Horoscop octombrie 2017


O caracteristica a lunii octombrie va fi afluxul neobisnuit de energii planetare concentrate intr-o perioada relativ scurta (11-23 octombrie). Trei planete ( Mercur, Jupiter, Soare) vor parasi Balanta pentru zodia Scorpionului, iar alte doua ( Venus si Marte) trec din zodia Fecioarei in Balanta.
Fiecare dintre noi, in functie de horoscopul personal, vom experimenta propriile schimbari de destin.

Pe de alta parte, societatea ca intreg va experimenta schimbari si transformari importante. Relatiile diplomatice, negocierile, contactele interumane, tratativele, comunicarea,  vor cunoaste imbunatatiri vizibile, iar tactul care a lipsit de multe ori in toate aceste domenii, va merge brat la brat cu abilitatea de a negocia intelegeri pana nu de mult aproape imposibile. Adevarul va fi constientizat si inteles cu o claritate neatinsa de emotii, manie sau orgoliu.

Un alt aspect cu o influenta deosebita pe plan global (cuadratura Marte/ Saturn – 11 oct) va scoate la suprafata izbucniri si evenimente necontrolabile, explozii sau incendii in mai toate regiunile lumii.
De asemenea, mai enumar: posibile epidemii legate de elementul apa care apar brusc si de o virulenta extrema, manipulari ale economiei de catre guvernele de pe intreg mapamondul, si, (foarte curand) dezvaluiri legate de coruptia din lumea discreta si inchisa a operatiunilor financiare.

Luna Noua din 19 octombrie aflata pe gradul 26 Balanta opusa exact cu Uranus aflat la 26* Berbec, indica evenimente bruste si neasteptate, miscari ale pamantului (alunecari de teren, cutremure) in crestere vizibila la nivel global.

Apoi trecerea gradata in Zodia Scorpionului a lui Jupiter, Mercur si Soare ( 11, 18 si 24 oct) va spori si creste posibilitatea producerii de atacuri armate si/sau atentate teroriste. Uranus si Marte ( 18 si 24 oct. +/-2 zile) intensifica semnificativ  probabilitatea aparitiei unor crime cu multiple victime iar Mercur ( media, comunicatiile) va avea grija ca acest lucru sa fie raspandit in toate colturile lumii. Orientul Mijlociu, si in special Turcia, este direct vizata de acest aspect.
De asemenea, vor aparea evenimente semnificative  pe pieÈ›ele financiare, tendinÈ›e si directii noi, pe care analistii financiari nu le-au ghicit anterior si care va lua prin surprindere economisti renumiti. Anumite sectoare ale economiei vor cunoaste o creÈ™tere rapidă iar altele, in ciuda prognozelor, vor scadea spectaculos.

Pe masura ce Soarele se indreapta spre zodia Scorpionului si cu Jupiter pregatit de calatoria lunga si plina de evenimente in Scorpion, lumea , vremurile si vremea va cunoaste schimbari majore. Si apropo de vreme, incepand cu a 2a jumatate a lunii octombrie, emisfera nordica va fi lovita de vanturi si temperaturi scazute. Prezic o iarna foarte rece, cu multe precipitatii si furtuni puternice in toata emisfera nordica. Dar mai vorbim despre acest aspect cat de curand.


O luna minunata tuturor!





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.