Horoscop aprilie 2017


Berbec

Luna aceasta multe din ideile ce iti vin in minte iti pot aduce profit. Multi dintre voi Berbecii, va aflati in toiul pregatirii lansarii unui nou proiect profesional, un proiect in care va puneti tot entuziasmul si energia de care sunteti in stare. Si sunteti !!!

Chiar daca simti ca acesta este momentul potrivit, cele doua planete aflate in retrogradare ( Venus R pana pe 15 aprilie, Marte R 9 aprilie- 3 Mai) sunt direct raspunzatoare de blocajele aparute in promovarea si buna administrare a proiectului inceput. Dar o sa rasufli usurat din 15 aprilie cand vei simti si primele adieri de optimism. Cu Venus retrograd, sigur vei reface calcule, vei simti dezamagiri financiare, vei regandi strategii si nu vor fi excluse chiar si concesii in negocierile facute.
Universul iti trimite semnale in toate modurile acum… Opreste-te putin, reanalizeaza, priveste in jurul tau si asculta mesajele ce iti sunt trimise. Ai putina rabdare si nu actiona inca!

Luna Plina din Balanta ( 11 aprilie) ar putea sa te faca sa te grabesti in a incepe o relatie noua ( sentimental sau profesional). Intelept ar fi sa pui frane entuziasmului debordant, mai ales cu un Uranus aflat in opozitie cu Luna, planeta declansatoare de evenimente imprevizibile si schimbari bruste. Gandeste-te ca poate universul iti testeaza determinarea si angajamentul!

Vesti bune in viata profesionala in jurul datelor 5, 11 si 21 aprilie. Imaginea publica va creste substantial, deasemenea si resursele financiare. Pe masura ce inainteaza aceasta luna, vei fi mai prosper. Chiar daca cheltuielile din ultima perioada ti-au depasit venitul, din 26 aprilie, Luna Noua din Taur si prima SuperLuna din acest an, iti aduce mai multi bani si mult mai mult confort financiar.

Taur

Dupa doi ani de semnale contradictorii din partea Universului, in sfarsit vei simti ca norocul incepe sa te caute.

Cu Marte in casa ta, te simti deja mai determinat si mai plin de energie ca niciodata. Persoane importante te sprijina si chiar daca anumite initiative sau proiecte nu par sa progreseze ( bata-l vina pe Venus si Marte R), nu te descuraja. Schimbarea tacticii in promovarea si finalizarea acestor proiecte iti va aduce beneficii mai tarziu.

Pe 11 aprilie, Luna Plina pare sa iti dea batai de cap cu un proiect profesional ce parea trecut in dosarul de proiecte incheiate. Fii deschis la opiniile altora,  nu te enerva si pastreaza-ti in agenda zilei timp liber pentru rezolvarea problemelor aparute.
Spatiul in care locuiesti sau alte spatii pe care le detii ( inchiriate sau nu) vor avea nevoie de mai multa atentie din partea ta, ca vrei sau nu… Problemele aparute pot fi rezolvate doar cu o mai mare implicare din partea ta.

La un moment dat, in luna aprilie, ar putea fi necesar sa te deplasezi in locuri mai indepartate sau sa fii nevoit sa rezolvi o problema ce tine de emigrare, luarea unei vize, s.a.m.d. Deasemenea, nu este exclusa implicarea ta in proiecte legate de publicitate, editare sau publicare de articole,etc. Oricare ar fi domeniul (din cele enumerate mai sus) in care te vei implica, vei avea rezultate favorabile.

Pentru toate femeile Taur un sfat: fara schimbari radicale de look. Sa vrei sa-ti schimbi culoarea parului din blond in brunet sau invers, programarea unor operatii estetice sau schimbarea unei tunsori, poate fi  riscant cu Venus R pana pe 15 aprilie.
Vestile bune incep sa vina din 26 aprilie odata cu Luna Noua din semnul tau. Uranus iti va incuraja inventivitatea iar Saturn va adauga stabilitate noilor asocieri. Tot acest cumul iti va aduce rezultate neasteptat de benefice. Semnate, parafate si batute in cuie abia in luna mai 2017 !!!

Gemeni

Incepi sa te gandesti mai mult la planurile tale pentru viitor si devii nerabdator sa ti le indeplinesti. Aprilie este o luna buna pentru planificare, pentru a concepe o strategie dar nu pentru a incepe o actiune. Acesta este un moment in care trebuie sa decizi ce este mai important pentru tine…

Aprilie este momentul ideal sa reflectezi, sa reiei in gand pasii facuti pana acum, sa adaugi prioritati, sa stergi altele. Planetele retrograde iti vor face programul zilnic mai liber, viata ta nu va mai fi la fel de agitata ca pana acum, poate nu vei mai alerga cu sufletul la gura dintr-o parte in alta si ai in sfarsit, timp sa respiri,  sa privesti in interiorul tau…
Pana pe 11 aprilie aceasta dulce visare te va ajuta sa iti clarifici multe dintre planurile de viitor. Apoi Luna Plina brat la brat cu Jupiter, vine sa schimbe iar viata ta de zi cu zi. Uranus arunca priviri rautacioase conjunctiei Luna-Jupiter, provocand brusc neintelegeri cu un prieten/a sau cu partenerul/a de cuplu.

Din 15 aprilie, viata sociala va deveni din ce in ce mai insufletita, multi prieteni abia asteapta sa te intalneasca, apar evenimente culturale la care vei dori sa participi si toate vor forma un cumul de bunastare sufleteasca si buna dispozitie pentru tine.
Nu uita: chiar daca Luna Plina te face mai emotional si sentimental incearca sa ramai cu picioarele pe pamant, rational si lucid. Incearca sa-ti imaginezi aceasta luna ca pe un roman bun in care chiar tu esti protagonistul. Ce crezi ca va face protoganistul pana la urma?  Ce alegeri va face? Unde il vor duce acestea?

Din 21 aprilie, odata cu intrarea lui Marte in zodia ta( pentru prima data in ultimele 18 luni), vei simti intelegere, sprijin si atentie din partea unor persoane importante ( chiar foarte!) pentru planurile si obiectivele tale. Trebuie insa sa te obisnuiesti cu energia unui Mercur retrograd si sa nu iei in nume personal intarzierile care apar. Luna mai este cea in care vei culege rezultate de neuitat!

Rac

Luna aprilie pune un accent puternic pe viata ta profesionala si spatiul in care locuiesti. O dorinta puternica de a face imbunatatiri in aceste domenii de viata te cuprinde si desi esti cuprins de nerabdare, va trebui sa inveti sa ai rabdare. Evolutiile neasteptate si atmosfera schimbatoare din aceasta luna nu te vor ajuta deloc sa iei o decizie ferma si informata.

Pentru toti Racii care doresc sa castige o noua pozitie in ierarhia profesionala, atentie mare! Concurenta este considerabila, toate mijloacele (morale sau nu) care pot sa te opreasca din drum vor fi folosite. Nu uita totusi, ca in aceasta perioada prietenii, contactele ocazionale sau calitatea de membru intr-un club, grup, etc., poate avea o influenta puternica asupra succesului in cariera.

Imediat ce Marte paraseste zodia Taur si intra in Gemeni ( 21 aprilie), poti lucra in liniste la construirea unor strategii secrete. Indiferent de proiectul la care lucrezi si indiferent de importanta pe care tu crezi ca o are ( de regula minimalizezi), nu vorbi cu oricine despre acesta si nu il lansa si prezenta public decat in perioada 4 iunie – 20 iulie. Se pare ca este cea mai favorabila pentru lansari de proiecte …

Luna Plina din 11 aprilie, la fel ca pentru toate zodiile, nu te uita nici pe tine, aducandu-ti evenimente si incidente la care nu te astepti. Posibil sa aiba legatura cu un contract in derulare si care intr-un fel sau altul, iti va afecta viata personala si situatia financiara. Poate va trebui sa cheltuiesti mai multi bani decat ai anticipat pentru o afacere, casa, familie.
Emotii pentru sanatatea unui parinte sau o persoana pe care o vezi ca pe un parinte.

Din 26 aprilie, dupa o cursa nebuna in care ai alergat in toate partile pentru a rezolva probleme importante legate de cariera, familie si casa, ceva bun te asteapta. Luna Noua din Taur iti aduce in sfarsit linistea dorita in profesie si familie, o stare de bine si pace si nu in ultimul rand, raspunsuri favorabile la toate problemele tale.





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.