Horoscop aprilie 2017 (2)


Leu

Daca te-ai gandit sa-ti programezi vacanta sau orice alt proiect ce are legatura cu strainatatea, cerul iti trimite acum semnale ca toate cautarile tale vor gasi un rezultat favorabil. Ai nevoie de o viza, ai aplicat pentru un curs, scoala sau un loc de munca intr-o tara straina? Pare ca in primele 10 zile ale lunii aprilie, toate gandurile tale se indreapta doar spre acest lucru.
Un sprijin nesperat vine din partea lui Saturn care te ajuta in acest sens aducandu-ti suport si beneficii pe termen lung (cei nascuti in jurul datei de 29 iulie +/- 4 zile, sunt cei mai vizati de acest aspect).

Luna Plina din 11 aprilie, te arunca intr-un vartej de evenimente si trairi. Lovind din plin aceasta Luna Plina, Uranus va spulbera tot ce nu mai are importanta pentru tine si pune umarul la schimbari decisive si neasteptate pentru viitorul tau. Relatia cu strainatatea, calatoriile lungi, probleme legate de justitie sau mediul academic sunt domeniile in care intr-un fel sau altul vor deveni puncte de interes pentru majoritatea Leilor. Cei nascuti in jurul datei de 14 august vor simti mai din plin aceste tendinte dar nici ceilalti nu vor fi ocoliti. Parerea mea este ca noutatile vor cadea ca un traznet, dar pentru ca ai suficiente aspecte pozitive care te ajuta, vei percepe situatia foarte clar si iti va fi usor sa iei o decizie rapida pentru a o remedia.

Din 26 aprilie, Luna Noua din Taur iti energizeaza casa a 10a, casa realizarilor si onorurilor profesionale si multi dintre voi pot auzi zvonuri de promovare sau oferte importante din partea altor firme. Pe scurt, esti pe drumul cel bun. Aproape tot ce ti-ai propus cu luni in urma si parea sa nu se miste, vine acum cand aproapenu mai sperai.
Posibile reactii alergice in urma folosirii de creme, vopsele, etc.


Fecioara

Aprilie este o luna cu miscari financiare importante. Deja te gandesti la diverse moduri prin care sa iti maresti veniturile sau sa economisesti mai mult. Luna Plina din 11 aprilie la brat cu magnificul Jupiter imi sugereaza ca multi dintre voi pot primi o suma importanta de bani, avans pentru un nou contract sau un cadou financiar important.
Problema este ca aceasta Luna Plina ( ca de altfel pentru toate zodiile), primeste sagetile lui Uranus si ceva neasteptat legat de aceste castiguri, se intampla. O cheltuiala neasteptata ce are legatura cu partenerul de viata sau de afaceri,vine sa iti strice bucuria. Vestea buna, caci este totusi o veste buna, este ca desi va trebui sa scoti din buzunar o suma importanta, iti va ramane suficient cat sa incline balanta finaciara spre profit.

Din 21 aprilie, te vei bucura de o crestere substantiala in plan profesional. Fecioarele care au ca meserie sau hobby, scrisul, editarea sau cercetarea, vor avea surpriza sa fie remarcate, avansate sau recunoscute pentru munca depusa. Fa-ti timp sa iti actualizezi CV-ul! Asta ca sa nu fii luat prin surprindere cand numeroase persoane iti vor cere acest lucru! Luna mai, mai exact perioada 20 – 27 mai 2017 iti va aduce oferte neasteptate si drumuri noi in cariera.

Dar sa revenim la aprilie. Luna Noua din 26 aprilie vine cu surprize placute si propuneri profitabile iar Neptun te ajuta si te inspira in toate proiectele creative pe care le ai. Toti cei care au o planeta la gradul 7 (+/- 5 grade) in Taur, Fecioara, Capricorn, Rac, Scorpion, Pesti se vor bucura de acest aspect benefic.
Cei care sunteti singuri, asigurati-va ca pana la sfarsitul lunii iunie sunteti dispusi sa incepeti o noua relatie. O persoana interesanta si straina de cercul si interesele tale va intra in viata ta! Cine stie? Poate fi acea persoana la care nu mai visai…


Balanta


Incepi sa te gandesti din ce in ce mai mult la nevoile si dorintele tale personale, dorinte  care pana acum le-ai tot ignorat. Luna aprilie, prin aspectele sale planetare, vine si te indruma spre ceea ce speri sa devina o relatie sentimentala sau de afaceri. Nu grabi mersul natural al lucrurilor, chiar daca simti ca evenimentele se deruleaza mult prea lent, crede-ma esti pe drumul cel bun.

Venus retrograd vine si iti mai lasa timp pana pe 15 aprilie sa reanalizezi fapte, evenimente si persoane astfel incat sa poti decide daca hotararea pe care vrei sa o iei este cea care te face cu adevarat fericit/a.
Aprilie nu este o luna comuna, cu siguranta nu ai mai experimentat de ceva vreme asa un amestec derutant de emotii, intamplari si sperante. Este adevarat ca Jupiter in Balanta te protejeaza dar ramai cu ochii in patru!  Nu uita apoi de elementul central al lunii pentru tine : Luna Plina (11 aprilie)!
Aflata la gradul 22 Balanta, in conjunctie cu Jupiter, iti garanteaza momente placute, dorinte aproape de realizare si aprecierile unor persoane foarte importante. Pe scurt: un festin… 

Esti la inceputul unui nou ciclu de viata, evenimente importante iti vor schimba viata de cuplu sau cea profesionala si 2017 este doar prima treapta din acest ciclu de 12 ani. 
Nu uita totusi, de sagetile lui Uranus, care cu toata apararea lui Jupiter reuseste sa strecoare fara niciun avertisment o veste neplacuta. Domeniul vizat: prietenii! Vesti dezagreabile pentru unul din prietenii sau partenerii tai si nu este exclus sa trebuiasca sa ii dai o mana de ajutor, undeva in jurul datei de 11 aprilie.


Scorpion

O luna cu multe rasturnari de situatii, situatii ce par desprinse dintr-un roman plin de mister. Un proiect abia inceput incepe sa iti aduca beneficii si multi dintre voi incep sa castige recunoastere profesionala. Multe dintre ideile tale incep sa fie luate in considerare si nu putini Scorpioni pot trai momente de neuitat legate de domenii precum: muzica, arta, dans, scenografie, film, fotografie, dezvoltare de jocuri, grafica pe calculator.

5 aprilie este data pe care trebuie sa ti-o notezi ca fiind ziua care va marca un inceput ce se va dovedi fabulos in cativa ani. Nu uita totusi de Mercur ,care intra in retrogradare din 9 aprilie! Zona in care vei simti cele mai multe intarzieri este cea a ofertelor contractuale iar daca esti o persoana care desfasoara activitati independente, te vei lovi de dificultati in a primi banii cuveniti de la cei care iti sunt datori.
Chiar daca acum aceste intarzieri si amanari ti se par frustrante, vei observa in viitorul apropiat, ca acest lucru iti va aduce beneficii surprinzatoare.

Marele moment al lunii, Luna Plina din 11 aprilie, iti lumineaza puternic casa secretelor si activitatilor facute in spatele usilor inchise. Poate auzi un secret bine pazit, poate afli adevarul din spatele unor fapte… indiferent despre ce va fi vorba si daca acum nu stii cum sa gestionezi aceste lucruri, lasa-te ghidat/a de intuitie. Este la cote maxime acum si nu vei da gres ascultandu-ti instinctul.
Nu sunt excluse de asemenea, interactiuni cu personalul medical ( medici sau stomatologi), pentru tine sau o persoana draga, cu rezultate incredibil de bune.

Ai apoi Luna Noua ( 26 aprilie) care vine sa scoata din anonimat casa parteneriatelor ( a casatoriei, relatiilor de afaceri,etc) si pentru  toti Scorpionii aflati deja intr-o relatie influenta acesteia va fi determinanta in luarea deciziei de a o oficializa Celor singuri le spun doar un lucru: asteptati pana in luna mai! Oportunitatile aparute in aceasta luna vor fi nu numai neasteptate…dar si surprinzator de fascinante.

Nu uitati totusi sa va bucurati de 2 zile minunate, 15-16 aprilie, cand clipele petrecute impreuna cu prietenii te vor imbiba de bucuria pura si sincera a afectiunii lor.





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.