Zambeste-le celor dragi si straluceste pentru admiratori – Leu 2018


 An cu puternic marcaj atat pe sectorul public cat si pe cel privat, 2018 va obliga Leii sa-si redimensioneze obiectivele personale, sa-si echilibreze nevoile individuale cu cele sociale. Cu doua eclipse pe semnul lor ( ianuarie si august) multi dintre Lei se vor trezi catapultati pe un drum de viata  total diferit. Relatiile vor suferi schimbari seismice iar ei vor petrece mult mai mult timp pentru a gasi armonia dintre vechiul “eu” si noul “noi”.

In ansamblul sau, 2018 este anul in care casa si sentimentul “acasa” este intens accentuat pe harta Leilor. Ati putea sa va mutati, sa cumparati proprietati, sa va doriti o legatura mai stransa cu radacinile si originile voastre. Toate acestea ii vor conduce pe   dragii Lei spre mult-dorita securitate emotionala, spre sentimentul de a fi parte dintr-un  grup,familie,etc .  
Pe toata durata acestui an, Leii vor avea trairi si experiente marcante, iubirea si relatiile vor fi intr-o continua transformare iar prioritatile se vor schimba. Pana in 2019 vor trece prin transformari personale majore, eclipsele de pe axa Leu-Varsator aducandu-le in mod neasteptat, evenimente si intamplari surprinzatoare. Ati putea sa iesiti brusc dintr-o relatie de dragoste in derulare sau sa va grabiti sa va puneti pirostriile…

Din noiembrie 2018, Jupiter ar putea surprinde multi Lei cu pasiunea si dorinta de a fi impreuna cu persoana iubita iar  in viata multor Lei ar putea apare un copil sau dorinta puternica de a adopta un animal de companie va deveni realitate.

Sanatatea Leilor va reprezenta un subiect important in 2018. Saturn intrat in casa sanatatii ( dec 2017- 2020) obliga la un control riguros, analize periodice si un regim de viata cumpatat. Zone sensibile : aparatul locomotor si coloana vertebrala ( in special zona lombara), ficatul si vezica biliara. Alimentatia sanatoasa si exercitiile regulate vor trebui sa devina prioritatea voastra numarul unu. Un moment benefic pentru sanatate se va dovedi sfarsitul lunii iulie 2018 (eclipsa pe semnul Racului), si/sau retragerea in apropierea elementului apa ( aceeasi perioada) cu efecte puternice de relaxare si vindecare spirituala.

In plan profesional, majoritatea Leilor vor dovedi exces de zel, vor munci foarte mult, isi vor constientiza propria valoare si nu putini vor fi cei care vor incepe sa-si ceara drepturile. Mariri de salariu, promovari, schimbari de functie sunt subiecte comune pentru Lei in 2018. Nevoia de recunoastere a nativilor Lei poate determina  schimbarea locului de munca iar din 15 mai 2018 (revolutionarul Uranus paseste in casa X- casa renumelui, ambitiilor profesionale, carierei), o multitudine de vesti abia asteapta sa-si faca aparitia.
De acum si pana in 2026 ati putea experimenta noi cai de imbunatatire, refacere sau transformare a profesiei.  Cariera Leilor va fi strans legata de tehnologia moderna  prin toate caile. In plus, multi Lei vor milita pentru cauze umanitare, de mediu, ocrotirea persoanelor defavorizate,etc.  Veti fi in lumina reflectoarelor  majoritatea timpului si bine ar fi sa acordati o atentie marita comportamentului si limbajului. Niciodata nu veti sti cine sta in preajma voastra!
Saturn va va pune la incercare pana in 2020, demoland fundatii fragile pentru a construi temelii solide fara tertipuri, cu seriozitate si profesionalism. Veti deveni mai organizati si mai disciplinati iar  tot ce ati neglijat, bagatelizat sau ignorat in domeniul muncii va fi bine inspectat de Saturn.

Posibile probleme in 2018 pot aparea din tendinta Leilor de a cheltui excesiv ( in special pentru renovarea si imbunatatirea aspectului casei), evitarea responsabilitatilor din cand in cand, dorinta de a multumi prea multi oameni ( ceea ce va conduce la epuizare fizica si psihica). Partea buna este sustinerea astrala permanenta si multi dintre voi veti experimenta trairi spirituale de tot felul care va vor ajuta sa imbratisati schimbarea si sa o  asimilati mult mai usor.

Foarte multe calatorii, publicistica, activitati de promovare, rezultate juridice favorabile, puncte de vedere personale agreate si asimilate de persoane si canale diverse. Proiectele personale, reputatia si imaginea publica  primesc un impuls puternic si vor  fi reimprospatate permanent de stimulul si imboldul configuratiilor astrale.
Sfarsitul anului te gaseste mult mai doritor de distractie, de a face cunostinta cu persoane noi. Lasa timiditatea de-o parte ( da,  ascunzi spectaculos aceasta trasatura), asuma-ti riscuri si Divinitatea iti va intermedia cunoasterea acelui suflet de care ai nevoie!
Din punct de vedere creativ, multi dar foarte multi Lei, vor fi foarte bine primiti de public iar renumele si faima lor vor fi in continua crestere.



“ A fi cel mai bun inseamna sa nu te opresti niciodata din a incerca.” – B. Franklin







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.