Horoscop mai 2017


Da, luna aceasta mai avem inca pe Jupiter, Saturn si Pluton retrograde dar macar il avem pe Mercur care isi incepe mersul direct ( 3 mai 2017), eveniment urmat de o intalnire perfecta cu Uranus ( conjunctie la grad perfect – 8 mai). Deci rasturnari neasteptate si multe decizii (anterioare acestei perioade) ce vor cunoaste schimbari. Pentru multi dintre noi probleme si sentimente crezute uitate si rezolvate, reapar cu o intensitate ingrijoratoare atat la nivel personal cat si general.

Vestea buna este ca pe masura ce planetele revin la miscarea directa, veÈ›i vedea cum toate  aceste probleme vor fi solutionate È™i vindecate. Cu Mercur in miscare directa (3 mai) si Jupiter din 9 iunie, procesul de rezolvare si vindecare este de o mobilitate extrema si va fi complet pana la jumatatea lunii iunie. Exista un flux liber de energie astrala in plina desfasurare si vom simti toti cum planurile, obiectivele si dorintele noastre incep sa prinda contur.

Cu Marte companionul Soarelui pana in luna august (si cum Soarele tranziteaza un semn (zodie) pe luna), timp de 4 luni de acum incolo, acesta va fi afectat destul de serios. Pe masura ce se vor apropia de punctul in care se vor intalni la grad perfect (4*11’ Leu- 27 iulie 2017) intensitatea evenimentelor va ajunge intr-un punct maxim si problema securitatii va fi pe prima pagina pentru toate tarile din intreaga lume.

In prezent, Marte trece peste grade foarte sensibile in Gemeni, unde steaua fixa Aldebaran ( 10*01’ Gemeni) se opune lui Antares. Mai exact, Marte va tranzita acest grad in 6-7 mai 2017, agitand lupta si furia in intreaga lume. Interesant de privit alegerile din Franta ( 7 mai), alegeri ce nu vor decurge fara probleme, dar si a celor din Coreea de Sud. Pentru Franta sa ne asteptam la un suparator si neasteptat rezultat! Cu siguranta o renumarare a voturilor cu rezultate surprinzatoare!!!


Planuri strategice secrete pentru rezolvarea problemelor presante ale terorismului se tes acum, favorizate de trigonul Saturn – Nodul Nord si anunta un moment de cotitura in lupta impotriva terorismului in jurul datei de 21 august 2017, cand eclipsa totala de Soare va trece peste Statele Unite ale Americii. Mijloace drastice vor fi puse in miscare determinate de tensiuni internationale in crestere si va fi interesant de analizat deciziile presedintelui Trump. Cu siguranta decizii ce vor afecta intreaga lume…





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.