Cand norocul iti iese in cale, nu-l ocoli – Pesti 2018

Pana pe 8 noiembrie 2018, Jupiter in Scorpion iti trimite oportunitati care vin de departe, din strainatate, prin studiile voastre superioare sau prin credinta si determinarea in ceea ce puteti face. Liber in sfarsit de constrangerile lui Saturn din ultimii aproape trei ani, 2018 aduce pentru voi cer senin si evolutie pozitiva in domeniul carierei, sector destul de incercat pentru multi Pesti.

Incepi o noua calatorie si un drum nou se deschide pentru voi! Proiecte noi, calatorii dese, intalniri cu oameni care va vor schimba perspective asupra vietii si nu in ultimul rand o pregatire mai aprofundata in domeniul in care profesezi. Universul te pregateste pentru ceva covarsitor de frumos si retine ziua de 26 noiembrie 2018 care poate fi una dintre cele mai benefice zile pentru voi  in zona carierei, statut social, proiecte profesionale avand alaturi de tine Soarele brat la brat cu Jupiter in Sagetator.

Guvernati de Neptun, zeul viselor, al imaginatiei si al iluziei, Pestii primesc in continuare influente puternice de la acesta si in 2018 se vor bucura de  o sensibilitate si intuitie fara masura. Pe de-o parte! De cealalta parte avem un Neptun care ascunde sub un val de confuzie, mister sau iluzii, probleme care par clare si fara greseli. Sfatul meu ar fi sa analizati atent orice problema si sa decideti doar in urma unei analize amanuntite!

Incepi sa-ti faci cunostinte noi, te vei alatura unor grupuri, parteneriate sau colective noi, te vei bucura de o activitate sociala din ce in ce mai bogata. Este timpul, draga nativ Peste, sa scoti capul in lume, sa comunici cu cei din jur si , mai ales… nu fi surprins de placerea si aprecierea celor din jurul tau. Vei gasi o placere deosebita sa participi la expozitii şi spectacole interesante, sa vizionezi emisiuni de divertisment.

Pluto in Capricorn continua transformarea si regenerarea Pestilor prin prieteni si anturaj. Inca din 2008 multi dinte voi au primit lectii de viata prin prieteni sau proiecte la care ati participat, lucrat in cadrul unui grup. Prieteniile sunt supuse transformarii si oamenii negativi eliminati din viata voastra. Energia saturniana permite Pestilor sa vada lucrurile si oamenii la adevarata lor valoare si nu-i de mirare cum multi dintre voi veti privi de multe ori raniti, adevarata fata a catorva prieteni.

Din 15 mai 2018, intrarea lui Uranus in Taur anunta idei inspirate, originale in comunicare, comert, calatorii, masini, instrumente de comunicare. Viata  de zi cu zi cu vecinii, rudele, prietenii, poate deveni  destul de imprevizibila. In plus iti va stabiliza si consolida cariera si veniturile. Este bine de stiut ca desi nu esti o persoana care arunca cu vorbele prea usor,  2018 te va invalui cu valuri de nerabdare si ai putea experimenta pe pielea ta consecintele unor cuvinte spuse in graba si aruncate inainte de a intelege ce urmari vor avea…Fa in asa fel incat cuvintele sa-ti aduca beneficii, nu pierderi sau obstructii! Vei ajunge atat de departe cu un efort atat de mic!!!
Sfarsitul anului ( 6 noiembrie 2018 - 6 martie 2019) intoarce planeta Uranus printr-o miscare de retrogradare in zodia Berbec si arunca o ultima privire in portofelul tau. Fii atent, foarte atent cu banii personali si gestioneaza-ti cu grija veniturile!

Sanatatea Pestilor n-ar trebui sa ridice semne de ingrijorare dar au perioade in care sunt atentionati de Univers ca ceva nu este in regula. Sfarsitul lunii ianuarie sau/si sfarsitul lunii iulie 2018 ar putea veni cu mesaje explicite in acest sens si bine ar fi sa ascultati si sa luati aminte la semnele date de organism. Evitati epuizarea fizica si mentala si incercati de-a lungul anului sa tineti diete periodice de detoxificare..
Grija deosebita pentru genunchi, coloana vertebrala, dinti si inima. Cereti sfatul sau ajutorul unui specialist la cel  mai mic semn ca ceva nu este in regula ( in special semnalele venite in luna decembrie) pentru a evita o agravare a sanatatii in urmatorii ani.

Un an binecuvantat!






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.