Dulce,amar sau povestea Racului in 2018


O poveste care poate fi rescrisa, adaugita sau pur si simplu inceputa acum, in 2018. Cu Jupiter in Scorpion, multe evenimente fericite iti vor bate la usa, mai multi bani pentru tine,mai multa creativitate si mult mai mult optimism. Dar… Saturn odata intrat in Capricorn la sfarsitul lui 2017 vine si iti spune: “ Stai putin! Ai mult de lucru, ai responsabilitati si obligatii. Asocierile, parteneriatele, casatoriile,dusmanii stiuti, sunt teme pe care nativul Rac trebuie sa le ia in serios, sa gaseasca si sa puna in practica o abordare matura si chibzuita. Cu doua planete in casa casatoriei, Saturn si Pluto,  sinceritatea si loialitatea sunt obligatorii, orice actiune in detrimentul acestora se poate solda cu rupturi, dezacorduri,victorii ale dusmanilor stiuti.
Multi nativi singuri isi pot gasi dragostea adevarata, altii sa cunoasca bucurii imense prin copii si  nu putini sa aiba surpriza si bucuria aparitiei unui mostenitor in viata lor. Pentru cei cu meserii creative: recompense si recunoastere pe o scara mai larga.

Pentru multi Raci, 2018 va fi precum o calatorie intr-o tara exotica. Acum soare si frumos, acum ploaie dar placut, cate o furtuna din senin de scurta durata dar si perioade scurte de averse violente. Uranus, planeta neasteptatului, care schimba si perturba fara avertizare mai sta pana la jumatatea lunii mai in Berbec, dupa care se rostogoleste in Taur, casa lucrurilor  ascunse, a secretelor, abordarilor neobisnuite,dusmani, trecut,karma.

Un alt sector activ in astrograma Racilor pe tot parcursul anului va fi casa calatoriilor lungi, studiilor inalte, strainatatii, norocului, credintei in Dumnezeu. Multi nativi aflati departe de casa vor simti nevoia pregnanta de a se intoarce acasa, multi altii se vor reloca, schimba resedinta, locul de munca. Angajamentele sociale vor fi la ordinea zilei, vor fi mult mai dispusi sa-si asume riscuri, sa se exprime liber sau sa faca primul pas.

Guvernati de Luna, Racii sunt sensibili, intuitivi si plini de compasiune si de multe ori 2018 le va scoate in cale oameni sau situatii ce le va provoca intens sentimentul de empatie.Sfatul pentru voi este sa va asigurati intai de toate de sanatatea voastra fizica si psihica si sa-i indrumati pe cei care sufera catre ajutor de specialitate iar situatiile speciale sa le solutionati cu oameni sau firme de profil. Va veti bucura astfel de o mai buna sanatate, de imunitate crescuta, de energii si vibratii pozitive.

Multi Raci vor dori anul acesta sa se implice in afaceri sau proiecte noi. Nu luati decizii pripite in acest sens, nu va certati cu sefii si nu riscati fara un plan bine facut. Luna Noua din 16 aprilie 2018 va va aduce o veste importanta in acest domeniu,  oportunitati pentru cariera voastra si/sau o avansare la locul de munca.
Rabdare si cumpatare: acestea  trebuie sa fie cuvintele de ordine pentru tine! Stii doar ca atunci cand esti pus sub presiune, devii bataios si impulsiv! Ei bine, 2018 pare sa aduca cateva situatii si conjuncturi explozive iar bunavointa si intelegerea ta va fi pusa la incercare. Sfatul meu este sa nu iei decizii majore la cald!

Schimbarile in acest domeniu vor intra in viata ta atunci cand te astepti mai putin, intinde-ti antenele si profita de fiecare oportunitate aparuta. Reinventeaza-te, aplica pentru cursuri de perfectionare, fii flexibil si deschis si cariera (implicit finantele), vor cunoaste un curs ascendant.

Sanatatea Racilor in 2018 ar trebui sa fie una buna, cu o singura precizare: atentie la alimentatie! Casa a 6- a, a sanatatii, este in Sagetator si in acest caz, vorbim despre un interes sporit pentru diete și programe noi de sanatate. Acest lucru poate sugera luarea de masuri preventive pentru propria sanatate dar si pentru sanatatea familiei, in special a copiilor.
Predispozitiile anului 2018 vin pe zona nas, gat, urechi. Mai sensibili si mai inclinati catre raceli, alergii, etc., trebuie sa iti intaresti prin orice mijloace sistemul imunitar.
Jupiter ta iubeste si iti va fi scut si aparator, dar nu exagera si adopta (musai) un stil de viata sanatos!




“ Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste-ti viata asa cum ai imaginat-o!”
-       H.D. Thoreau









Niciun comentariu:

Un produs Blogger.