Va fi 2018 cel mai bun an pentru Berbeci?



Puncte forte:
 Propulsat in zona sociala, vei fi in centrul atentiei. Majoritatea Berbecilor vor socializa foarte mult si vor participa la intalniri, evenimente, cursuri de dezvoltare personala care ii vor pune in conexiune cu oameni ce le vor facilita intrarea in cercuri noi, influente.
Oamenii intalniti in acest an sunt rasplata unei karme trecute si iti vor fi sprijin si ajutor in ascensiunea profesionala si sociala pentru mai multi ani de acum inainte.

Casa X – casa prestigiului social, foarte bine aspectata te va obliga la schimbari. Schimbari necesare si pentru multi, inevitabile. De evitat neaparat riscul prostesc si hotararile demonstrative. Nu trebuie sa arunci totul la gunoi pentru a-ti arata independenta. Cerul te ajuta acum deschizand drumuri inchise pana ieri . Daca pana nu demult ti-au lipsit determinarea, curajul sau de ce sa nu recunoastem suportul financiar, in 2018 nu mai ai nici o scuza.

2018 vine cu stabilizare si te va invata doua lucruri: responsabilitate si seriozitate. Toate aspectele majore ale vietii: profesie, sanatate, relatii personale vor fi aspectate pozitiv, te vei bucura de sustinatori puternici, persoane experimentate iti vor da sfaturi pertinente, ajutor in proiectele personale si deschidere catre grupuri si/sau oameni puternici.
Spiritul tau de initiativa va fi la cote maxime cu rezultat concret in manifestari emotionale productive. Idei bune, energie necesara sa le pui in practica si cel mai important: ajutor planetar si energetic pentru materializarea acestora.

Cele doua tranzite majore ale anului pentru tine, Saturn - planeta intelepciunii si Uranus- planeta surprizelor se instaleaza in case importante (  Saturn in casa X si Uranus in casa II- banii) si inca din prima luna a anului, un val de noi energii se va simti  din ce in ce mai mult. Uranus nu numai planeta surprizelor dar si a tehnologiei, progresului si originalitatii va activa din 15 mai 2018, casa banilor personali.
Daca in anii anteriori, multi dintre voi ati muncit, muncit, muncit si totusi nu v-ati bucurat de castigurile pe care le-ati meritat acum este momentul Schimbarii. Potentialul tau financiar se va manifesta din plin la un nivel superior! Vei cunoaste o crestere spectaculoasa a veniturilor, sprijin financiar si mai ales constientizarea oportunitatilor in zona financiara.  
Tot ceea ce tine de internet( promovare sau activitati, comunicare la distanta), relatia cu strainatatea in toate aspectele ei, este foarte, foarte bine aspectat in 2018. Atentie mare insa la limbajul corpului, cuvintele scrise sau spuse deoarece Mercur ar putea sa iti puna cand si cand piedici provocand neintelegeri, amanari sau chiar discutii ( 24 martie – 15 aprilie, 27 iulie – 19 august, 18 noiembrie – 6 decembrie). Prudenta maxima cu resursele finaciare si administrarea lor calculata pe perioada retrogradarii lui Uranus ( 7 august 2018 – 6 ian. 2019).

Un alt sector de viata frumos aspectat pentru Berbeci este zona relatiilor sentimentale, a partenerului, copiilor si creativitatii. Berbecii nemultumiti de relatiile lor vor gasi forta interioara si dupa 15 mai, pana undeva in 7 august vor spune partenerului: Stop! Nu mai merge asa!  Nu veti mai dori sa faceti compromisuri, vreti o relatie bazata pe respect, sinceritate si nu in ultimul rand, pe IUBIRE! Si o veti avea.
Berbecii singuri isi pot intalni partenera/ul on-line, pe retelele de socializare, care pleaca in strainatate, care traieste in strainatate sau care vine din strainatate. Cuvantul strainatate este definitoriu pentru tine in 2018.
Berbecii care isi doresc copii vor fi fericiti cu noutati majore in acest an si nu putini vor incheia anul cu “satisfactia” suprema in brate!

Inchei cu poate pentru noi toti, cel mai important sector din astrograma personala – sanatatea! Din fericire casa sanatatii pentru tine nu prezinta aspecte ce te pot ingrijora. Multi Berbeci nu au probleme in aceasta zona, ba chiar dimpotriva. Multa energie si dinamism, o sanatate puternica si un echilibru perfect intre minte si corp!
Predispozitiile zodiei vin pe boli cardiace, endocrine si hepatobiliare. Importanta este astrograma personala dar repet casa sanatatii nu este activa si nu reprezinta o problema prrincipala pentru voi!


Si nu uita: Simtul masurii si cumpatarea -  factorul cheie al succesului in 2018!






PS : Cu drag pentru toti cititorii mei Berbeci si ingaduinta pentru lupta cu timpul. Poate nu voi putea fi prea rapida cu restul zodiacului dar sigur il voi scrie. Va multumesc si un an minunat!





Un comentariu:

Un produs Blogger.