Horoscop iunie 2017


       Incepem luna iunie sub influenta puternica a opozitiei Saturn-Marte din 29 mai, opozitie cu efecte intense si radicale pe toate palierele ( fizic sau psihic). Un aspect atat de dur intre Marte - planeta de foc si Marele Invatator – Saturn,  este acel semn ce indica risc sporit de pierderi, violenta, adversitati, probleme sau accidente nefericite.

De la accidente, incendii, explozii pana la acte de criminalitate fie ele intr-un context personal sau colectiv, acest aspect astrologic extrem de dur se va simti cu precadere la inceputul lunii ( primele 4 zile) si ultima saptamana din luna. 24,25 si 28 iunie sunt zile cu nivel de stres puternic si adversitate peste medie.

Partea buna ( caci avem si o parte buna), vine din partea lui Venus. Un val de energie benefica, armonie si progres cuprinde intreaga societate si va contracara de multe ori iesirile impulsive ale lui Marte.


       Luna Plina in Sagetator si intrarea lui Jupiter in mers direct din 9 iunie ne va influenta si determina sa fim foarte atenti la securitatea si siguranta noastra. Cu ultimele evenimente petrecute pe fiecare continent in parte , lumea nu mai pare un loc sigur…

De altfel, energia Sagetatorului, o energie puternica si radicala, ne influenteaza pe toti si nu putini ne vom trezi aruncand vorbele fara a gandi… Aceasta Luna Plina ( 9iunie) este cea care va genera si crea situatii sau circumstante in care multi dintre noi vom fi luati prin surprindere de lipsa de tact cu care ne vom exprima convingerile.
       
       Din 16 iunie Neptun isi schimba directia, intrand in miscare retrograda. De fiecare data cand o planeta isi schimba directia, fie ca intra in miscare directa sau retrograda , energiile specifice acesteia se intensifica peste masura. Sa ne asteptam la schimbari meteo bruste, alergii, efecte secundare neobisnuite in urma tratamentelor medicale, decizii gresite, neintelegerea corecta a unei situatii, etc.

     Tot acum in iunie  vom fi martorii  calatoriei in mare viteza cu care Mercur strabate zodia Gemenilor. Nu va fi usor… Comunicatiile si calatoriile vor fi cele mai aspectate, multi descoperind ca acestea devin din ce in ce mai dificile iar suspiciunile si neincrederea generala crescuta vor avea ca rezultat metode de securizare a institutiilor din ce in ce mai neobisnuite.

In plus, confuzie si izolare in ceea ce priveste agenda afacerilor mondiale. Traim vremuri in care nimeni nu il va intelege si se va increde in celalalt. Aceste energii vor imbratisa si patrunde intreaga planeta.  Furia, lipsa de incredere si suspiciunea vor fi baza inceperii multor investigatii, lideri politici din toata lumea vor fi implicate cu rezultate vizibile in economia mondiala.
Agendele secrete, uneltirile si hotararile nestiute de publicul larg sunt la mare actualitate acum si pe masura ce ne apropiem de eclipsa solara din 21 august am putea fi martorii unui eveniment fara precedent ( sau da?!). Cum aceasta eclipsa solara intalneste Martele natal din harta unui lider foarte important al lumii, exista un potential pericol si suficiente semne ca viata lui ar putea fi amenintata…

Problema reala acum este nerespectarea opiniilor si sentimentele celorlalti. Si exact aceste persoane care nu sunt luate in seama in mod constant, vor dori si vor incerca sa gaseasca orice mijloace posibile pentru sprijinul si validarea opiniilor personale. Exista un risc crescut de aparitie a multor tipare si modele negative.

        Pentru a aduce pace in viata noastra in aceste vremuri tulburi, este important sa recunoastem È™i sa alegem cu grija ce citim, ce spunem, ce gandim… Cuvintele au putere È™i energie È™i pot lumina sau distruge viata unui om. Cand vorbesti de frica, de lipsa de respect si de neincredere, asta este ceea ce vei experimenta. Sa vorbim si sa simtim  iubire, respect si incredere, si lumea se va schimba.







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.