Gemeni- transformari si deveniri in 2018



Transformari, prefaceri, deveniri… sau cum cuprinzi in cateva cuvinte anul 2018 pentru toti nativii Gemeni. 
In linii mari va pot spune ca trei case, trei sectoare de interes vor fi in valtoarea evenimentelor si anume: casa intalnirilor karmice, casa relatiilor sociale si casa protectiei divine iar accentul anului va fi pus pe casa relatiilor, casa muncii si a sanatatii si cea a transformarii si renasterii. Multi vor experimenta oportunitati extraordinare in sectorul muncii, legaturi mai stranse cu rudele, conexiuni puternice cu prietenii sau oameni apropiati lor.

Jupiter, planeta norocului cuprinde cu mantia sa de lumina intreaga casa a VI-a si te va sustine neconditionat. Orice idee de parteneriat, lucru in echipa, grupuri de oameni, ONG-uri sau institutii umanitare , sunt bine aspectate si cu rezultate foarte bune in 2018.

In acelasi timp, important va fi ca in anul de gratie 2018, sa nu subestimezi rolul stabilitatii financiare. Pe tot parcursul anului, draga nativ Geaman, vei intalni tentatii si oferte care mai de care mai nemaipomenite. Nu lasa niciodata vrabia din mana. Verifica, cere detalii si analizeaza ofertele primite… Si nu uita: fa-ti timp pentru tine, ai grija de corpul, mintea si sufletul tau!

O veste nu tocmai buna  pentru nativii Gemeni sau cu ascendent in Gemeni, ar putea fi posibilitatea (destul de mare) de pierdere a unei rude, prieten sau fiinte importante pentru ei. Saturn paraseste casa 7, a relatiilor si timp de aproape trei ani ( decembrie 2017 – martie 2020 si 2 iulie – 17 decembrie 2020) poposeste in casa a 8a, casa care va fi supusa unui proces amanuntit de evaluare si testare.

In dorinta de a depasi cele scrise mai sus, trebuie sa stii ca 2018 iti va consolida relatia de cuplu. Daca pana acum lucrurile nu au fost asa cum ti-ai fi dorit, foarte multi dintre voi vor gasi o cale de ameliorare a conflictului si veti fi mult mai dispusi sa negociati intr-o maniera pozitiva. 
Pe de alta parte, Gemenii singuri vor incepe anul acesta o relatie. 2018 are in carti pentru tine persoana potrivita, persoana cu care, este foarte posibil, ca in viitorul apropiat sa te casatoresti. Mercur, guvernatorul semnului tau zodiacal, este varful unui aspect extrem de benefic pentru tine si iti stimuleaza foarte mult casa casatoriei si  parteneriatelor. El va fi cauza si intermediarul aceastei intalniri sentimentale, intalnire care  se va produce in cadrul unui eveniment social ( petrecere, workshop, training). 
Paradoxul este insa urmatorul (si va deveni cu atat mai uimitor cu cat veti derula in minte  intregul parcurs al relatiei):  persoana de care te vei indragosti (pentru multi Gemeni), ar putea fi chiar un prieten(a) sau amic(a)!
Importanta ramane tendinta acestui an in acest domeniu de viata si anume ca toate relatiile incepute acum sunt benefice, sunt relatii de destin, relatii karmice.

Un al 2lea sector de viata aflat sub lupa anul acesta, casa protectiei divine primeste pentru prima oara in 84 de ani, planeta Uranus. Multi dintre voi primiti ajutor nesperat, oportunitati sau conditii propice pentru achizitionarea unei case, apartament, automobil sau teren. Va veti consolida zona achizitiilor ( achizitii de multe ori la pret de chilipir), cum nu ati mai facut-o pana acum iar norocul este de partea voastra. 

Sanatatea Gemenilor nu va fi un subiect de dezbatut anul acesta dar predispozitiile generale pentru voi sunt acestea: infectii urinare, probleme ginecologice, reactii alergice si lovituri in zona membrelor inferioare ( picioare). Nu uita totusi ca toate acestea sunt doar predispozitii .

Mercur, planeta voastra, va retrograda anul acesta de 3 ori ( 22 martie – 15 aprilie, 26 iulie – 19 august, 16 noiembrie – 6 decembrie) si trebuie sa acorzi o extraatentie comunicarii cu cei din jur si  modului de exprimare. Neintelegerile, conflictele sau ostilitatile cu anturajul pot incepe din mici neglijente verbale.  
Si, da, sa nu uit!  Eclipsele! 31 ianuarie, 15 februarie, 27/28 iulie si 11 august! Ele vor activa intens axa calatoriilor si comunicarii si pot provoca schimbari bruste, aflare de vesti si/sau dezvaluiri socante.
In fapt impactul eclipselor poate parea cu adevarat surprinzator, de necrezut, dar nu fac decat sa accelereze inevitabilul. Ce trebuie sa se intample, se va intampla! Cum primesti vestea, tine de pregatirea si puterea ta morala! 
Ce te rog este sa nu te sperii! Dezvaluirile socante nu sunt intotdeauna negative…iar vestile bulversante pot fi uneori uimitor de bune…

PS: Esti sociabil, energic, inteligent, stii sa faci conversatie, sa-I faci pe cei din jurul tau sa se simta confortabil. Ce trebuie sa inveti tu in 2018 este sa fii mai retinut, mai misterios. Sa devii femeia sau barbatul extraordinar care esti deja. Lasate descoperit si uita, macar anul acesta, sa fii amicul bun sfatuitor si implicat intens in viata celor din jur. 2018 este un an  extraordinar pentru zona relatiilor, profita si lasa-te purtat de vibratiile sale pozitive.


PPS: Cu toata dragostea persoanei cu care m-am intersectat in lumea virtuala la un moment dat, persoana de o gingasie si delicatete sufleteasca rar intalnita. La multi ani, Celestine!




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.