Horoscop 2018 – La ce sa ne asteptam ?



In ultimii zece ani omenirea s-a confruntat cu valuri de energie de intensitati nemaintalnite care au afectat fiecare domeniu al vietii umane. Pluto (planeta forțelor de transformare profunde) a schimbat in 2008 semnul zodiacal trecand de la Sagetatorul expansiv la seriosul si perseverentul Capricorn. Pluto a fost apoi atras intr-un conflict prelungit cu Uranus, planeta revolutionara si reformatoare aflata in semnul individualist Berbec si, previzibil, revolte si rasturnari de regimuri au avut loc in intreaga lume.
Primavara araba, revolutia Trump in Statele Unite, Brexit-ul  Marii Britanii, dezmembrarea mai multor guverne In Africa, miscari separatiste revolutionare in Europa .

Cu asa background, 2018 se anunta cel putin interesant…In ciuda sau poate din cauza acestor motive, cred ca 2018 va fi un an al incercarilor de stabilitate. Nu cred ca pacea ii va cuprinde pe mai-marii planetei, dar vant de transformare va fi cu siguranta. In 2018 se vor construi noile fundatii pentru a inlocui ce a fost distrus iar stelele vor incuraja si sprijini acest lucru.

Planetele exterioare (Uranus, Neptun si Pluton) sunt fortele transformatoare, initiatoare de schimbari,  provocand prefaceri viitoare in lumea vazuta dar si cea nevazuta. In 2018 nu exista aspecte tensionate intre acestea si nici aspecte stresante semnificative ale lui Jupiter si Saturn. Oarecum usurata si scapata de zgaltaiala continua data de Pluto si Uranus, dorinta de reconstructie si stabilitate a omenirii va intra pe un drum mai lin.
O amprenta semnificativa in 2018 – axa Leu/Varsator- se va simti pregnant prin cele patru eclipse ce vor cadea pe aceasta directie. Polaritatea Leu / Varsator vizeaza echilibrarea nevoilor si dorințelor individuale (Leu) cu nevoile colective (Varsator).
Leul, o zodie foarte aplecata asupra propriei persoane, va dori intotdeauna dezvoltarea si exprimarea individuala in societate in antagonism cu Varsatorul care va dori sa transceada Ego-ul si sa-si exprime Sinele interactionand cu si pentru comunitate. Toate aceste patru eclipse :
     - Eclipsa lunara 31 ianuarie 2018 ; gradul 11 axa Leu/Varsator (ora 15:27 pm , ora Romaniei)
-                    -  Eclipsa solara 15 februarie 2018 ; gradul 27 Varsator/Leu
-                    -  Eclipsa lunara 27 iulie 2018 ; gradul 4 axa Varsator/Leu
-                    -  Eclipsa solara 11 august 2018; gradul 18 axa leu/Varsator
     vor influenta puternic climatul general in 2018.

    Impreuna cu trei planete importante ( Saturn, Pluto si Uranus) toate in zodii de Pamant, tot acest aflux de energii Leu/Varsator se va insoti cu vibratia puternica data de aceste trei planete  pentru o perspectiva practica si un ragaz necesar in mijlocul  acestor intense transformari. Poate elementul Pamant nu este la fel de incitant ca Focul si nici stimulant ca Aerul dar ne ajuta sa construim fundatiile unui viitor cum probabil ni l-am imaginat ca fiind utopic.

   Cu Uranus indreptandu-se spre semnul stabil Taur si in care va intra din mai 2018, vom experimenta si primi vesti din ce in ce mai bune din zona politicului. Viata politica va deveni mai calma, mai asezata in care notele radicale vor fi din ce in ce mai slabe si mai putine. Vulcanul in clocot numit politica din ultimii sapte ani, se va   stinge treptat…
    
    Chiron va intra in Berbec ( aprilie 2018), un Chiron vindecator al ranilor societatii care nu va ezita sa le scoata la lumina provocand crize de identitate la nivel mondial. Un proces necesar si lung ( pana in 2026) dar care va conduce omenirea catre un nivel superior de consttiinta. Ne va indemna sa descoperim echilibrul necesar intr-o societate aflata intre revolutie si evolutie si ne va invata cum sa ne manifestam initiativa, curajul si vointa fara impulsivitate, nerabdare si egocentrism.

     Evenimente planetare importante in 2018:
   
   - Jupiter sextil Pluto 25 ianuarie 2018 – 12 septembrie 2018, ne va ajuta la implinirea       obiectivelor personale. Dansul armonios dintre aceste doua planete va oferi sprijin in toate   eforturile facute presupunand ca aveti un plan concret de actiune si deteminarea de a-l   duce pana la capat.
    
    - Chiron schimba semnul zodiacal din Pesti in Berbec ( aprilie 2018)
    
    -  Uranus va intra in semnul zodiacal Taur ( 15 mai 2018)
    
    -  Marte va retrograda din 26 iunie- 27 august 2018. In perioada de retrogradare a lui Marte     se pot experimenta amanari, revizuiri si momente importante in plan personal.
     
    -  Jupiter trigon Neptun. Aspect inceput in 2017 si care se va termina pe19 august 2018.
     
   - Jupiter va intra in semnul Sagetatorului din 8 noiembrie 2018, atat de mult optimism si    oportunitati benefice. O perioada marcanta pentru societatea noastra!
  
     
    Mai multe informatii cat mai curand… 
    Pana atunci an nou plin de binecuvantari si dorinte implinite!








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.