Horoscop noiembrie 2017







Influenta puternica a Lunii Pline ( 4.11.2017, gradul 11 Taur) se va face simtita inca de la debutul lunii noiembrie. 

La doar doua zile distanta de perigeul lunar, Luna va lasa o amprenta adanca asupra mediului geocosmic. Asa se face ca pana in 9 nov., se defineste foarte clar o fereastra geofizica cu risc crescut de evenimente neprevazute (schimbari bruste de temperatura, furtuni geomagnetice, haos in infrastructura electrica, retelele de comunicatie dar si in sisemul nervos uman, miscari seismice ).

Este adevarat ca multi dintre noi vom experimenta aceste provocari ale naturii indirect ( in special prin intermediul stirilor), dar impactul va fi urias pentru cei care se afla in zona tinta la momentul respectiv. Zonele geografice cu risc mare: central Americii de Nord, estul Americii de Sud, Asia si Africa Centrala si intreaga parte vestica a Europei.

Aceasta Luna plina va fi doar prologul unui sir de evenimente viitoare, un preambul la spectacolul naturii din perioada imediat urmatoare, influentate extrem de puternic de Luna Noua din 18 nov si Luna Plina din 3 decembrie. Sincer ma astept ca SuperLuna lunii decembrie ( 11* Gemeni) sa fie unul dintre cele mai puternice puncte focale și seismice din acest an - sau cel puțin din aceste ultime trei luni ale acestui an.

In plus cateva configuratii puternice ale lui Marte , cuadratura cu Pluto(19 nov) si opozitia cu Uranus(1 dec), vor incinge atmosfera. Surse de incendii, accidente, ciocniri È™i/sau explozii, confruntari corp la corp, atacuri in scoli, la locul de munca, greve, revolte – pe scurt, o intreaga gama de conflicte si violente.


In plan personal, cei mai influentati de aceste puternice configuratii astrale sunt cei care au planete personale pe gradul 12 si 26 in semnele fixe Taur, Leu, Scorpion È™i Varsator, pe gradul 24 Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti si pe gradul 25 Berbec, Rac, Balanta si Capricorn. In functie de domeniile  de viata energizate de aceste aspecte planetare, multi vor experimenta schimbari importante si neasteptate.






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.