Horoscop decembrie 2017



Decembrie incepe in forta sub influenta Lunii Pline (totodata si SuperLuna) din 3 decembrie, deschizand o perioada cu multe turbulente geofizice, activitate seismica crescuta si o frecventa marita a intensitatii furtunilor.Pana in 6  decembrie cand valul acesta crescut de energii influenteaza Pamantul, trebuie sa ne asteptam la valuri extreme, furtuni puternice, precipitatii importante ( risc de inundatii in mai multe regiuni ale globului), o activitate seismica notabila dar si eruptii vulcanice.
Este adevarat ca furtunile, eruptiile vulcanice si cutremurele nu sunt ceva neobisnuit pe planeta noastra. Ce va fi neobisnuit va fi frecventa si intensitatea lor!

De notat deasemenea, retrogradarea planetei Mercur in Sagetator (3-23 decembrie) cu implicatiile ce decurg de aici. Guvernand tot ceea ce este asociat cu gandul, calatoriile, comertul, echipamente de comunicare, sistemul nervos central si periferic, banii, instrumente financiare precum cardurile, bancomatul,etc., Mercur retrograd va fi un Mercur putin buimacit, distrat si neatent. Instrumentele de comunicare vor fi date peste cap, calatoriile (in special cele lungi) pot deveni haotice, situatii si convingeri considerate adevaruri clare se pot dovedi manipulari grosolane, minciuni ce au acoperit interese, imagini construite pentru un public prea putin atent la detalii.

Mercur retrograd in Sagetator ne va ajuta sa intelegem acele detalii neluate in seama, sa descoperim minciuni, secrete si fapte savarsite in numele Binelui. Cele mai influentate zodii vor fi Sagetatorii, Pestii, Gemenii si Fecoarele si gradele 12 si 25 Berbec, Rac, Balanta si Capricorn. Este bine ca in acesta perioada sa fim atenti la tot ceea ce semnam, ce acorduri parafam, si nu in ultimul rand ce cumparam. Pentru toti, nu numai pentru zodiile mentionate mai sus, nu este un moment bun pentru achizitionarea calculatoarelor, televizoarelor, aparate electrice si electronice, deoarece pot aparea vicii ascunse si disfunctionalitati in cel mai scurt timp.

O veste buna ar fi intrarea lui Venus in Sagetator (1 dec.) pe care il parcurge la viteza maxima, gasind-o ( pe ea, Venus, planeta dragostei) din 25 decembrie sarbatorind cu explozii de iubire, intelegere si liniste, Craciunul.
Pana atunci insa, Venus in Sagetator va influenta sentimentele, relatiile interumane si finantele fiecaruia dintre noi, provocand instabilitate, nestatornicie si inconsecventa.

Configuratii planetare puternice va face si planeta Marte, printre cele mai notabile numesc opozitia Marte – Uranus ( 25* Balanta-Berbec) si conjunctia Jupiter-Marte ( 7 ian.) in Scorpion (dublata de o alta conjunctie, de data aceasta tripla intre Soare, Venus si Pluto). Orice aliniere puternica a lui Marte inseamnă, pe scurt, o sursa de "incendii, accidente, ciocniri È™i explozii". Deasemenea, furia, animozitatile, neintelegerile si violenta se va extinde pe toate palierele sociale si interumane. Putem auzi de confruntari unu-la-unu, atacuri in scoli, greve, revolte sociale. Aceste perioade, inceputul lunii decembrie si inceputul lunii ianuarie le putem numi “timpuri ale luptei” fara a lasa loc catusi de putin iubirii si intelegerii….

Am lasat pentru incheiere, dar nu si ultimul ca importanta,trecerea lui Saturn in Capricorn (20 dec.), unde va ramane pana in decembrie 2020. Saturn in Capricorn, semnul in care el se simte acasa, inseamna a gasi cel mai inalt varf, pentru a ajunge ACOLO,in varf…
Saturn in Capricorn nu se opreÈ™te niciodata din caÈ›arat. Nu este munte suficient de mare pentru el. In timpul tranzitului lui Saturn in Capricorn, nu va fi nici un varf pe care nu il puteÈ›i urca, nu va exista un obiectiv pe care sa nu il puteÈ›i atinge. Orice v-ati pus in minte, puteÈ›i sa faceÈ›i. Va trebuie doar perseverenta, rabdare si…RABDARE!
Casa in care aveti Capricornul in harta natala va indica zona din viaÈ›a voastra care va fi supusa schimbarii si aflata in centrul atentiei. Un capitol complet nou al vietii voastre va incepe acum, si, angajamente majore precum casatorii, copii, cumpararea unei proprietati sau avansari in cariera, sunt cel mai adesea evenimente care se petrec in timpul acestui tranzit.


Tineti minte totusi ca Saturn va ajuta sa va atingeti scopul, eliminand orice v-ar impiedica sa mergeti inainte, iar in misiunea sa, Saturn va primi ajutorul tuturor planetelor exterioare. Vor fi schimbari MARI, dar schimbari pozitive pentru noi toti. 






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.