2018 sau cand Destinul conduce Taurul


Cu siguranta cel mai important eveniment pentru Tauri in 2018 va fi intrarea planetei Uranus in propria zodie. Schimbari, rasturnari de situatii, abordari noi ale relatiilor existente, un cumul de evenimente care te vor conduce pe tine draga Taurule, pe un drum mai  linistit si mai putin stresant, un drum pe care in secret ti-l doresti de ceva timp.
Dar pana atunci primul pas ar trebui sa fie (din pacate pentru voi, si din fericire spun eu) socializarea. Chiar daca nu esti incantat ca va trebui deseori sa pleci din confortul oferit de locuinta personala, va trebui sa te imbraci frumos (da, stiu ca nu prea te omori cu eticheta J) si sa iesi in lume! Trebuie sa faci acest lucru pentru ca 2018 este anul in care vei intalni oamenii care iti vor schimba destinul, planurile de viitor, ambitiile si dorintele.
Pentru tine 2018 va fi un an cu mare deschidere publica, cu participari la foarte multe evenimente sociale (unele mai placute , altele mai putin), un amestec care iti va face viata mai palpitanta, mai plina de energie si cu mult mai interesanta decat abia trecutul 2017.

Cu Jupiter in casa VII a Scorpionului pana in 9 noiembrie, norocul si progresul iti va fi oferit tie de oportunitatile date de aceasta. Profita deci de relatiile sociale trecute,prezente sau viitoare, socializeaza, participa la intalniri, evenimente sau agape. Vei sti cand vei face un bilant al anului 2018, cat de mult ti-au folosit acestea.
Sa nu uit: aceasta este si casa celui de-al 2lea copil. Taurii aflati in aceasta situatie se vor bucura de talentul  si calitatile celui de-al 2lea copil , de succesul, recunoasterea si faima acestuia..
Oferte neasteptate in plan profesional si un drum nou in cariera pot surprinde multi Tauri in 2018. Zona studiilor inalte, bine aspectata tot anul, le va aduce beneficii si renume. Foarte multi vor urma cursuri de dezvoltare personala, training-uri si/sau studii care vor completa si imbunatati major CV-ul personal. Toate acestea le vor fi de mare folos si diplomele sau certificatele obtinute acum le vor aduce oportunitati, faima si recunoastere pentru mult timp de acum inainte.

Saturn intrat din decembrie 2017 in casa studiilor inalte si a strainatatii, va influenta multi Tauri si nu ar trebui sa ne miram ca o mare parte dintre voi veti avea gand de plecare, emigrare, etc. Influentati si de exagerarile lui Jupiter care vede lucrurile mult mai placute de cat sunt, multi Taurii pot lua hotarari ce nu se vor dovedi realiste intr-un viitor nu prea indepartat.Deci atentie! Cumpaniti bine, analizati situatia si luati hotarari abia dupa ce ati adunat plusurile si minusurile.
Cei mai vizati sunt Taurii plecati din tara si care din primavara primesc din plin avant si dorinta de intoarcere pe pamantul natal. Poate ar trebui sa asteptati pana  in noiembrie 2018 si sa luati o hotarare majora abia atunci.

Un alt sector important pentru voi va fi cel al intalnirilor karmice. Vor fi Tauri care vor gasi dragostea acolo unde nici nu au gandit si singuri sau nu, vor face totul pentru a cuceri, ramane si imparti viata cu aceasta persoana. 2018 este acel an de cotitura in plan sentimental, cand se activeaza casa intalnirii sufletului pereche, casa marilor intalniri.

O alta zona de interes, cea a sanatatii (foarte bine aspectata in acest an), va aduce vesti bune tuturor Taurilor. Cei care se stiu suferinzi de anumite boli cronice, vor gasi si reusi sa-si rezolve problemele cu remedii, terapii sau medici potriviti. 2018 este anul in care veti fi influentati puternic pozitiv de aspectele si interactiunile planetelor cu casa sanatatii.
Puncte vulnerabile : sistemul endocrin si in special glanda tiroida, pielea si pentru doamne, ovarele si uterul. Nu uitati totusi, ca acestea sunt doar predispozitii, in nici un caz diagnosticele anului 2018.

Si in incheiere, pentru toti Taurii un sfat. Cautati, ascultati si urmati sfaturile primite in 2018 de la femei. Femeile vor fi veriga norocoasa, darul trimis de destin pentru a face ca planurile  voastre sa devina realitate.

Succes in tot ce ganditi, determinare si energie sa le duceti la bun sfarsit!








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.