Si acum, voi face ce este mai bine pentru mine! – Scorpion 2018


Poate unul dintre cei mai buni ani din ultima vreme, 2018 este anul in care vei lasa in urma trecutul si vei gusta din plin provocarile vietii. Este anul in care trebuie sa cutezi sa risti si ghici ce? Riscurile asumate vor deveni atuuri si prilej de satisfactii.
Cu Jupiter in Scorpion pana in noiembrie 2018, Universul iti lasa drum liber in descoperirea si experimentarea de noi pasiuni, noi preocupari, noi interese. Tema anului va fi emotie si simtire. De fapt, un mers pe sarma intre emotii puternice si indiferenta, intre simtire adanca si pasivitate emotionala. Toate acestea le datorati planetei Jupiter in tranzit prin semnul vostru zodiacal  si multi dintre voi veti fi mai dispusi sa va bucurati de experiente noi, sa uitati de experientele trecutului si sa incepeti cu adevarat sa va traiti viata.

Daca crezi ca ceea ce ai ales in anumite sectoare de viata ( profesie, prieteni, relatii sentimentale) este batut in cuie, vei cunoaste si simti din plin cuvantul UIMIRE. In plan profesional unul din ( multele ) lucrurile pe care le faci, va deveni rampa de lansare intr-un domeniu nou, cu satisfactii multiple si beneficii financiare deosebite. Asteapta doar putin! 2019 te va surprinde total.
Pentru moment, incepe sa-ti faci incalzirea! Inscrie-te la cursuri noi, perfectioneaza-ti diversele aptitudini, pleaca in vacante, gaseste-ti un job nou  … Si, sa stii ca toate astea nu sunt doar predispozitii! Prima jumatate a anului este plina de oportunitati legate de aceste aspecte ale vietii.

In a doua jumatate a anului, relatiile vor cunoaste schimbari radicale si multi Scorpioni vor intra, vor fi primiti sau acceptati intr-un grup elitist de oameni. In plus, cariera si caminul sunt alte domenii de viata care vor cunoaste transformari importante, si pregatit sau nu, aceste transformari vor veni brusc si neanuntate de nimic!  
Invata sa iti folosesti emotiile, asculta-ti intuitia  si mai ales, ofera-ti timp pentru tine. Foarte probabil vei dori sa faci schimbari la aspectul tau exterior, o noua coafura, poate un nou stil vestimentar, un machiaj diferit, poate vei dori sa slabesti sau sa te ingrasi… Cert va fi ca aspectul tau exterior va fi altul la sfarsitul acestui an, vei fi cel sau cea care ti-ai dorit mereu sa fii!

Excentricul si nonconformistul Uranus va intra in casa relatiilor si multi Scorpioni se vor intersecta, intalni si cunoaste persoane fascinante, deosebite si speciale. Viata voastra personala va cunoaste schimbari majore, multi se pot desparti, altii in schimb se pot casatori brusc.
Uranus va soca prin transformarile pe care le  genereaza si exemplele sunt multe. Puteti intalni intr-un mod neasteptat persoana mult visata, puteti intra intr-o afacere, puteti sa va schimbati casa, puteti intemeia o familie, puteti sa parasiti tara de origine sau va puteti intoarce acasa.
Sfarsitul anului ( 5 octombrie – 16 noiembrie 2018) aduce prin retrogradarea planetei Venus in acest sector de viata, inhibitii de tot felul. Emotii si sentimente misterioase si secrete, afaceri sentimentale neterminate din trecut se pot reaprinde, o relatie din trecut se poate reinnoda, etc. Relatiile incepute in aceasta perioada sunt relatii karmice, si in general, nu este de durata.

Din punct de vedere financiar, in sfarsit veti respira usurati!  In decembrie 2017, restrictivul Saturn a incheiat tranzitul de trei ani prin casa ta financiara. Poate ati fost fortati sa strangeti cureaua, sa va chibzuiti mai bine veniturile, sa invatati cumpatarea. Toti nativii zodiacului trec la un moment dat prin aceasta experienta. Ultimii trei ani au fost pentru Scorpioni o lectie si un alt fel de a privi partea materiala a vietii.
Nu uitati ce ati invatat in acesti ani si folositi intelepciunea  si abilitatile obtinute pentru a gestiona corect avalansa de oportunitati si castiguri financiare oferite de Jupiter incepand din noiembrie 2018. Eclipsa de Soare din Leu ( august 2018) aprinde sectorul carierei si va favoriza castigurile, aparitia unor oportunitati profesionale, schimbari de destin, de statut social sau imagine publica.

Din punct de vedere al sanatatii, predispozitiile anului 2018 vor fi legate de tulburari hepatice ( colesterol,trigliceride), dureri de cap, migrene, stari de oboseala. Toate acestea nu sunt neaparat rezultatul a ceva organic si pentru multi Scorpioni sunt efectul stresului la care au fost supusi in ultima perioada.

O data speciala pentru Scorpioni, 7 noiembrie 2018 – Luna Noua in Scorpion, este o data favorabila unor noi inceputuri si va trasa tendinta urmatoarelor 12 luni. Planeta Pluto sustine puternic aceasta Luna Noua si multi nativi vor fi favorizati in proiecte legate de comunicare, cariera, calatorii, strainatate sau contracte cu strainii, proiecte media, investitii.


Un an pe masura sufletului vostru!





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.