Horoscop - Luna Noua 23 iulie 2017


In conjunctie cu Marte si cuadratura cu Uranus, Luna Noua din 23 iulie 2017 la 0*44’ Leu ( 11.45 a.m. ora Romaniei) este un preambul al evenimentelor de o semnificatie majora legate de eclipsa totala de Soare din 21 august 2017.
Pasiune, instinct, strategie… Vom reactiona extrem de rapid la tot ceea ce vom considera amenintare externa. Cu Marte care va inflama aceasta Luna Noua cu nenumarate explozii interne emotionale , vom percepe perioada 22 -24 iulie ca pe o zona de razboi.

Uranus nu va imbunatati prea mult atmosfera generala, declansand la  nivel personal dorinta de independenta, de eliberare impotriva restrictiilor, de reguli sau canoane. Luna in cuadratura cu Uranus adora sa socheze si nu este exclus sa vedem la nivel colectiv, rebeliuni si revolte impotriva autoritatilor. TendinÈ›a generala va fi aceea de a acÈ›iona in mod nejustificat, fara a tine seama de consecinte.

Asteroidul Sisif (repetitie , sarcina grea , inselaciune) aflat la 0*41’ Leu, la doar 3’ de Luna Noua in aspect tensionat cu Uranus, vine intr-un moment extrem de incordat sa-i divulge pe tradatori, pe cei ce au abuzat de putere, de nerespectarea drepturilor celorlalti.


Deasemenea, si ea foarte aproape de Luna Noua, steaua fixa Aludra din constelatia Cainele Mare ( Canis Major)  vine credincioasa si plina de compasiune sa sustina inceputurile binefacatoare si schimbarile resimtite acum de fiecare dintre noi. Exista totusi o teama de “intuneric”, de necunoscut pe care va trebui sa o depasim,  lasand in urma mania, ura si frica.

Cu incapatanare si curaj sa privim in fata si sa iubim NOUL din viata noastra, si mai ales, cu iubire sa ne indreptam catre NOI provocari,locuri, oameni…





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.