Horoscop martie 2017


Opozitia Jupiter/Uranus care marcheaza intregul an 2017, isi va pune amprenta cu deosebire pe aceasta luna, si, in mod special, pe inceputul lunii martie, cand aceste planete se intalnesc la grad exact ( 3martie 2017). Un Jupiter in Balanta in opozitie cu un Uranus in Berbec s-a mai intamplat fix in 1934. Adica in plina ascensiune a nationalistilor socialisti… Stalin, Franco, Hitler, Mussolini ! Sa ne mai intrebam de unde atat de multa anarhie, populism, nihilism sau rasism?

Un alt aspect major al acestei luni va fi cuadratura Jupiter/Pluton,pe 30 martie, si care va influenta puternic sfarsitul lunii martie dar si parte din luna aprilie. Avem astfel doua aspecte astrale importante, aspecte ce deschid un sir de evenimente majore care vor fi un amestec de ideologii si tehnologii, fundament pentru o noua structura… Vom asista la o uniune puternica a contrariilor ce va revolutiona status quo-ul lumii, si aceasta pentru multi, multi ani de acum inainte.

Sincer, imaginatia ma duce destul de departe cu supozitiile dar inca nu ma incumet sa dau verdicte. Ce stiu sigur este ca inca din 2006 ceva s-a pus in miscare ( cuadratura in T cu Jupiter, Saturn si Neptun), ca progrese stiintifice semnificative in astrofizica ( CERN, bosonul Higgs, descoperirea recenta a 7 exoplanete), impulsionate de cuadratura Uranus/Pluton vor fi din ce in ce mai dese si mai uimitoare. Da! Ceva maret se v-a intampla si daca vom gandi in termenii Universului va fi chiar la o aruncatura de bat!!

O alta dimensiune a acestei transformari structurale va fi cea socio-politica ce nu poate fi separata de domeniile economic si cultural. Incepand cu Primavara araba si miscarea Occupy si continuand cu multele razboaie civile si culturale, putem spune ca aceasta a fost doar salva de tun ce anunta un proces in plina desfasurare. Cine are nervi sa priveasca ca un simplu spectator, poate sa se puna in scaun si sa vada cu adevarat cum “Imperiul contraataca” ( pentru fanii Star Wars nu va fi un secret!!).

Tin sa va precizez ca toate aceste lucruri chiar daca sunt pe repede inainte, sunt totusi configuratii cu efect pe termen lung, nimic nu se v-a intampla de azi pe maine. Toate aceste aspecte sunt momente de rascruce care ne conduc pas cu pas catre punctul de cotitura istorica din decembrie 2020.
Revenind la luna martie, cred cu tarie ca vesti interesante vor mai apare in domeniul descoperirilor astrofizice, in special in prima si ultima parte a lunii. Schimbari importante in fundamentele fizicii clasice si viata extraterestra pot fi doar un capat de fir dintr-un ghem destul de mare de descoperiri.

Avem apoi aceasta cuadratura Jupiter/Pluton,o configuratie interplanetara prin definitie, care sugereaza constrangeri asupra libertatilor civile si a altor drepturi fundamentale ale omului. Trebuie sa privim dincolo de zgomot si fum…  Dupa 5 martie, pentru o perioada de aproximativ doua saptamani avem o crestere brusca a activitatii solare si geomagnetice. Aceasta activitate intensa este influentata vizibil de conjunctia Soare /Mercur ( 7 martie – pentru zona Romaniei) si conjunctia Venus/Mercur ( 18 martie) si deschide o fereastra de soc speciala care nu va trece neobservata. Exista un potential cu risc crescut de furtuni si miscari seismice medii, in special in perioada 9-15 martie si 25-31 martie.

In plan economic, stationarea lui Venus retrograd din 4 martie, marcheaza un timp al evolutiilor economice si financiare neobisnuite. Tendinta inceputa inca din 26 februarie prin eclipsa inelara de Soare, care perturba sistemul financiar. Si nu va fi doar o intamplare, accident sau corectie.Mai degraba vom asista la o pauza temporara, o redirectionare si indreptare catre o evolutie neasteptat de benefica.
La ce sa ne mai asteptam? Pasiuni nestapanite, spectacole artistice de anvergura, romantism, efluvii de iubire si tresariri ale sufletelor miscate de aceasta vibratie fantastica.



                         

                                       Cu dragoste si respect pentru toti prietenii




2 comentarii:

Un produs Blogger.