Schimbari, transformari si prefaceri – Capricorn 2018




Pe masura ce Saturn planeta voastra guvernatoare, paseste din ce in ce mai increzatoare in Capricorn, semnul schimbarii si transformarii voastre interioare se ridica si anunta vremuri noi. Urmatorii trei ani vin cu prefaceri, cu intorsaturi si inchideri de capitole din viata voastra sentimentala, sociala sau profesionala. Schimbarea nu va fi usoara dar nu vei fi singur! Prieteni si colaboratori noi iti vor fi aproape si impreuna veti forma o echipa imbatabila.
Lucrurile se pot misca foarte greu, puteti simti ca mergeti cu frana de mana trasa. Nu  grabiti ritmul deoarece exista risc de rasturnare. 
Energiile in care va infasoara Pluto si Saturn, va va reorganiza viata, va schimba vechi obiceiuri si va va obliga sa aruncati la cos deprinderi si comportamente negative. Sunt energii ce vor pune un accent deosebit pe asumarea de responsabilitati, maturizare, gestionarea rezonabila a realitatii. Nu este o perioada usoara pentru voi, pot aparea si unele piedici, intarzieri, amanari, constructii lente dar toate acestea nu vor decat sa structureze mai bine situatia, sa va faca mai lucizi.

Din 2011 si pana la jumatatea lunii mai 2018, Uranus v-a aruncat intr-un carusel de emotii si pentru multi Capricorni o ruda de sex feminin, probabil mama, a fost un permanent motiv de ingrijorare si stres. Pentru altii stresul emotional a avut legatura cu caminul, casa sau tara de origine
Din 15 mai acesta iese in sfarsit din casa a4 a si puteti respira usurati! Tot ce cauzeaza stres emotional se poate destrama si energiile lui Uranus imbinate cu Luna Noua in Taur din 15 mai 2018 anunta destule surprize, schimbari neprevazute in relatiile sentimentale,  in relatia cu copiii iar creativitatea voastra va trece prin fel de fel de experiente. 

In 13 iulie 2018, eclipsa partiala de Soare va sufla cu putere in sectorul relatiilor si problemele sentimentale, iubirile si pasiunile, parteneriatele vor suporta schimbari imprevizibile.
Intrat in Scorpion inca din octombrie 2017, Jupiter aduce oportunitati prin prieteni iar un vis poate deveni realitate. Amici si prieteni noi, asocierea cu grupuri si organizatii umanitare, religioase, politice, educationale sau de caritate, colaborari si participarea la evenimente sociale, toate la un loc conduc Capricornii catre realizarea acelui vis si mult doritul succes. A! Si sa nu uit! O relatie de prietenie se poate transforma intr-o iubire neasteptata.

Cariera si resursele financiare vor deveni proiecte serioase si prioritare iar actiunile incepute in acest an vor aduce beneficii mari in urmatorii ani, in special actiunile legate de valorificarea talentelor si creativitatea voastra. Accentul va fi pus pe asumarea unor responsabilitati, maturizarea si gestionarea rezonabila a realitatii. Veti avea o atitudine responsabila fata de evenimentele acestui an si puteti primi un sprijin important de la un prieten sau de la o persoana cu autoritate. 
Oportunitati legate de achizitionarea unei propietati imobiliare, oferte de munca neasteptate si proiecte in zona tehnologiei sunt doar cateva exemple de beneficii aduse de Jupiter.

Predispozitii legate de sanatatea Capricornilor in 2018: probleme cu oasele( Saturn guverneaza si scheletul osos), cu dantura, surmenaj, tendinte depresive, vezica biliara.

2018 vine pentru Capricorni cu revizuiri, reconsiderari si reorganizari iar cuvintele cheie pentru nativii acestei zodii vor fi: prudenta, rabdarea si “ mersul incet”. Cele mai bune momente ale anului:  31 martie -24 aprilie, 19 mai-13 iunie si 6 august -9 septembrie.










Niciun comentariu:

Un produs Blogger.