Horoscop septembrie 2017



Viata o coteste 180 de grade si, cand se intampla asta, o face in mare viteza. “  - Stephen King

Horoscop septembrie 2017

Imaginea de ansamblu data de pozitia planetelor in septembrie 2017 este una extrem de interesanta. In primul rand, de remarcat faptul ca Mercur trece de la miscarea retrograda la cea directa incepand cu 5 septembrie 2017 ora 1.30 pm ( ora Romaniei). Acest lucru va influenta pozitiv toate procesele legate de circulatie, informatii, comunicare. Amanarile de orice fel, neintelegerile, negocierile aflate in impas, isi vor gasi rezolvarea si multe probleme se vor solutiona.

Daca in prima jumatate a lunii septembrie influenta miscarii lente si stationare a lui Mercur se va face inca simtita si inca nu permite rezolvarea in totalitate a neintelegerilor aparute, in a doua jumatate a lunii vom fi martorii unor deblocari uriase in toate domeniile guvernate de Mercur (calatoriile scurte, stiinta,  lectura, relatiile cu vecinii, presa, diplomatia).

Tabloul acesta va fi intregit de trecerea din semnul Leului in semnul Fecioarei a planetei Marte ( 5 sept), Mercur ( 10 sept), si Venus ( 20 sept). Din 20 septembrie, semnul Fecioarei va domina si va influenta trecerea intr-o stare noua, de trecere de la problemele legate de libertatea personala la probleme legate de munca de zi cu zi, sanatate, mediu.

Un alt aspect foarte puternic si cu influente energetice deosebite va fi opozitia Jupiter – Uranus la grad exact ( 28 sept. 2017 ora  6.30 am  ora Romaniei). Un eveniment astral rar ce se intampla odata la 13-14 ani si care se va simti cu o saptamana inainte de manifestarea maxima.
Toate frustrarile si energia negativa stransa in ultima perioada in randul oamenilor ( atat individual cat si colectiv) va exploda brusc. Vor izbucni conflicte individuale sau colective, toate tensiunile acumulate vor ajunge la un nivel critic si vom fi martorii ( unii chiar actori ai procesului) la numeroase miscari de revolta, manifestatii, etc. Posibile accidente tehnologice (?!) ce vor duce la descarcari foarte mari de energie…

Nu va fi exclus ca in toata lumea industria de armament sa cunoasca o crestere nemaintalnita pana acum, securitatea sa fie cuvantul de  ordine pentru toate tarile si teama de un conflict major – sentimentul cel mai pregnant…

Ne pregatim de schimbari. Si ce schimbari …

Cele mai importante planete care descriu schimbarea tranziteaza semne  diferite in urmatoarea perioada. Jupiter va trece in semnul Scorpionului, Saturn tranziteaza zodia Sagetatorului iar nodurile lunare, zodia Leu respectiv Varsator.

Un cumul de energii care creeaza si genereaza transformari uriase pentru toata lumea la nivel global. Va exista un sentiment ciudat de destin È™i soarta care pare ca dirijeaza si controleaza evenimentele mondiale. 




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.