintele acestui an, prin participarea la mai multe reuniuni si intalniri. Chiar daca vor considera ca sunt mult prea obositi dupa o zi intreaga de munca, este posibil ca si cateva minute petrecute la acestea reuniuni, sa le aduca surprize de proportii. Obligatoriu, Dragonii sa nu confunde pasiunea cu iubirea adevarata. Vor intelege de ce…

Pe de alta parte, pentru Dragon, sectorul carierei va fi vedeta anului. Promovari pentru cei angajati, o cifra de afaceri in crestere pentru cei cu afaceri proprii, obtinerea de diplome prin extinderea cunostintelor, cursuri de calificare sau rezultate foarte bune in procesul de invatamant pentru Dragonii tineri. Nu trebuie sa renunte la activitatea lor in favoarea studiilor chiar daca d.p.d.v financiar nu ar avea probleme. Este un an in care va castiga mult invatand in paralel.

Sansa anului 2017 : Castiguri neasteptate de bani, mosteniri, sponsorizari sau donatii. Pandantivul cu cifra 8 din jad ii va ajuta pe tot parcursul anului.

Dragonul de Lemn (1964)
Generos,curios, inteligent si rational, Dragonul de Lemn are tendinta de a se risipi in zbateri inutile incercand sa gaseasca intelesuri in tot ce exista. Mai putin egoist si mult mai diplomat decat confratii sai, Dragonul de lemn este singurul care isi poate ascunde aproape perfect, ambitia, planurile si dorintele personale. In 2017, Dragonul de Lemn va avea un an frumos, cu realizari in domenii neasteptate, cu cateva mici obstacole dar care vor fi usor depasite.

Dragonul de Foc (1976)
Generos, rasfatat, sociabil si impetuos, Dragonul de Foc nu va suporta nicio impotrivire si va avea intotdeauna greutati in intelegerea greselilor proprii. Pe de alta parte, razvratit si rebel, acest nativ va fi acel constructor de imperii si deschizator de drumuri care va reusi prin forta convingerilor personale.
2017, prin elementul foc specific lui, va dezechilibra ciclul energetic personal al Dragonului de Foc. Va trebui foloseasca elementul apa sub orice forma (culoare, talismane) si neaparat sa nu arunce cuvintele inainte de a calcula si pagubele facute de acestea.

Dragonul de Pamant (1988)
Curajos, mandru si perseverent, Dragonul de Pamant este mult mai deschis si amabil decat confratii sai, in relatiile cu celelalte semne zodiacale. De mentionat totusi, ca in spatele aspectului amabil si placut al Dragonilor de Pamant, exista o incapatanare si  hotarare inflexibila cu care isi urmaresc obiectivele stabilite.
Va reusi ca in acest an sa-si consolideze proiectele  profesionale, financiare și artistice.

Dragonul de Metal (1940, 2000)
Un temerar, vesnic in miscare, profund cinstit si curajos, Dragonul de Metal nu va ezita sa-si apere convingerile chiar cu riscul de a se pune in pericol. In 2017, se va bucura de toata energia benefica a Cocosului de Foc, insa, va trebui sa isi domine impulsivitatea de care da dovada uneori. Familia si timpul petrecut in mijlocul ei, ii vor asigura echilibrul necesar.

Dragonul de Apa (1952, 2012)
Altruist, discret si deschis oamenilor, Dragonul de apa este cel mai putin autoritar dintre confratii sai. Poate generozitatea sa nu este punctul sau forte, dar asta nu va insemna ca, in caz de nevoie, nu-si va intinde aripile pentru a-i ocroti pe cei in nevoie.
Pleaca in anul 2017 cu doua atuuri: elementul apa al anului de nastere si sustinerea recunoscuta din partea zodiei Cocosului. Ii ramane un singur lucru de facut: sa lupte cu comoditatea caracteristica si va avea de partea lui toate sansele de reusita. Obligatoriu de mentionat: sa isi aleaga singur activitatile, proiectele sau telurile.

Cele mai favorabile  perioade pentru zodia Dragonului vor fi: luna Sarpelui (mai 2017), luna Caprei (iulie 2017), luna Maimutei si a Cocosului (august si septembrie 2017), luna Mistretului (noiembrie 2017) si luna Sobolanului (decembrie 2017).Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes