Horoscop aprilie (3)


Sagetator

O luna cu multe urcusuri si coborasuri, cu momente derutant de dulci dar si neasteptat de amare. Aceasta este o tendinta simtita de toate semnele zodiacale, nu numai de tine, desi din cand in cand parca prea multa adrenalina …
Cu Mercur in miscare retrograda din 9 aprilie, o sa te trezesti destul de des ca incepi sa uiti diverse lucruri, in special cele la care tii! Fii atent/a si precaut/a.  Sa tinem cont si de Venus, in retrogradare pana pe 15 aprilie si de care trebuie sa tii cont, mai ales daca intentionezi sa dai o petrecere, sa organizezi un eveniment caritabil, sa lansezi un produs sau servicii legate de beauty - fashion.

Luna Plina din 11 aprilie , iti umple casa de prieteni, si nu putini dintre voi veti intra intr-un grup, club sau organizatie care iti vor deschide multiple posibilitati de a cunoaste persoane noi si/sau de a-ti face noi prieteni. Imediat dupa aceasta Luna Plina, vesti bune pentru finantele tale dar si surprize placute traite de un bun prieten/a. Si ca sa ramai in trend-ul lunii, un eveniment neasteptat trait de un prieten sau facut de acesta, te va face sa traiesti emotii puternice ( Uranus nu uita pe nimeni!!!).
Apoi pana pe 21 aprilie, Marte are grija sa te tina din ce in ce mai ocupat la locul de munca. Daca ti-ai dorit mai mult de lucru, o afacere noua, sa lucrezi part-time sau pe baza de colaborare, primele trei saptamani te ajuta sa gasesti oportunitatile potrivite.

Luna Noua din 26 aprilie aduce vesti interesante din partea unui fost angajator cu care nu ai mai interactionat de ceva vreme. Asculta ce are de spus si nu lua momentan nici o decizie. Posibile oferte intr-un domeniu financiar, case de licitatii, muzee. Atentie deosebita la actele pe care le semnezi, trimiti, scrii. Verifica de doua ori, citeste cu atentie si ai grija sa nu incurci destinatarii!


Capricorn

Astepti de ceva timp sa simti efectele muncii tale si luna aceasta iti va aduce exact ceea ce iti doreai: recunoastere si implinire. Nu te grabi insa, progresul nu este chiar atat de rapid precum iti doresti dar semnalele ca ceva bun urmeaza sa se intample, incep sa apara.

Cu Venus retrograd pana pe 15 aprilie traversand semnul Pestilor, vei primi multe semnale despre cum sa abordezi probleme legate de cariera, viata sentimentala si copii ( pentru cei care au). In plus, Mercur se va alatura unei tendinte de amanare a deciziilor importante si daca ai de semnat contracte si le poti amana pana la inceputul lunii mai, ar fi excelent. Daca nu poti face acest lucru, asteapta-te ca acesta sa fie renegociat mai tarziu.

Luna Plina din 11 aprilie vine sa-ti lumineze puternic casa profesiei. Aflata in conjunctie cu Jupiter, acest eveniment astral vine sa iti aduca vesti bune si importante legate de cariera. Deasemenea, ai putea avea beneficii neasteptate in urma colaborarii cu un publicist, expert, agent sau o persoana care te ajuta direct. Pe de alta parte, ca pentru toate celelalte semne zodiacale,  sagetile aruncate de Uranus vin neasteptat cu evenimente si noutati legate de casa sau parinti.   

In 26 aprilie, Luna Noua deschide pentru tine nenumarate oportunitati legate de viata sentimentala. Deja din 5 aprilie Marte trimite spre tine atat de mult farmec, incat putini vor cei care vor rezista farmecului tau. Luna Noua vine sa intregeasca aceasta tendinta si pentru toti Capricornii, singuri sau nu, vine o perioada atat de frumoasa in plan sentimental ca le va fi greu sa ramana cu picioarele pe pamant. Cei cu ziua de nastere 28 decembrie (+/- 5 zile), cu planete natale aflate la gradul 7 Capricorn (+/- 5 grade) sau cu o planeta natala pe gradul 7 Capricorn, Fecioara, Taur, Pesti, Scorpion, sau Rac , vor avea cele mai mari beneficii in aceasta perioada.


Varsator

Drumurile par sa te defineasca in aceasta luna. Toate aspectele planetare din aprilie pun accent pe calatorii, drumuri sau excursii. Multe intalniri, multe documente de scris, mesaje,intalniri si persoane nenumarate cu care trebuie sa intri in contact. Vei fi foarte ocupat/a!!! Cu patru planete in semnul de foc al Berbecului, inghesuite si ingramadite in a 3a ta casa, a comunicarii, nici nu ai de ales.
Poate Mercur retrograd vine sa mai tulbure atmosfera si multi dintre voi ce vor trebui sa semneze acte, contracte, etc., vor experimenta in viitorul foarte apropiat renegocieri sau chiar rupture de contracte sau conditii ale acestora. Poti astepta luarea unor decizii definitive? Datele 12 si 25 mai sunt extrem de favorabile in acest sens.

Luna plina din 11 aprilie va accentua tendinta lunii, luminand ca un far casa 9, casa calatoriilor lungi si a relatiilor internationale. Poate vei pleca intr-o tara straina, sau vei semna cu o companie din afara tarii, poate vei dori sa studiezi in strainatate si vrei sa-ti pui la punct actele necesare ( diploma, pasaport, vize,etc.). Doua mici complicatii stirbesc putin din acest interesant aspect planetar: 1.Venus retrograd – care iti poate da peste cap un plan sau contract cu un client sau sa refuzi, amani un contract in cazul in care tu ai rolul de client si 2. Uranus aflat in opozitie cu acesta Luna Plina.
Poate ar fi bine sa amani cumpararea de produse electronice sau masini cu piese in miscare ( masina, telefon, laptop,etc.). In fine, ai prins idea!!

Sa nu uit de Marte! Foarte activ in aceasta luna, se misca acum in sectorul casei. Pari foarte determinat/a sa imbunatatesti ceva legat de spatiul de locuit. Daca nu repari, renovezi sau schimbi locul in care locuiesti, te vei concentra pe unul dintre parinti sau persoana considerata ca si parinte. Cum Luna Noua energizeaza aceeasi casa, a 4a, cu siguranta 26 aprilie aduce vesti interesante legate de acest sector.


Pesti

O luna in care vei face planuri si vei incerca sa gasesti solutii cum sa faci mai multi bani, tipul de munca care ti s-ar potrivi si cum ai putea economisi mai mult. De altfel, 2017 este pentru tine un an special. Uranus in parteneriat cu Saturn, aflat in trigon cu acesta, are pentru tine beneficii deosebite si iti garanteaza un progres impresionant. Pana pe 20 decembrie 2017, vei termina cu lectiile date de Saturn legate de cariera ta si o recompensa uriasa te asteapta. De obicei, Saturn nu vrea sa ne premieze decat la sfarsitul vizitei sale!

Surpriza neobinuita vine din partea Lunii Pline din 11 aprilie. Acum primesti promisiunea Universului facuta anul trecut, ca pana la inceputul lunii octombrie 2017 sa ai cea mai buna perioada financiara din viata ta. Vei primi vesti legate de obtinerea unor sume de bani si chiar daca sceptic vei da din cap, ca asa ceva este doar o poveste de adormit copiii, ceata datorita careia nu vezi mai departe este cauzata de influenta planetelor retrograde.

Aceasta Luna Plina este pentru mine un pic enigmatica pentru mine. Desi cu siguranta vei primi sume de bani importante, acestea par sa dispara pentru a acoperi o datorie, cheltuiala neprevazuta. Ai grija cu contul tau bancar sau cardul! Asigura-te ca nimeni nu poate retrage bani fara consimtamantul tau sau sa nu poata fi pierdute, furate…
Multe aspecte ale vietii tale sunt in schimbare, prioritatile ti se vor schimba chiar daca momentan inca nu simti acest lucru. Vor mai trece cateva luni de zile pana vei intelege aceste shimbari, dar mai vorbim.

Sa nu uit de Luna Noua din 26 aprilie care promite sa aduca o perioada de liniste si relaxare. Sunt posibile calatorii scurte, muntii fiind optiunea castigatoare si aducatori de beneficii nesteptate.  Idei noi pentru un proiect artistic, organizari sau participari la evenimente artistice, colaborari cu firme publicitare, luari de cuvant, programarea unor aparitii publice, toate sunt posibile efecte ale aceste Luni Noi.
Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 26 februarie (+/-5 zile), ai ascendentul sau Luna natala pe gradul 7 ( +/-5 grade) Pesti sau o planeta natala pe gradul 7 in Pesti, Rac, Scorpion, Taur, Fecioara, Capricorn vei simti din plin aceste influente ale Lunii Noi.


Va multumesc si nu ma boscoroditi prea tare pentru intarziere! O luna minunata!!!








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.